Artık genelde atmlerden çekilen kağıt banknotlarda pek olmasa da bir dönem oldukça moda idi kağıt para üzerine yazı yazmak. Peki ya sizler hiç kağıt para üzerine yazı yazdınız mı? Yazdıysanız bu ne oldu? Ya da gördüğünüz en tufah kağıt para da yazan yazı neydi?
Bin tl lik bankonotlar falan üretilsede o tür duygusal ergenlerin yazısını görmesek, önceden daha fazla görüyordum onu ama neyse ki artık daha az karşılaşırım aslında hiç onu görmesem daha iyi hem gaza gelip paraya yazı yazmakta nedir, benden sonrası kullansa bile ne olursa olsun aman ya der gibi etrafta ergen çok bence
Ya o ne saçma bir furyaydı öyle 😂 Yazanlara bile deli oluyodum sonuçta yıpratılan paralar devlete zarar diye.. En son hatırladığım bir telefon numarası yazıyodu 😂
Bundaki amaç nedir hiçbir zaman çözemedim Bir Çok Kez şahit oldum herhalde yazı yazılan kağıt paranın bir gün kendilerine dönme ihtimalini göz önünde bulundurarak yapılmış bir eylem gibi geliyor.
Ergence falan diyenler olmuşta ne ergenliğinden bahsediyorsunuz bir anı olarak falan saklanabilecek bişey bence hoş olduğunu düşünüyorum bi erkek olarak
En İyi Cevaplar