Öğretmenim beni taciz ediyor?

Ünv sınavı icin dershaneye yazıldım etüt almıştım yan yana oturduk soruyu cözüyoduk sonra elini bacagıma koydu suratına baktım o da benim suratıma bakıyodu bayık bayık öğretmenim oldugu icin napıcagımı sasırdım geri cektim kendimi sadece bir şey diyemedim sonra hepimiz toplaştık panodan cevap anahtarlarına bakıyoduk sınıfça kalçamda el hisettim arkamı döndüm yine o adam çok utandım bir şey diyemedim sonra bana mesaj attı numaramı bulmuş soruların olursa burdan sor diye numaranı aldım arkadaşından sen benim icin diğerlerinden daha özelsin falan yazmıştı sürekli mesaj atıyodu cevap vermemeye başladım artık dershaneye de gitmiyorum 2 haftadır sadece evde ağlıyorum ve yapacagını yaştı az önce yine mesaj attı bir baktım penisinin fotografını atmış çok afedersiniz tadına bakmak ister misin yazmış ben ne yapıcam annem babam sürekli zorluyo dershaneye o kadar para verdim git diye ben nasıl giderim kimseye de anlatamam bu durumu
Güncellemeler
+1 yıl
Hepimiz çok sağolun beni cesaretlendirdiniz yarın sabah aileme anlatacagım durumu çok teşekkür ederim iyiki varsınız
Güncellemeler
+1 yıl
Yalandı ben uydurdum hikayeyi :D
Öğretmenim beni taciz ediyor?