Çamaşır makinesinde yıkanmasına rağmen iç çamaşır/boxer den çıkmayan necaset izi kirli mi temiz mi sayılır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTemiz sayılır. Hem Hz. Peygamberimizin eşinin bu konuyla alakalı bir sözü var. Peygamber efendimizin çamaşırını necaset bulaşmış. Kendisi eliyle temizlemiş peygamber efendimiz o kıyafetle namaz kılmıştır. Bende bir yerde görmüştüm bunu. Temiz sayılır yani.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıltemiz
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkuru galiz necasetlerde bir miskal sıvı necasetlerde elbisenin dörtte birine kadar ruhsat vardır neden necaset var istibra yapmıyormusun
Soran+1 yılZevk suyu gelebiliyor. Çamaşır makinesinde yıkanmış ama izi kaldıysa temiz mi kabul edilir her türlü?
Cevap sahibi+1 yıltemiz sayıılr vedi ve mezi el ayasını geçmediği sürece ruhsat vardır normal idrar hükmünden farklı değildir wc sonrası mutlaka istibra yap
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim el ayası geçmese de pis olmuyo değil mi o sadece iz oluyor. Pis ise eğer az da olsa giymek istemiyorum ama yıkandıysa temiz olması gerekmez mi
Cevap sahibi+1 yılrica ederim o ruhsat esas olan olmaması tabi geçerse namaza mani aklında olsun bak ben sana şöyle diyim wc yaptın elinle sağ idrar bırakma sonra wc kağıdı koy 50 100 adım at sonra kağıdı at çöpe kafandaki bütün sorular silinsin her zaman temiz ol ama biraz aklın koy çamaşırına geçmesin idrar vs
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim ama anlamadığım tek nokta çamaşır makinesinde yıkandığında Nasıl temiz olamaz o Zaman yıkandığı çamaşırlara da bulaşabilir ıslanınca bu tarz düşünceler geliyor aklıma o yüzden iz/renk olduğu için temiz olduğunu düşünmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlaşıldı sanırım orda artık o duruma bakılmaz leke önemli değil yaşlık ve koku yoksa sorun ortadan kalkar ona o vasfı veren durum suyla izale edilmiştir fıkıhta bu böyledir kafanda soru kalmasın
Soran+1 yılAllah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılsenden de
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çamaşır Yıkama Sırları > Sorular > Çamaşır makinesinde yıkanmasına rağmen iç çamaşır/boxer den çıkmayan necaset izi kirli mi temiz mi sayılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar