Dünya zaten cehennemin dünya versiyonu olmuş ve dahada betere gidiyor..
Cennete girmek isteyen ; Amel Yazan Meleğe Yaz hesaba amelleri öderiz sonra demeden zamanında icraat yapacak. ( 👻 ) Yoksa cennete gireriz demekle girilmez..
Ahiret konularında espiri yapmamaya özen gösteriyorum..! Sorunuzada nezaketen cevabım oldu. Yoksa konu espri ve tebessüm üzeri olduğunun farkindayim. Bu konuda beni mazur görün MadaMe hanım :). Cevap içinde teşekkür ederim.
Sen denize bir sözüm ve tepkim yok, sadece espri üzeri konuna ciddiyetli cevabım olduğu için ne alaka cevapta bulunmuş espirisiz vb. yanlış anlaşılma olmasın diye açıklamam oldu.
Bundan sonra anlayışına sığınarak her açtığın konuya değil, bilgim ve tecrübem dahilinde olan vede kendimi ilgilendiren konularda cevaplarım olucak. Aksi halde ayıp olmasın diye her açtığıın konuya sırf cevap yazayım diyede cevap vermekte yanlış hemburcum.
Vede detaylı yorumlarımıda kısaltıp nezaket seviyesini minimize edicemki sıkıcı hale gelmesin muhattaplıklar ve açıklamalarım.. Başak burcu olmak zor vede detaycilik ve ince düşünce ile nezaketinde fazlası zarar. Müsadenle MadamMe 💫
Benimki dogru cünki kalbim cok temiz sadece bazıları beni günaha sürüklüyor ama Hayel gunah özümde gunahkarım ve vıcdanlıyım, bırde ona aşığım İstanbul gibi..
Aptalca şeylere inanmam. Ve benim inancım aptalca şeylerede saygı göstermez. Birde inançsız bir insan olabilirsin ama aşağılaman anlamını getirmez. Cennet ve Cehennem kavramları kutsaldır. Şu an dalgasını geçemeyeceğin kadar ağır bir dönem. Hatta şu an tam tanımlayamıyoruz.
En İyi Cevaplar