Oğlanın fiziksel sorunu yok eli ayağı tutuyor altını ıslattığı için anneside ceza vermek olarak görüp her gece altını muşamba bezlerle bağlamış gündüzde uyuduğu zaman bezliyormuş muşamba bez cezaymış annesine göre annesi haklımı sizce? 22 yaşına kadar bağlamış 22 sene boyunca
Bu resimdeki bezle 22 yaşına kadar annesi oğlunun altını bağlamış geceleri altını ıslatıyor diye? sizce annesi haklı mı?
Ceza olarak yaptığına eminmisin bunu illa yapacak sonuçta yatak ıslanmasın diye hasta bezi falan bişey kullanması lazım belki maddi imkansızlık vardır ve böyle bişeye mecburdur annesi ya da rahatsız ettiği için bunu bağlayıp pskolojik olarak gece altını ıslatmamak için uykusunu kontrol etmesi amaçlı yapmış olabilir
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok abla tam olarak öyle değilmiş işte. Özel pisikoloğa oğlan gidince kurtulmuş fakirlermiş işte çalıştığı için gidebilmiş pisikolog tedavi ile geçirmiş annesi kasıtlı yapıyor masus yapıyor diye sen düşün senelerce doktora götürmemiş üstelik muşamba bezle bezleyerekte ceza verdiğini annesi düşünmüş bilerek işiyor diye sanmış disiplinli anneyim diye kendini övüyormuş birde. Annesi kasıtlı yapıyor diye senelerce doktorada götürmemiş
Bu konu hakkında tam fikrim yok ben farklı açıdan bakmıştım okuyunca. Hani muşamba rahatsız olduğu için uykuya derin dalamaz altını ıslatmaz diye düşünüp yapmıştır belki dedim çünkü önceden öyle yapıyorlardı alt ıslatma problemi pskolojik değilse idrar torbasından ya da bel gevşekliğinden kaynaklanıyor derin uykusu olmayanlar gece gelince hissedip uyanıyor ya da bizim gibi normal insanlarda kaslar idrarı tutabiliyor ama bel gevşekliği yaşayanlar uykuda anlamadıkları için kaslarda tutmadığı için ıslatıyor belki onu önlemek için yapmıştır dedim
Peki bu olayda annesi doğru mu yapmış altını bağlamakla. gündüzleri uyumazsa bezlemiyormuş geceleri yatarken zaten bağlıyormuş muşamba bezle. oğlan muşambanın yapıştığını söylemiş pisikoloğa birde yatma vakti için ne kadar kaldı bezlenmeme diye saate bakıyormuş.
Olabilir tabi muşamba bezleri biliyorsunuz dimi bağlanan bu olaydaki arkadaşa resimdeki olanı? işte sabah bile çözmesi yasakmış annesi çözüyormuş sabah bile disiplinli anneyim diye övünüyormuş annesi pisikolog demişti sözümü dinletirim diyormuş annesi?
Biliyorum bunları evet o yüzden söylüyorum arkadaşın şu an hala bu problemi yaşıyor mu peki yaşıyorsa utanılacak bişey olmadığını ona söylermisin lütfen
Malesef sürüyor. Annesi gece işte yatma vakti muşamba bezle altını bağlıyor. Zaten bir sürü muşamba bezler var ben evlerine gitmiştim annesi sıkı biri disiplinli dediğini yaptıran biri. Bezlenirken utanıyorum çok bebek gibi hissediyorum diyor bana birde sabah çözmeside yasak annesi çözüyormuş.
İşte Malesef sürüyor. Annesi gece işte yatma vakti muşamba bezle altını bağlıyor. Zaten bir sürü muşamba bezler var ben evlerine gitmiştim annesi sıkı biri disiplinli dediğini yaptıran biri. Bezlenirken utanıyorum çok bebek gibi hissediyorum diyor bana birde sabah çözmeside yasak annesi çözüyormuş.
Anladım ama bu olay farklı başka bir olaydı annesi kasıtlı yapıyor diye doktora bile götürmemiş senelerce muşamba bezle bağlamış muşambayı ceza olarak görmüş ondan sordum
Özel pisikoloğa oğlan gidince kurtulmuş fakirlermiş işte çalıştığı için gidebilmiş pisikolog tedavi ile geçirmiş annesi kasıtlı yapıyor masus yapıyor diye sen düşün senelerce doktora götürmemiş üstelik muşamba bezle bezleyerekte ceza verdiğini annesi düşünmüş bilerek işiyor diye sanmış disiplinli anneyim diye kendini övüyormuş birde
Düşün işte neler var arkadaşım. Fakirlermiş annesi baskı kurmuş muşamba bezle ceza vermiş her gece muşamba bezle annem bana yapsa altımı bağlasa onun yerinde olsam ne yapardım diye düşünüyorum?
En İyi Cevaplar