Sorduğum ya da sorulan sorulara bazen bakıyorum cevaplara soruyla alakası olmuyor yani bazıları trol velan olsa da bazıları çok anlamsız cevaplar veriyor sizce de okuduğunu anlamama doğru mu?
Bence doğru 😕
Bence doğru 😕
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bizim millette var sebep okuma alışkanlığı yok sonuç ne anlatmak idtediğini doğru dürüst doğru kelime ve cümle yağısıyla kurmayı nede duyduğunun okuduğunun kastını anlayamayı başaramayan bir millet.
Bunun böyle olduğuna kanıt üniversite sınavlarında türkçrye paragraf çözerek hazırlanmaya çalışan gençler. Kanıt olmanın dışında, bu çalışma yeterli mi yetersiz hatta anlamsız neden okuduğunu anlamak bir ömür az veya çok devamlı okuma ister.
örnek güzeldi haklısın..
Okuduğunu anlamayan - okuduğunu anladığını sanan - doğru düzgün okumayan - okumaya üşenen - okumayan - başını okuyup sonunu tamamlayan... ne ararsan var.
Zira burada soru cevaplayanların önemli bir kısmı yüksek XP seviyesine ulaşmaya çalışıyor, bu yüzden abuk sabuk cevaplar görmen mümkün.
Dinlemeden okumadan cevap vermeyi cok severiz biz
Cevap
9Cevap
Evet, arada bende de oluyor;dikkat eksikliğiyle alakalı benimki
Zaman zaman ben de bazen yanlış anlayıp, yorum yazabiliyorum. Yorgunluktan oluyor benimki genelde.
PISA sonuçları zaten ülkenin halini anlatıyor.
Hayır Xp kasıyor onlar
Bu gidişle sonunda , salıcam aklı çayıra.
Takılma onlar paralı boş ver
Çok uzun yazıldıysa okumadan cevap veren de var
Bencede dogru
Vardır tabii mutlaka
Yok Kank
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar