Ben heyecandanmıdır nedir bilmem. Ellerimi çok kullanırım anlatmak için bir şeyi.
Derste hoca benle dalga geçti. Bidaha o derse katılmıcam.
Derste hoca benle dalga geçti. Bidaha o derse katılmıcam.
Ellerini hep aynı kullanırsan dalga geçer tabi sözcükleri desteklerken farklı kabul etmezken farklı tehditvariyken farklı. Sen düz ergen. sağ elini hop indirip kaldırma bunların kitapları var oku
Niye dalga geçiyor. Sanki hakkıymış gibi yazmışsın. Benim istiyor muyum böyle yapmak sanki
Hanım efendi el benim değil sizin. O daima böyle yapacaktır. Elinizi bilinçlendirin. Misal birini tehdit ederken işaret parmağı kullanılır diğerleri sıkılır siz bütün parmakları açarsanız siz haklısınız ben size muhtacım anlamına gelir olmaz ya da hakimiyet kurdun elleri ters çevir avuç içleri aşağı baksın düşünmek istiyorsun ellerini dudaklarına götürür gibi yap bunların kitapları var her beyin bir dilencinin el acmasının ne anlama geldiğini bilir:çaresizlik
Ya ben zaten hep aynı hereketi yapmam.
O zaman basit bir hareketle algılarını değiştirin. Hareket:elinizin ilk üç parmağıyla yanagınızdaki bir şeyi siler gibi bir kaç kez yapıp devam edin
Baş parmak dışındaki
O hareketi sık yapıyorum. Galiba tedirginlikten oluyor o yaptığım hareket
Evet tedirginlik hareketi o :) hocan kardeşim mış ozaman takma :)
Hocan=yavşak
Yüzümü kaşıyorum falan ama. Özellikle kalabakık düğün gibi yerlerde. Okulda sıra olurken.
O öğretmen var ya. Gidiyor okul kolidorundan. Sınıftaki bir öğretmene bağırarak çağırıyor. Sen kimsin ya. Git yanına çağır. Herkes dersteyken. Başka bir sınıfta ders anlatan öğretmene. Acık sessiz yav. Diyıor. Bu ne be. Okul onun sanki
www.google.com.tr/search burayı oku
Buradaki onedio. com olanı
Bak bu yanlış
İlgilenme Bakışları
Ben bir kişite bendwn ilgilenmesin diye öyle yapıyorum. Birinin gözüne bakamam. Çekerim hemen
Doğrudur yüzde yüz herşeyin seninle uyumlu olması beklenemez
Evet. Ama bir şey anlatırken ellerimi kullanmazsam sanki eksik bir şeyler olcakmış gibi hissediyorum.
Ve temin neden sen bana elinle yüzünü twmizlermiş gibi yap dedin?
Bu seni daha sempatik gösterir dalga geçmezler
Ama yaptığımı söyledim. Tedirginlik işarati bu.
Bu kötü bir şey değil ellerini kullan bu seni diğerlerinden ayırıyor farklı kılıyor bir kaç hödüğü boş ver hayat boyunca sana karşı bisürü kişi olacak takma arkana at yola devam et
Ama buna engel olmak için taktik falan var mı? Dediğim gibi tek şekil yapmıyorum. Her mimiğimi kullanıyorum. Beni taklit etsinlerde istemiyorum.
Direksiyondaki sensin kontrol sende bir aynanın karşısına geç biri sana soru sormuş cevap veriyormuşsun gibi kendini düzene sok
Evet ama dışarda kendime hakim olamıyorum
Öğrenceksin henüz gençsin ileride aşarsın hepiniz böyleydik bu seni korkak yapmasın aksine cesur ol
Aksine derken cesur olma nedenim yok ki.
Ama gerçekten alışılıyor mu? Ellerimi etkin bir şekilde kullanmaya alışıyor muyum
Evet aşılıyor. cesur ol dediğim bu senin hareketlerini kısıtlamasın içine kapanık olma olduğun gibi davranmaya devam et
Biliyor musun. Kendimde olan olumsuz özellikler. Çevremdekilerin güzel tepkilerini sünger gibi içine çekiyor. Tam tersi olmasına beya zaman olacak ama başarıtım umarım
Kolay gelsin en geç üniversitede bu iş tamam
Lise sonum. Motive veriyosun. Ama ünidende kokuyorum. Böyle olumsuzluklar derslerden uzaklaştırıyor. Kazanamazsam seneye tercih yapmıcam bitçek yani. Arkadaşım şey dedi. Rahat kazanırsın dedi çok çalışmadan. Bilmiyorum artık.
Aslında bu hareketlerinle üniversitede popüler olursun çünkü üniversitede ruhsuz bir konuşma tarzı var
Kazanırsın çalış emeklerin zayi olmaz kazanamazsanda biten hiç bir şey olmaz tekrar tekrar dene
Popülerlik hiç bana göre değil. Ben saygı görmek istiyorum sadece
Yoldan geçenin gülmesi dalga geçilmek. Kötü konuşulmak istemem. Ben özen gösteriyorum.
Bak okuldan bir erkek bana eskiden geçen sene resmen sırnaşıyordu dalga geçiyordu ama. Kanka naber kanka naber diyodu tenefüslerde. Ben dedim en sonunda kes şunu diye. Bu sene yine yaptı elini kaldırdı sıkmam için. Elim havada mı kalsın dedi. Kalsın bence dedim. Yürüdü. Gittim sınıfıma. Arkadaşları güldüler falan. Ben mi rezil oldum ona mı güldüler sencw
Hayatta en önemli şey saygıdır. Birisi sana saygı duymaz ise bu şekilde ayar ver gitsin. Kimse sana bu konuda gülmez. Bence bir tebriği hakettin. Bravo :) Doğal ol. Ellerine saygı duy. Nasıl içinden geliyorsa öyle davran. cesur bir kızsın. haddini bildir mişsin. Kusur görme ya da keşke olmasaydı deme. Bence bu özelliklerin parmak izin gibi sana özel
Bravo diyen bir kişi çıktı 😊
Sağ ol.. ciddi olöak iki yüzlü olmamak istiyorum. Bir yanım da bebeklik var zaten ben ağlamadan surat asmadan annem babam. Pel bir şey yapmazlar
. Hele babam. Söylenir illa bir şry yaparken. Gelişemememin sebebi bu olabilir
Bak şimdi üniversitede bir stand var adamın biri önünde Kahrolsun dıhidrojen monoksit diye pankart açmış altına döşemiş şöyle zararlı böyle sıkıntılı savaşlar falan onun yüzünden olacak falan. Şimdi sen haklısın diye imza atar bunlara katılır mıydın hatırı sayılır bir sürü hocanda katılmış yalnız bir kişi karşı çıkıyor
Kahrolsun falan demem yani. Ne beni iyi hissettiriyosa ona katılırım. Hatta bir kişi bile olsa. Ama tek ben çıkamam. Tarafsız olurum. Ama bişey yapmam.
şu an ne dediğini pek anlamadım anladığım kadarıyla yazdım. Yalnış bir şey yazmış olabilirim..
Dıhidrojen monoksit=h²O=su... aslında sen hislerinle hareket ediyorsun duyguların ağır basıyor. Onun için seni vücudun özellikle ellerin destekliyor. Bir koyun değilsin ama bir kurt olmaya da çekiniyorsun. Onun için diğerleri seninle uğraşıyor. Çünkü farklısın :) Farklı olmak iyi bir şey. Bunu anlatmak istedim
Evet hislerimle hareket ediyorum.😊 kurt kuzu olayı çok doğru oldu😂. Ellerimi kullanmamda bir problem yok demi?
Bide birine yazdım sanada yazayım
Sende yorumla
Benim ezik hissetmemin bir sebebi de gelişememem. babam sözünde durmaması. Saçma bahaneler üretmesi. Onun iki yüzlülüğü beni hrp üzmüştü zaten. Hem sevmesi heö değer vermemesi. İsteklerimi somuryarak veya ağlayarak dile getiriyodum. Öylr yapuyorlardı.
Kanka naber kanka naber diyodu tenefüslerde. Ben dedim en sonunda kes şunu diye. Bu sene yine yaptı elini kaldırdı sıkmam için. Elim havada mı kalsın dedi. Kalsın bence dedim. Yürüdüm gittim sınıfa ya. O zaman arkadaşları güldü. Kim rezil oldu burda. Gerçekten arkadaşlarına laf soktum diye mi
Babalar kız çocuklarının kralıdır. Siz çok sevdiniz çok şey yapma ya hazırdınız ama ondan karşılık bulamadınız. Erkeklere de güvenmiyorsanız sebebi bu. Basit çözümler var. Babanızdan beklentilerinizi azaltın. Çünkü sonu hayal kırıklığı. Onun yerine daha çok çalışıp iyi bir bölüm kazanın ve mümkünse başka bir ilde okuyun. Bırakın o sizi merak etsin Şu aşağıdaki çocuk meselesine cevap vermiştim son yazdığını daha öncede yazmıştın
Evet pardon. Gerçekten cesur muyum? Bunu soramadım demekki
Babamın beni üzmesine izin vermicem. Kimsenin bwni üzmesine izin vermicsm. Ama bir şey daha var. Beni sinir edenlerw tavır koyarım. O derse bir daha katılmıcam. .
Kendine güven. Kimse senin gülüşünden daha değerli değil. Hayatta gülmek için her zaman bir sebep var, Ara bul. En güzel tavrın s.. tiri çekmek olsun. Bırak ona dert olsun sen rahatla. Herkese değil hakedene ver 2. Şansı. Ve kimseye 2. Şansı varmış ta kalbini kırabilirmiş gibi davranma. Ne ezik gibi ne kral gibi kendin gibi CESURCA...
Teşekkür ederim. İyi geceler. Evet rahat olucam. . İstemediğim bir şeyi yaptıramayacsklar.
Bak bir şey dahq. Benim kız kuzenim. Babam dayısı oluyor. Onunla akıcı bir sohbet ederlerdi. Ben konuşamazdım onunla o kadar. Biliyot musun o geldiğinde korkatdım çekimirdim biraz. Özellikle negesim tıkanınca hasta olunca. Ona zahmet vermek istemezdim
Belki anlamışsındı bunları yazarken ağlıyorum şu an
Ağlama bee :)4 yıl üni okudum babam beni 4 kere aramadı. Uzaktan bir akrabamızın çocuğunu aynı gün sırf matrak olsun diye 4 kere aradı. Allahtan ben erkeğim kraliçeye yani anneme sevgim çok. Ordan yırttım sende eşine artık
Bakalım. Çok teşekkür ederim. Annem zaten evi geçindiriyodu. Babams para bile veriyodu. Ona arabayı annem aldı mesela. Ama değer vermedi bize. Sadece ara sıra.
Ben okula gidemicem bitazdahs konuşursak :) . Çocuk glişimi çok yüksek değil onu tutturacağım. . Olursa olur olmazsa biter heralde. Hayatıma pozitif bakmama yardımcı oldun. Teşekkür ederim😊 hoşça kal
Eyvallah iyi geceler yarın okul var sıkı çalış istediğin bölüme yerleş hadi rastgele :)
Niye itici olsun ki mimiklerini ve ellerini kullanmak daha iyi bir şeyi anlatirken
Ben de sorun etmiyorum. Ama dalga geçilince çok kırılıyorum ya.
Hayır asla öyle bir şey yapma ona inat derse kalk ve bir şey derse yapının o olduğunu ve kabullenmesini söyle
9dada dalga geçerlerdi sınıf arkadaşlarım. 11de ayrıldık. 12de bazılarıyla biraraya geldik.
Hocam sonucu buldum galiba söyleyebilir miyim dedim. Söyle dedi. Ben ellerimide kullandım anlatırken. Sonra elleriyle taklit yaptı. Ben o an bozuntuya vermedim. Düzgün bir tonla hocam yaa. Dedim. Sonra sınıf güldü. Ben şu an 12 yim. 9 da da dalga geçen bir grup vardı benle. O kız kah kah güldü. En çok o güldü. Sinirden ağladım tenefüsts
Ağlamicaksın umursamicaksın canı cehenneme o embesiller gülerken sen başaracaksın ve öyke şeylerde gülmek aptalların işidir
Evet. Ama ben biraz çocuk kalmış. Gelişememiş gibi hissediyorum kendimi.
Ben de çok kullanırım karşıdaki kişiyi döverim yani konuşurken :D
Cevap
5Cevap
Hayır aksine insanların daha çok ilgisini çekiyor..
Bencede bazı öğretmenlerde kullanıyor ellerini. Daha etlili konuşuyor.
Ama niye dalga geçiyorlar. 9da çok paniktim yavaş yavaş attım bu özelliğimi. şu an vesvese var. Ama bak olayşöyle
Hocam sonucu buldum galiba söyleyebilir miyim dedim. Söyle dedi. Ben ellerimide kullandım anlatırken. Sonra elleriyle taklit yaptı. Ben o an bozuntuya vermedim. Düzgün bir tonla hocam yaa. Dedim. Sonra sınıf güldü. Ben şu an 12 yim. 9 da da dalga geçen bir grup vardı benle. O kız kah kah güldü. En çok o güldü. Sinirden ağladım tenefüsts
O an gelmiyor işte aklına
İtici değildir. Normal bişey. Ben de kullanırım ellerimi bişey anlatırken
Evet. Bendeki aşırı mı anlamafım ki dalga geçiyorlar. Ya
Yoo bence gayet güzel birşey hocanın mallığı
Derste Hocam sonucu buldum galiba söyleyebilir miyim dedim. Söyle dedi. Ben ellerimide kullandım anlatırken. Sonra elleriyle taklit yaptı. Ben o an bozuntuya vermedim. Düzgün bir tonla hocam yaa. Dedim. Sonra sınıf güldü. Ben şu an 12 yim. 9 da da dalga geçen bir grup vardı benle. O kız kah kah güldü. En çok o güldü. Sinirden ağladım tenefüsts
Ne diye kafana takıyorsun ki bunu bide aglamissin ne var aglanacak. Kendi aptalliklari.
Çünkü geçmiş zamandaki aptallıklarımı haturlatıyorlar. Ve bu sende mutsuz edecekler beni
Takma kafana ya herkesin bir açığı vardır sende onlarla dalga geç.
Ben niye dalga geçeyim ya.
Altında kalma olayın diye dedim.
Ben hiç bir şey yapmak istemiyorum.
O zaman ipleme geç bakıcaklar bu iplemiyor uğraşmazlar daha.
Ya aslında ben ezikliğime ağlıyorum.
Eziklikle ne alakası var
Ben heyecanlı panik biriyüm. O yüzden ellerimi kullanıyorum.
Tamamda bunda sorun yok ki.
Niye gülüyorlar o zaman
Komik değilsem.
Okadar saat okulda sıkışıp kaldıkları için uğraşacak birşey arıyorlar oda sen oluyorsun.
Bak bu çok doğru. Bunlar üç kız şimdi. Aralarından biri bana sürekli naber diyor niye ağladın falan diye soruyor.
9dada whatsapptan bile dalga geçmişlerdi erkek kız karışık.
O yollardan bizde geçtik o yüzden dinle beni rahat ol.
Tamam o zaman. Daha rahat olmaya çalışıcam. en azından öyle gözükücem.
Aynen. Özgüvenini ezemesinler her zaman dik dur zaten yılacaklar bir süre sonra. En basitinden el hareketlerine gülen olursa bunda gülünecek ne var beden dilimi kullanıyorum diyip susturabilirsin.
Öğretmeni zaten hiç affetmicem.
Bak okuldan bir erkek bana eskiden geçen sene resmen sırnaşıyordu dalga geçiyordu ama. Kanka naber kanka naber diyodu tenefüslerde. Ben dedim en sonunda kes şunu diye. Bu sene yine yaptı elini kaldırdı sıkmam için. Elim havada mı kalsın dedi. Kalsın bence dedim. Yürüdü. Gittim sınıfıma. Arkadaşları güldüler falan. Ben mi rezil oldum ona mı güldüler sencw
Amaç ne yani burda. Ama çok hatm var. Çok açığımı saflığımı kullandılar 9da o başka sınıfta olsada. Krndi arkadaşları bizim sınıftalardı. İki sınıf neredeyse beni sinir ediyorlardı. Çok rezildim. Ya ben anlattam. Bu kadar salak olunur mu mal dersin içinden ya da yüzüme
Sana gülmemişlerdir oğlan g*t oldu ya ona gülmüşlerdir. ben kabahati sende bulmuyorum ebeveynlerinden kötü yetiştirilmiş psikolojisi bozuk insanlar işte. Bide bunlar büyüyecek işte o zaman ülkenin hali berbat olacak.
Sen sadece etliye sütlüye karışma kimseyle muhattap olma sana sataşmaya çalışanıda alttan alma gülüp eğlenmeye çalışırlarsa lafı oturt g*t olsunlar yoluna bak.
Bende ülkenin haline korkuyorum.
Benim ezik hissetmemin bir sebebi de gelişememem. babam sözünde durmaması. Saçma bahaneler üretmesi. Onun iki yüzlülüğü beni hrp üzmüştü zaten. Hem sevmesi heö değer vermemesi. İsteklerimi somuryarak veya ağlayarak dile getiriyodum. Öylr yapuyorlardı.
Gerçekten ona laf soktuğum için ona güldüler demi. Arkama bakmadan yürüdüm kalsın bence dedikten sonra. Gülme sesini duydum sadece. Bana çok gülen kız vardı dedim ya. Onlarla kanka işte. Hepsi aynı
Mantıken öyle olması lazım sonuçta ayarı yedi oğlan ben çocuğun kankası olsam yine çocuğa gülerdim ahaha noldu kız sana postayı koydu diye :D
Kafana takma rahat ol yani.
Evet tamam takmıycam. Onu gürünce sinirleniyodum o tayfayı artık nötr 😊😊 kız erkek farketmez onlara karşı nötr olucam yokmuş gibi. . O erkek niye sence böule yaptı aradan aylar geçmiş. Niye yani benimle konuşuyor. Ben diyorum sana pas vermezsen sileler diyosunuz unuturlar diyosunuz. Ben kazınıuorum akıllara. Ne varsa artık. Onu soruyorum hep ne var bende diye. Kendine gel diye
Saf görüyor ya seni, illa ki bir gün bana iş atar diye şansını deniyor bir umut bence.
Ama bak onun kankasına ilgim olduğunu düşünüyor. İkiside. Geçensene saçma bir olaydan adımı çıkıyodu az kalsın. Yok öyle bir şey diye kapattım. O bunu bile bile biye hala kanka diyor. Gel beni döv diyor. Gerçekten onu iyi yaptım öyle davranarak. Arkadaşları karşısında az da olsa rezil olmuştur demi
İş atar ne ki Kur mu yani
Aynen yani bir şans belki evet der misali. İyi yapmışsın sorun yok.
Oha yani acaba ilgisi var mı bizim tayfaya diyor yani
kulağı kesik olan birine sor söyler.
Anlamadım şu an. Mecazlara kapalıyım
yani iyi duyum alan birine sor. harbi kapalısın :D
Yok artık. Onlarla hiçbir muhattabım. Olamaz. Eskiyi kapattım. 😊 ama sence olarak yazjyosun ihtimali. En büyük ihitmal. Acaba hala zafı var mı eğlenirmiyiz gibisinden
Aynen öyle.
Ona öyle tepki verdim ya. bir daha bulaşmaz demi
zaten önemlidir jest mimikler
Hayır yok vücut dilinide kullanıyor işte
Ne diye dalga geçti o kimki senle dalga geçiyor😨
Aman ergen ya salak salak şeylere gülenlere ciddiye alma
Bende cok kullanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar