+1 yılbak san güzel bir fikir benmde aklımda denicem bunu evde öncelikle ortamı değiştirmelisin mesela yatak odandan baslayalım kırmızı ya da siyah bir nevresim takımı ile güzelce yatagını ört etrafa kırmızı ucan baonlarla süsle kimilerini yerde bir yerlere bağlaki hepsi tavana yapısıp kalmasın sonra mumlarla ortamı aydınlat ve salona eşinin ilk gireceği yere gelelim aybnı sekilde burayıda süsle mumlar balonlarr renkleri daha canlı olsun tabi ve güller etrafa yazımıs iliştirilmiş notlar atlama bunlarrı ve güzel bir yemek hazırla ona aparatif osun şişkinlik yapmasın bir kaç kadehte sarp olabilir tercih sizin ve güzel bbir çamasır alın ona yatagın üzerin serin eşiniz eve gelnce eminim size yeniden asık olucak ve çok mutlu olucaktır tabi sizde mutlu olursunuz bu arada müzik koymayı unutmayın
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bunu daha önce yaptım. Bu benimki ara jest yani şu an bunu yaparsam önümüzdeki ay doğum günü var o zaman ne yapacam? :)) daha hafif ama sevimli şeyler bekliyorum.
- +1 yıl
ya üzüldüm boşuna ı yazdım o kadar seyi :(
Soran+1 yılyok neden boşuna olsun bunları yazarak br kadının gerçekten bunları sevdiğini gösterdin yani ileriki zamanlarda tekrarlayacağım. Kendi açısından da daha değişik şeyler düşüneceksin bu saatten sonra gördüğün gibi hemen hemen herkes benzer şeyler yazmış.
Çiçek olmazsa olmaz... Kooocaman bir çiçek yaptır kapıyı açtığında ilk onları görsün. Yüzündeki gülümsemeyi unutmayacaksın emin ol. Size ait bir gece ayarla, stres yaşadıysanız evde olmayın en azından gecenin başında. Zevkinize uygun (ama türkü bar değil:)) ) canlı müzik dinleyeceğiniz bir yere gidin, maddi durumunuz müsaitse güzel bir otel olabilir bir gece için , 4 ya da 5 yıldızlı.
211 Yorumla
Soran+1 yılgüzel düşünceler ama bunlar özel sürprizler için benimki ara jest gibi bişey. Bu dediğini geçen ay yaptık gerçekten güzel oluyor teşekkürler fikrin için
Soran+1 yıl:)) bunu düşüncem teşekkür ederim
Soran+1 yılinşallah sizde aşın ama evlilik sıkıcı diyenlere söyleyeyimde bazı şeyleri bilerek evlensinler gördüğün gibi en babası 10 farklı sürpriz fikri çıkıyor çok fazla bir atraksiyon beklemek yanlış
Soran+1 yılrutine düşmemek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Eşimin benimle evlendiği için doğru seçimi yaptığını hep bilmesi ve bundan dolayı kendinden gurur duyması en büyük amacım. Ha durum hep böyle canım cicim olmadı tabiki kötü örnek olmak istemem arkadaşlara o zor zamanlarımda yanımda olsu şimdi mükafatını alıyor. yorumların için teşekkür ederim
Soran+1 yılkeşke bunu herkese anlatabilsek. Evlilikten çok şey bekleyen o kadar çok genç varki. Hayal kırıklığına uğramamaları imkansız
Soran+1 yılKesinlikle...
+1 yılİzin gününe, güzel bir otelde rezervasyon yaptır. Eşini de alıp oraya götür ve onun sana hazırlayacağı akşam yemeğini, sen ona hazırla. Akşam yemeğinden sonra da gereken şartlar fazlasıyla oluşmuş olur, kimse de sizi rahatsız edemez.
10 Yorumla
+1 yılyatarken duş al ve duşta kurulanma ve üzerine sadece beyaz gömlegini giy :D:D:D:D:D
03 Yorumla
Soran+1 yılbu nasıl bir fantezi lan :))))) :)))) :)))
- +1 yıl
güzeldir işine yarar cıldırırtırsın
yada şunu yap sen duş al o ne olsa senden sonra tekrar duşa girecektir toplamaya aynaya senin için cıldırıyorum yaz :D:D:D:D:D
Soran+1 yılhımm bak bu ayna işi hoşuma gitti thanks...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eve ondan önce. Güzel bir masa ayarla. Yemekler vs. Ee eğer seviyorsa çiçek çicek al. Bir ufak hediye al.Sende hazır ol. Ve akşam sen onu ağırla..
11 Yorumla
Soran+1 yılişten erken çıkmam mümkün değil. 2. olarak yemek konusunda dünyanın en yeteneksiz insanıyım
Salaş bir balıkçı lokantasına götür karşılıklı keyif yapın Bir de fasıl olsun oh valla :)
13 Yorumla
Soran+1 yılo rutin haline geldi bizim için sağol yinede.
Soran+1 yılah sabahın köründe iş başı yapmasak ne güzel olur :)))
küçük bir kağıda yazılmış içten gelen bir kaç cümle görebileceği yere koy yeter :) jestten anladığım nedense bu oldu :P
00 Yorumlao degil de neslinizin tükendiğini görmek çok güzel..
27 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım ?
Soran+1 yılyani neslimizin tükenmediğini görmen güzel ;) şimdi oldu bak
Soran+1 yılböyle birini bulsan kıymetini bilecenmi ? haid bakalım :)
Soran+1 yılbilmesek sormayız dimi jest için fikir :p
Gizli Üye(36-45)+1 yılıssız bı yerdde ppıknık yapın basbasa
124 Yorumla
Soran+1 yılgece gece ?
Cevap sahibi+1 yılsonrasınıda ben mı anlatım allahalla ya onuda ıkınız kararlastırın artık kolay gelsın :)
Cevap sahibi+1 yılbde bana sormus gece napak dıye ıstıyosanız yönetmeye gelım allahalla ya
Soran+1 yılablacım jest diyoruz jest bide erkeklere kızarsınız aklınız bir tek ona çalışıyor diye :)))
Cevap sahibi+1 yılben kızmam valla benım kocam olsun ama bak baska kadınlar ustunde degıl yalnız benım ustumde aklı sadece ona calıssın :)
Soran+1 yılonu 2 senedir düzenli ve şahane şekilde davam ettirmekteyiz. Ayrıca kocan olduktan sonra bu konuyu tekrar konuşmak isterim senle
Cevap sahibi+1 yılneden evlenınce bıkılıyo mu
Soran+1 yılhayır standart oluyor yani oooooo hanım gel gel sana çok güzel bir jestim var hadi sevişelim dersen yumruğu yersin azının ortasına :)
Cevap sahibi+1 yılben evlenınce atmam bundan emınım
Soran+1 yıl365*2=730 ortalama 1000 kere aynı şeyi yaptıktan sonra sıkılmamak bile yetenek. Ki sıkılmadık ama bunu bir jest olarak eşin karşısına koymak da odunluk olarak görülür bence
Cevap sahibi+1 yılbenıde evlendırın bende ıstıyorum
Soran+1 yıl:D gizlilere çöpçatanlık hizmeti veremiyoruz kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılacarsam gızlıyı utanırım valla acamam tıp okuyorumm 177 boy 80 kılo guleryuz samımı bırıyım var mıboyu boyuma huyu huyuma bırısı :=)
Soran+1 yılkoşunnn gençler bakınız hemi de doktormuş hanım kızımız yani şimdilik hanım kız evlenince evrim geçirecek şüpheniz olmasın :)))
Cevap sahibi+1 yıl:=) napım valla herseyı evlılıge sakladım namusumuda elden bırakmıyorum abı
Soran+1 yıltamam canım birşey demedik ama bak doktormuşsun senin bizden iyi bilmen gerekir insanın tekdüzelikle yetinemeyeceğini. Şu an asla bıkmam dediğin şeyler için binbir bahane uyduracağın günler de gelecek şu an sen konuya uzak olduğun için imkansız geliyor. Ne demişler bal yiyen baldan usanır
Cevap sahibi+1 yılkorkadabılırım aslında belkıde yapamadım dıye bosar benı kocam benım ısım bellı olmaz valla abı tuhafım ben ustumu cıkarmaktanda utanırım ben en ıyısı evımde oturım elın oglunun basını yakmım
Soran+1 yılee normal ilk başlarda utangaçlıklar löp diye admın üstüne atlıcak değilsin ya... Aaaaah doktorlar ah çok ilginç insanlarsınız... :))
Cevap sahibi+1 yılgercekten ılgıncım cok ıstedıgım bıseyı yapmayada bılırım :) bı defa kuzennlerıme jet skye bınmek ıcın para odettım azıcık ılerledım korktum gerı ındım o kadar parayıda bosuna ödedık :) ben hep böyleyım türk erkeklerı yapamassam bosar benı yemınle onlar bendende ılgınc :)
Soran+1 yılyok tırsılacak bir durum yok tabi bu konuda eşin olacak zatında yaklaşımı önemli ama ben senden umutluyum bu konuda :D
Cevap sahibi+1 yılSINIF GECERSIN DIYOSUN YANİ :)
Soran+1 yılbirinciliğe oynarsın bence ne geçmesi
Cevap sahibi+1 yılAHAHA :)) YOKMU CEVRENDE DOKTOR EVER BENI ABI
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar