Her ırktan var güzel tabi şimdi hak yemiyeyim. Ama Türk kızlarını güzel yapan nazları ve iffetleri diye algılıyorum. Genel olarak yazdım. Ne yapayım rusu ukraynalısını? Kadın nazlı olacak. Zor olacak :)) Kaşlı gözlü ve beyaz tenli olacak azıcık
:(( Peki. Ben 35 yaşındayım zaten. İşsizim ve saçlarım dökülüyor. Kollarım bacaklarım incecik. Boyum 180, kg 74'dür. Dişlerim sivri ve çarpık. Asosyalim. Arkadaşım yoktur. Çalışmıyorum ve bitiğim. Ben böyleyim şekerim. Seni de takip etmiyorum anladın mı?
Yazik Laaaa sana Gece gece kabusmu gordun ne Kicinmi yoksa acikta kaldi 🙂🙂 Saka saka Sen deli dolu iyi adamsin Insallah hersey gonlunce olur guzel dostum
:(( Ne bileyim. İçimden gelmiyor. Hergün evdeyim. Babam ben annem. Babam emekli. Onun parasını yiyoruz. Hiç sevgilim veya beraber olduğum kadın da olmadı. Olsa bile kaçıyorum hemen. Sanırım sorumlulk zor geliyor. Böyle düşünüyorum şimdi, sevdiğim bir kız olsa diye. Ve evlilk yoluna girsem ıyy :(( Gelinlik seçmeler, damatlık almalar, aileler araya girecek. Düğün dernek davetliler. Sevdiğim kızın kaprisleri. Hem düğünler de oynamam da ben.:((
Bence Sen ergenlik cagini ozguvensizlik cagini atlattin bildigim kadariyla Cocuk ruhlu olma zamani degil isyan etme zamani degil Kendini gosterme zamani😒😒
Demeki seni hayata dair motivasyon eylemleri yok Sevdigin bir is olsa Ve ya hayatta Daha farkli bir Acidan Baksan Ve hayatta girisen Mesela para icin degilde kendin icin calis Cunku calismakta Hayatin mucadelesine bir nevi atilmaktir😒
Sende ayni Benim gibi kendini bunalima vermisin Ha yarin calistim Ha obur gunu dedik Mezara girdigimizde Calisiriz artik Ama bu kadar hassas olma vede isyankar
Olmuyorsa ne olacak? Evlenince mi kurtulacağım ben? Sen şunu düşün önce, asıl evlenince veya çalışınca ölmeye başlıyacaksın. Şnsanlar sürü gibi artık. Askere git, gel iş bul köpek gibi çalış. Sonra bir kız bul. Evlen ve daha da Çok yaşa :((
En İyi Cevaplar