- Cinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılİgrenc ya. Sikayet et. Son senen, gitmen lazim. Senin bir senene mal olmamasi lazim bu igrenc yaratigin. Kendini toparla, aklini basina al ve sikayet et. Zaten dershanedekiler de ogrenmis olacak bunu, arkadaslarina soylemezsin herkes ogrenmez. Ama ona ogretmenlik yaptirmazlar bir daha o yuzden dershaneye gitmende de sorun olmaz, karsilasmazsin. Sadece cesur davranip bu kisi beni rahatsiz ediyor, taciz ediyor diyeceksin.
29 Yorumla- +1 yıl
@Anwen34 Daha once duydugum oldu da basima gelmedi. Var tabii, kac tane haber okudum sirf bunun hakkinda. Toplumun curuk kismi bunlar. Temizlenmesi gereken kisim.
- +1 yıl
@Anwen34 Tacize ugrayan sikayet ederse bilinir. Obur turlu zor.
- +1 yıl
@Anwen34 Evet ama bundan cesaret alip ayni seyi baskalarina da yapabiliyor sonra bu curukler. O yuzden sikayet edilmesi sart.
- +1 yıl
@Anwen34 Toplum tarafindan ayiplanma korkusu olabilir.
En İyi Cevaplar
Niye ağlıyorsun niye dershaneye gitmiyorsun? Adam sapıklık yapmış ailene söyle. Onlar polise yetkiliye gider. İştende atarlar hapse de atarlar. Sana yaptığını başkasına da yapabilir hatta daha küçük ve savunmasız birine. Sen susarsan buna izin de vermiş sayılırsın. Hemen bişiler yap.
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi bir şey diyecem kötü ben olacağım.
Ya hoşuna gidiyor ya da fırsatı değerlendirmeye çalışıyosun.
Kırbaçı yedikden sonra dilinize vuruyo , ilk haltı yediği an bassaydın çığlığı bak bakalım o dersaneden koşarak nasıl kaçıyordu.
Kalkmış burada paylaşacağına git ailene ve polise anlat.
Yoksa yolunu şaşırırsın çok değil azıcık akıllı ol be.10 Yorumla
155 ara ve anlat durumu. Savcılığada bir dilekçe verebilirsin. Attığı mesajıda silme direk savcıya verebilirsin, kanıt olur. Uzatmanın anlamı yok. Bunu sana yapıyorsa başkalarınada yapıyordur. Kayıt altında olsun. Bundan ceza almaz ama siciline işlenir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılDirek git dersane müdürüne. Mesajları silme göster. Yaptıklarını anlat. İşinden olur zaten. İşten çıkartmayacaklarsa dershaneye ödediğini ücreti ve varsa senetleri geri iste. Yine yok derlerse aileme konuyu anlatmadım ama siz de yardımcı olmuyorsunuz aileme anlatıp savcılığa başvurucam bu şahsı da siz koruyorsunuz diyeceksin. Bal gibi paranı da alırsın adamı işinden de edersin.
13 Yorumla- +1 yıl
@Anwen34 ben olsam direk polise gider suç duyurusunda bulunurum. Fakat belli ki bu kız onu yapmayacak. Evet onun durumunda en doğrusu bu.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin bir suçun yok annene anlatmalisin böyle şeylerde sessiz kalınmamalı kalmamalisin lütfen annene en azından söyle seni taciz etmesine izin verme bende doktorum tarafından aynı şeyi yaşadım bilirim o hissi haftalarca iğrenç hissettim sessiz kalma engelle söyle
20 Yorumla
+1 yıldersaneye şikayet et onu polise şikayet et ebesinin nikahını göstersinler beni rahatsız ediyor taciz etti diye 2 kişide şahit bul sınıftan salak olma kızım akıllı ol eve gidip ağlamak nedir bu çözümmü? ailenede söyle yapabileceğiniz bütün pisliği yapın sakın utanma onu yapan utansın
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın ailen duymadan çözmesi biraz zor bu durumu fakat umarım fake hesapsındır :) sinirlendim biraz :) iletişime geç benimle özelden en kısa sürede yardımcı olayım.
10 YorumlaAnlat ailene tek güzel çözüm bu. anlatılamayacak birsey yok bunda anlatmamakla hata edersin. daha kötü sonuçlar doğurabilir. en yakın zamanda anlatmanı tavsiye ediyorum.
10 YorumlaSakın susiyim deme git ailene anlat yani biseler yap okuldan atarlar onu ama sesin ciksin cekinme sakin
20 Yorumla
+1 yılgit polise. ya taciz edilen tecavüze uğrayan değil bunları yapan utansın senin utanılacak bir şeyin yok ki
20 YorumlaBu durum hakkında şikayette bulunmazsanız eğer yarın ben o eğitim görevlisi hakkında polise şikayette bulunacağım
11 Yorumla
+1 yılGit şikayet et. Dersaneye değil ama🤚🏻Dersanede bayan hoca yok mu? Onlara söyle. Daha ileri gitmeden kurtulmalısın. Ailen bilmeli bence
112 Yorumla- +1 yıl
@Anwen34 söylesin ama polise gitmeli direkt. Dersane olayı kapatmaya çalışabilir
- +1 yıl
@Anwen34 Elinde fotoğraf, mesaj var. Bu kıza yarın bir şey olsa ne olacak?
- +1 yıl
@Anwen34 Mutlaka bir yolu vardır.
-Troll falan demeyin yaşayan vardır mutlaka - +1 yıl
@Anwen34Kendi bilir öyleyse. Biz yardımcı olmaya çalışıyoruz.
- +1 yıl
@Anwen34 1-öğretmen taciz edebilir,2-bir arkadaşım dersane öğretmeniyle evli şu an. Olabilir yani
- +1 yıl
@Anwen34 öyle ama oluyor maalesef. Hiç kabul edemiyorum böyle şeyleri
Gizli tutup bunu onun yanına bırakmayacaksın değil mi? ✩
20 Yorumlaailene söyle bu durumu mesajlarıda da göster. belasını bulsun it herif
20 Yorumla
+1 yılÖnce ailene anlatmasın. Utanılacak bir şey yapmadın sen
18 Yorumla- +1 yıl
@Anwen34 insan işte ne beklersin? Cennet sunulduğu halde yasak elmayı yiyen ademoğlu değilmi babamız
- +1 yıl
Orası öyle insanın kanını donduracak durum. Maalesef buna benzer birçok olay var. Üzülüyorm
- +1 yıl
@Anwen34 ne gibi
saçmalama ne diye korkuyorsun hemen ailene söyle ve şikayetçi olun. bu kadar sessiz kalmayın ya utanacak birşey yok sen bir ayıp yapmadın utanmasi gereken o pislik.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirisi öğretmenine aşık olur diğerinin öğretmeni taciz eder, birisi aşık olur karşılık alamaz diğeri aşık olamaz. Ne biçim dünyada yaşıyoruz lan :/
20 Yorumla
+1 yılHemen annenene söyle. Ol. adi yarin al telini karakola git sikayet et. Korkma kimligin gizli kalir. Sakın yanına bırakma şerefsizin.
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Mesajı sakla, paranı geri al, hatta fazlasını al, ya da adama şantaj yap. Yav. ağa bak biz de hocayız öğrenciye asılan yav. aktır
22 Yorumla
Soran+1 yılBabam beni öldürür
Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı. Anlat anlatmalısın utanmaman gerekşyor bırak o utansın değilse çok ağlarsın psikolojin bozulur
10 Yorumla
+1 yılHemen sabah direk adliye ye git.. Herhangi bir savcinin odasina gir. Mesajlari resmi goster.. Sen dersaneye gidene kadar alirlar onu ordan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. Annene babana göster durumu eğer olay gerçekse.. Aklını başına al. Ailene söylemezsen o pedofili sapık yarın birgün tecavüz eder öldürür seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl18den küçüksen bu kanunen suç. Ailene anlat şikayet edin adamı. Bugün sana yapan yarın başkalarına yapar. Pis sapık. Silme mesajı şikayet edin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞikayet Et kesin hapis bir pislikten kurtul baska kızlara yapamasına engel ol
10 YorumlaDershane müdürüne durumu izah edip oldugu gibi mesajlarla birlikte göster gerekirse ailenede o iyi bir dayagi hakediyo bana kalirsa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. hemen şikayetde bulun yetkili birine ! sana yapan diğerlerinede yapar!
kökü kuruyasıcalar 🌪10 Yorumla
+1 yılKızım annene babana diyeceksin bu adam bana taciz ediyor diye...
Yarın bir gün tecavüz eder oturup hüngür hüngür ağlarsın.
Şerefsiz herife bakya!11 Yorumla- +1 yıl
ya malı seni
+1 yılNasıl sessiz pasif kalıyorsunuz anlamıyorum ben kendime yedirmem adamın ağzına sıç. rım
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk önce ailenle paylaşmalısın. Sonra yasal süreç başlatmalısın. Bu senin tek başına üstesinden gelebileceğin bir durum değil. Daha kötü şeyler yapmaya niyetlenebilir, bir an önce cezasını bulmalı.
01 YorumlaTum msjlarla dersane yonetimine git siz yapmazsaniz gerekeni emniyette yaptirirm de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesajı bana göster müdürün yanina çıkın öğretmenini kovdur koymuyorsa mesajı cumhuriyet baş savcılığına özel hayata mudahale den dava açtır dava ya ver senin geleceğini calmasin ne paranıza yazık olsun ne de sana
00 Yorumla
+1 yılNiye anlatamazsin ya bile düşünme ya da adama mesaj at sert bir şekilde bu durumu aileme polise ve okula bildircegni sole
00 Yorumla
+1 yılSalak misin söyle babana adamı bir güzel benzetsin bu nasilı bir iştir ya sen utanıp cekinirsen adam gercekten cesaretlenir sen haklisin Allah haklilar la beraber
00 Yorumlainanip bide cevapmi verdiniz buna ya buram buram trol kokuyor ya
03 Yorumla- +1 yıl
Varsayalm ki yalan söylüyor. Ama bunu gerçekten yaşamış ve sormaya cesaret edememiş biris okur ve fikir edinir. Hem doğru da olabilir. Troll olsa saçma yorumlar atar kendi çapında alay ederdi.
- +1 yıl
Kız gizli üye ve ona ulaşılamayacağı için rahat. Onu da geçtim yazmaya cesareti olmayan ama okuyan da olabilir bunu hesaba katınca yine ciddiye almak daha mantıklı geliyor
+1 yılÖncelikle utanıp çekinmeden ve korkmadan ailene izah et bu durumu, onlar gerekeni yaparlar zaten.
00 Yorumla
+1 yılHadi be nasıl oluyor mj veya takip yaprmisn mjda konuşalım
00 Yorumla
+1 yılSoru troll gibi duruyor değilse sen ayrı bir salaaksın neyse durumu ailene anlat ve polise şikayet et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSacmala lutfen ya git annene anlat direk mesajlari filan goster sonra polise gidin böyle bir orosp u çocuğu cezasiz kalmamali lütfen bunu yapın lütfen sen sessiz kaldikca ona firsat veriyosun
10 Yorumlaönce anne babana söylüyorsun bunu sonra polise gidiyorsun
00 Yorumla
+1 yılÖnce ailene sonra polise anlaticaksin, ne demek kimseye anlatamam
00 Yorumla
+1 yılGayet gūzel anlatırsın. Memleketin polisi var , savcısı var , bilmem neyi var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılniye kimseye anlatımıyon? trol kokuyor sorun
12 Yorumla
Soran+1 yılCünkü erzurumda yaşıyoruz burası öyle İzmir gibi değil ailem benim yanımda olur mu ondan bile emin değilim
- +1 yıl
Erzurumda nanusuna sahip çıkılmiyoda tecizciyi mi savunuyolar gec bu bahaneleri hem soyleme hem napicamde
GuncellemeGuncellemede yazdığını yapmalisin
10 YorumlaŞikayet etsene o resimle beraber polise ver serefsiz
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHanımefendi yarın ilk işiniz polise gidip delillerle beraber şikayetçi olmanızdır.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle yönetime ve ailene haber ver
10 YorumlaBana numarasını özelden atarmisin ogretmeninin
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Adamsın
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. okul idaresine ve ailene söylesene
11 Yorumla
+1 yılAnlattinmi peki nedir son durum?
03 Yorumla- +1 yıl
canım
- +1 yıl
Hayretbirsey
- +1 yıl
boyle uyduruk olurmu
Gizli Üye(36-45)+1 yılmesajları fotoyu dersane müdürüne götür ya da savcılığa
00 Yorumlagerçek sandımm fdnjhhbh
10 Yorumla
+1 yılşikayet et nedemek penisini atmış
00 Yorumlaİnşallah kötü bir hikayedir
00 Yorumlaailene anlat polise de şikayet et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılHocan tam bir kardeşim
00 Yorumla Soru troll yüzde yüz mk
00 Yorumlaşikayetci ol
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGarip bir durum niye sadece sen
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılDertlesebiliriz
Cevap sahibi+1 yılBelki bir hareketin etkilemistir
+1 yılsöylesene kızım anana babana
00 Yorumla
+1 yılNerde oturuyor
01 Yorumla- +1 yıl
Beyinsizsin sen
Cinsel Yaşam konusunda 25,7b cevap paylaştı. şikayet et
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPolise şikayet edebilirsin.
00 YorumlaKac yasindasin
03 Yorumla
Soran+1 yıl18 .
- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler