Boyum 175 ama çoğu kişiden uzunum nasil oluyo bu?

Boyum tam 1.75. Ciplak ayak yani. Yolda avmde kafeda sinemada olsun kizlari soylemiyorum zaten hepsinden uzunum manken değilse veya sporcu. Erkeklerinde %70'inden uzunum net. %30'u benden uzun maximum. Kilom 52 oldugumdan cok daha uzun gozukuyorum ve bacak boyum cok uzun ama bunun bir etken oldugunu dusunmuyorum herkes 180 durdugumu soyluyor ama sonuc itibari ile boyum 175 ve dedigim gibi erkeklerin %70'inden uzunum. Bence bunun tek nedeni herkesin boyunu sallaması ve yanlış bilmesi. Bundan dolayida 175 sanki kisaymis gibi algilaniyo. Kizin boyu 160 yok boyuna 167 diyo. ya da erkeğin boyu 172 175 e yuvarliyor. Bu da 1 75 kisaymis gibi algilaniyo ki zaten tuik verilerine gore Turkiyede kadinlarin boy ortalamaasi 160 Erkeklerinde 173. Bu durumda 175 her turlu uzun oluyo. Yani 175 gayet uzun bir boy cunku dedigim gibi cogu kisiden uzunum ve herkes bana uzun cocuk diye hitap ediyo. Bilmiyorum belkide zayif oldugum icin oldugumdan cok uzun gozukmemdendir... ama herkesin boyunu salladigi bir gercek net olarak
Boyum 175 ama çoğu kişiden uzunum nasil oluyo bu?