Alman üretimi otomobiller dünya otomobil pazarında en çok satılan otomobillerdir. Ben Alman grubu otomobillerin hepsini seviyorum, beğeniyorum. Eğer dünyada her sektörde en çok satılan şeyler en kaliteli şeyler olsaydı evet, Alman otomobilleri dünyanın en iyi, en kaliteli, en verimli otomobilleri diyebilirdim ama durum böyle değil. Otomobil gruplarının hepsi gün geçtikçe bu işin b*kunu çıkarıyorlar. Yine de söylemeden geçmeyim. Alman grubu otomobiller bana göre, 90 lı yıllarda patlama yapan Japon otomobillerin yanında fıs kalır. Şimdi burada Nissan Skyline R34, Toyota Supra falan sayıcam ama otomobil bilgisi olmayan insanlar ''bunlar araba mı beee'' diyecekler o yüzden gerek yok zaten Supra'nın R34 ün ismini duyan adam diğerlerini kafasından siliyorsa arabadan anlıyordur. He bu arada; ALMANLARIN TAAAA**M*K.
Japon ağır sanayi onun için her zaman asya ilk secenek her konuda /İNFİNİTİ, HONDA, LEXUS, MITSUBISHI, ISUZU, DAİHATSU, DATSUN, GLM, YAMAHA, YUKİ, TOHATSU, KAWASAKİ, SUBARU, MAZDA, ACURA, HİNO , KUBOTA, FARGO, SUZUKİ,, NİSSAN, TOYOTA vs vs dha saymiyim üstüne marka tanimam dnya nin en hizli en dayanikli en teknolojik markalari birbirine rakip bu paylastiğim devler degisik degisik dalda olanlar da onemli arac gerec liderleri de var iclerin de...
Japon markalar dunya devi ve en iyisi ve en dayanikli en serisi japon arac markasi 35 tane var alman marka 8 veya 9 tane var japonlar her konuda 3 katı ilerde herseyi ile teknoloji diyince zaten asya gelir ozelikle japonya
En İyi Cevaplar