bak böylesi benim gözümde sıfır mobilyadan daha iyi neden dersen eğer bu kadar masraf yapılıyor erkek yük altına girip ama beraber birşeyleri yaparsanız o hayat size daha güzel gelir tadınız tuzunuz olur iyi oturmalar dilerim ve ben olsam özel odalarımı atmazdım internete sanada yapmamanı tavsiye ederim :)
Allah mesut etsin bacim. Başınızı sokacak bir eviniz olduktan sonra içinde ne olduğu önemli değil. Hepsi zamanla olur elbet. Allah huzurunuzu eksik etmesin
İçinde huzur olsun da gerisi tahta parçası. Allah yuvanizi mutlulukla huzurla donatsin insaAllah :-) kendi imkanlarinizla yaptığınız daha değerli olur.
Evin guzelligi degil ordaki huzur, bereket, sevgi onemlidir. Sarayda yasayip ama mutsuz olsan onun tadini cikaramazsin. Evin guzel hayirli olsun Allah mutlu, huzurlu, sevgidolu bir sekilde yasamayi nasip etsin.
biliyormusun güzel kardeşim gösterişli olması önemli değil tam olarak böyle olsun benim olsun sevdiğim olsun icinde o evin yeterde artar bana🌪 Allah mutluluğunuzu daim etsin
Rabbim huzurunuzu bozmasin, daim olsun inşallah.. diğerleri muhim değil uygun olduğunuzda kendi zevkinizce birseyler yaparsınız.. Mevlam bir yastikta kocatsin
Buram buram varoşluk kokan, tamamen halkı temsil eden bir ev.. Bizden bir ev yav.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bizde evleneli cok olmadi... Sana bende atarim. ama ozelden olabilir. Yalniz senin eve ufak dokunuslar lazim.. Yani. Modern olmakla klasik kaynana evi olmak arasinda kalmis
En İyi Cevaplar