boyum 190-193 filan olmasını isterdim ama olmucağı için şu adam gibi vücudum olsa boy takıntım gider nasıl böyle bir vücut yapabilirim zengin mi olmak gerek not:adamın boyuda 183 fizikten kurtarıyor boyu
Boyum 183 kendimi kısa hissediyorum şu adam gibi vücudum olsa kendimi kısa hissetmem böyle vücudum nasıl olur?
2-3 yılda olur tabii ki, gelişirsin. Mankenden az bir farkın kalır eğer yağ oranını ayarlarsan. Ama unutma, her sene bir öncekinin yarısı kadar kas koyarsın üstüne. Yani en iyi performans ilk birkaç senede alınır.2-3 yani
pahalı bir spor diyorsun dostum türkiye''de zengin olmak çok zor giderim başka bir ülkeye vergi olmaz maaşım iyi olur hani boş bir insan değilim inşallah alırlar beni başka ülkeye
Abartı olmuş. Spor salonuna aylık 100 lira ver hadi. Günlük de 20 liralık yemek yesen 30 günde 500 lira yapar. 600 yaptı. Supplement alsan 800 hadi. O kadarına gerek yok ki.
Tabii ki. Uykunun değil sadece, hayatının düzenli olması lazım. Bugünün düne uyması lazım. Güzel uyku çekmezsen gelişemezsin ki, stres de olmamalı. %70 beslenmedir vücut geliştirme,%20 ağırlık kaldırma ve %10 uykudur.
arapça bilmiyorum ama öğrenicem ingilizce rusça almancam iyi ispanyolca'da fena sayılmaz arapça zor bir dil nasıl yaparım bilmiyorum neden sordun arabistana gitmek için mi orda iyi yaşarım
O kadar tabi ki türkiye'de yaşamak istemiyorum o kadar çabalayıp 5.000 tl maaşla zor geçinicem vergi ödücem vb çok kötü bir şey annem filan hala temizçilik yapıyor babam eskiden kapıcıydı ben almanya gibi bir yerde yaşasam 10.000-20.000 euro gibi maaşım olucak vergi yok araba çok uzun 1-2 ayda en kral arabayı alıcam sonra 5.000 euro kenara koyup anneme filan göndersem ayda 22.000 tl filan anneme gider nasıl sevinir mutlu olur filan
Bu kendini sevmemen icin bir sebep degil fitness seni de boyle yapabilir Adamin verdigi emek fazlasiyla kendini belli ediyor sonucta Bir sey yapmadan bir karsilik beklemek olmaz yani
O da seyini cikarmis yani Ki sen bunu bile bile boyle dusunmen😄 Yapma Allah askina sen normal bir fitnesse git yap hafif kas olay tamam ama ozellikle omuz calis
ben ders çalışıyorum dil öğreniyorum vücut yapıcak vaktim olmuyor ki işte çalışmadan'da para'da olmuyor üni bitirip almanya'ya gidicem orda yapıcam sporu
En İyi Cevaplar