Diğer Kasımda askerim ve komando olarak görev yapacağım çok mu zor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor zorluğu vardır elbet ama tanıdıklar çok zor diyor yapamazsam ne olur merak ediyorum Kasımda askerim ve komando olarak görev yapacağım çok mu zor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Misanthrope84642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Azmedeceksin!Yılmayacaksın!Düşersen kalkacaksın!Şu tepe dağlar ova olacak!Sizin kudretinizden ağaçlar yıkılacak, halı olacak!Yer yarılsa içini dolduracaksın!Gök yıkılsa ellerinle tutacaksın!Zorluğunu deneyimleyerek göreceksin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl gaza geldim şimdi gidiyorum Yorumla Misanthrope84642 +1 yıl Gazan mübarek olsun :s Yorumla
xKaranlığınKızıx Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Kendine güven, sert ol! Asla seninle samimi olmalarına izin verme. Şöyle düşün onlar öğrencin, sen de onların öğretmenisin. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl abla ne diyorsun komandodan bahsediyoruz be :/ Yorumla xKaranlığınKızıx +1 yıl Ben pek anlamam biz Şener Şen den böyle gördüm Yorumla xKaranlığınKızıx +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
SaykoPorsukk Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Bana göre kolay olan şey sana göre zor olabilir veya tam tersi o yüzden her önüne gelene inanma 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar