Ya bildiginiz gibi degil psikolojim bozuldu ben yatamiyorum şu saatte bile dun yerde girdum hizlica kacti bu guvenlik yanls gormussundur falan dedi ama ben korktugumdan dolayi dun farkli odada kaldim bugun oda arkadaslarm geldi yorganimi silkeliyim dedim altindan bu cikti felaket korkuyorm uyuyamiyorum yine gelirler diye duvarlar hep tırtıl zaten ya napcam brn acayip bir fobim var surungen gorunce kendmden geciyirum bide hep beni buluyorlar
Yılan da çıkabilir belki fare belki sabah kalkınca kulağını fare yemiş olabilir düşünsene kulağının kenarında bulunan bir fare fiyk fiyk ses çıkarıp kulağını yemiş bitirmiş birde pişkin pişkin duruyor orada ıııyyyykk
Görüntüsü bile korkunç benim de böcek fobim var Allah kolaylik versin şikayet edin ve kalmada nasıl temizlik yapıyorlar bu tür hayvanlar var ya korkutucu🙈
Düşünsene uyanıyorsun heryerin böcek yuzunde sag gözünde agzinin uzerinde bacağında geziniyor yavaş yavaş hareket ediyor bazıları kırkayak falan nemli nemli yavaş yavaş sürünüyor
tehlıkelıdır dıkkat et sokarsa hemen hastaneye git acıl sekılde korkma yatagını günfüz komple kalıdr ılaçala gündüz istisna cıkabılıyor ben çok öldrüdüm bundan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kesin sana gicik olan biri koymustur onu oraya seni isirsin diye
En İyi Cevaplar