Demir eksikliği?

Kafayı yiycem resmen hergün sırf bunun için ağlıyorum bazılarına çok basit gelebilir ama soruyorum demir eksikliği olup da bunu tedavi eden var mı geçiyo mu yani peki geçtiğinde dökülen saçlar yerine geliyo mu? Bir senedir dökülüyodu saçlarım feci derecede ama umursamıyodum heralde uzadı diye falan diyodum sonra kestirdim bu sefer çok azaldığını seyrekleştiğini farkettim normalde saçlarım kalın telli sağlıklı falandı bir de kalın telli olduğu için seyrekleşmesi iyice dikkat çekiyo sert sert iğrenç gözüküyo gözüme neyse işte bikaç ay önce gittim dermatolojiye demir eksikliği için verdi ilaç iki kutu falan bitirdim ama doktor belki bikaç aydan bile uzun sürebilir tedavisi dediği için iyice sinirim bozuldu depresyona falan girdim bidaha gitmedim doktora bıraktım ilacı da zaten geçmiycek geçse de saçlarım yerine gelmiycek diye. Demir eksikliğine bağlı saçı dökülüp yerine gelen var mı sonuç olarak artık demir eksikliğine bağlı yorgunluğu falan umursamıyorum bile sadece saçlarım umrumda lütfen biri bişey desin:(
Demir eksikliği?