ben neden sordugum soruyu silemiyorum?
silmeden önce kapatmalısın diyor yardım :D
silmeden önce kapatmalısın diyor yardım :D
en iyi görüş seçerken orada bir kutucuk olacak KAPATAAM MI diye, ona tıkla kapat soruyu ilk diyo
evet ordan da kapattım sonradan yine olmadı
hoayda :/ kapattım deseydin sende
pardon onu saniyeler once denedim diyebilirim
Soru kapatma ne? nasıl nerden kapatıcıcaz daha yeniyim ve cok önemli. Bir soru var silmem gerek 24 saat gectii Allah rızası için biri anlatsın nasıl kapatayım
tesekkur ederim
keske daha once okusaydım :D
24 saat sonra soruyu kapatıp sileceksin 3 tane aslt alta nokta var ya ona basıp
Alt alta nokta nerde yaa offf nulamiyorumm Soru kapatma ne? nasıl nerden kapatıcıcaz daha yeniyim ve cok önemli. Bir soru var silmem gerek 24 saat gectii Allah rızası için biri anlatsın nasıl kapatayım
Cevap
5Cevap
Eig seçmemelisin. 1 gün geçecek önce kapatıp sonra silebilirsin
tamam o zaman 1 gun beklemek zorundayım ya :(
tesekkur ederim
Soru kapatma ne? nasıl nerden kapatıcıcaz daha yeniyim ve cok önemli. Bir soru var silmem gerek 24 saat gectii Allah rızası için biri anlatsın nasıl kapatayım
Kapat sonra sil ama bildiğime göre 1 gün geçmesi gerek
1 gun 24 saat mı olamaz :D
Önce kapat sonra sil buzdolabı temizliği gibi düşün fisi çek kapat ardından temizle 😀
silme ne sordun ki :D
ya video paylastım da :D
merak ettim o soruyu görmek istiyorum :D
1 gun bekle sonra kapat soruyu sonra sil
24 saat geçti mi
hayır :( 10 dakika
yaaa :D
keske okusaydım sunları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar