Yani katarina oyuncularina az saygi duyulmasini inananiyorum herkezde kitle kontrol var
Surekli kamplaniyor filan
Surekli kamplaniyor filan
Kasılmak çok zor. Yani karşınızda bir darius veya garen olursa ve yürek yiyip önüne atlarsanız bittiniz. 6. seviye olduğunuzda ulti açılıyor ve işler çok daha kolaylaşıyor. Tabii 6. seviyeye gelene kadar ne ızdıraplar çekip ne kadar feedlersiniz bilinmez. Eğer iyi itemler alırsanız Allah'ına kadar yolu olur karşınızdakilerin. Katarinayı ustası gibi oynayanlara çok saygı duyuyorum. Lol de en az hasılat yapılan, en zor ve oynanmayan hero bence kata. İpini koparan bu heroyu oynayamaz, bir de random tuşlara basanlar... Kısacası katayı oynamak stratejiyi gerektirir. Oynamasını bilenler çok kral adamlardır
kanka 1 yıl once sormustum sen google mı sordun bunu ne yaptında hotlattın
bu arada cok tsk ederım bu tarıfe uymak ıcın cok caba saf ettıgım oldu ve gercekten esya dızılımını ıyı yaparsan gucunu gosterıyor ama hex kana susamıs gıbı ıtemelr bıde yenılmez fılan alınca cok sacma sekılde dakıka 25 den sonra oyundan dusmeye baslıyor
vallahi cok tav oluyorum kendisini oynayanlara yani hiç farm alma dakka1 dede dakka 20dede skor alabiliyor psikopat hero :)
Kata optyim diye adam dedi kanka 1vs9 yaparsin feedliyim yine tasirsin diyip feedledi
Özürlü cok
Kiskanc cok egoist cok vs vs
Adami ezmisin adam (herkzi mutelerim ben) oyun sonu vs gel diyor
jkkmmm
Ne?
Cevap
2Cevap
Dikkatli oynamayan gerekiyor?
Muhtmelen katarinada yeni oynamaya başladın, aşırı dikkatli nerde ne yapacağını bilmen gerekiyor mesela ben vayne main ve bir kitlede gidiyor ölüyor bu yüzden çok dikkatli olup arkada durmam gerekiyor taşıyıcı olduığum için.
Youtubeye as a script yazarsan sana yardımcı videolar sunmuş zaten.
Zed ilk 500 deyim zed zor yaz darksOFdailrnce
Aynen zor enerjisi bitibce oyle kaliyorsun bide haffide kirilgan iyi korunan adcyi kesmemiyirsunda
Feedir o da bide stacklaniyor ya cildiryorum
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar