Bu sitede ikizler burcuna karşı çok büyük bir nefret gördüm😂 Bizi anlamak sadece biraz zor. Zeki olmayı gerektirir😎😝 Şaka şaka gerçekten dengesiziz😂 Ama bencem tatlıs şahsiyetleriz😆 İkizler burcu insanını sever misiniz?
İkizler burcu insanı hakkındaki düşünceleriniz neler?
Cidden de herkes ikizler burcu insanıyla anlaşamaz. Beni genelde sever ikizler burcu insanları, o yüzden çokta sıkıntı olmuyor. Sadece biraz yorucular.
Bir bakıyorum çok absürd bir olayda bir ölümde ağır bir durum müthiş derecede soğukkanlı ve vakur oluyorum. Bir bakıyorsun film izlerken ağlıyorum 😂😂 kendimi seviyorum söyleyeceklerim bu kadar...
Benim düşüncelerim değil bilim söylüyor ve bilimi kimse inkar edemez : ) Yanlış düşünüyorsunuz. Sadece bir kere detaylı olarak inceleyin gerçeği siz de görün.
Ağlatan yıkan hüsrana uğratan sonrada hiç birşey yokmuş gibi yoluna devam eden. Yargılayıcı didik didik soran, ona göre herşeyin bir sebebi açıklaması olmak zorunda. Hayat ve hayatındaki insanlar özellikle de en yakını olan kişi hep onun çizgisinde güdümünde olmalı. Bu durumlarından nefret ediyorum nefret nefret. Keşke hep güzel tarafları ile yaşasalar. Son olarak birde çoğu hareketler yapmacık.
Bende ikizlerim ama burca falan inanmiyorum kimsede sevmesin beni cokta tin su burclara gore haraket eden insanlara da kil kapiyorum Soyleki 12 cesit burcmu var o zaman dunyada 12 cesit insan türü var balik burcu duygusal diyorlar insan olduren herkez ya da vicdansizlarin hepsi aslan burcu o zaman ikizler neseli cok konuskan iki yuzluyse ayni özellik neden diyer burclardada var birakin abi bu isleri
Sezgisel özelliklerinin ve yargılama yeteneklerinin doğdukları zamanlarda gök cisimlerinin yörüngesel hareketlerine göre sınıflandırıldığını düşündüklerine bakarsak, gayet gereksiz varlıklar olduklarını düşünüyorum.
Iki tane ikizler burcu erkegini yakindan tanidim ne yazik ki hayatimin iki en onemli kisileriydiler ikisi de hayatimi karartti gel de on yargili olma bakalim
olumsuz düşüncem yok.. zeki, eğlenceli, dengesiz, geveze, çabuk sıkılan bir burç.. yükselenim ikizler olduğundan ve ayrıca en yakın dostum da ikizler olduğundan problemim olamaz ;)
En İyi Cevaplar