bu sitede bu konu son zamanlarda çok tartışılıyor
kapalı kız olmak neden bu kadar zor geliyor bayanlara?
kapalı kız olmak neden bu kadar zor geliyor bayanlara?
Malesef kapalı olmak artık o kadar kolay ki!!! Kafana iki bez sar kapalıyim ben oluyor. Rabbim islah etsin bizleri. Tesettur hiç bu kadar asagilanmamisti emin olun.
Imtihan diyorum kolay olsa imtihan olmazdi. Elhamdülillah tesettürlü biri olarak artık takmıyorum hoşgörü göstermeyi öğrenecekler. Benim sitemim bizi küçük göstremeye calisanlara değil onlar bir seçim yapmışlar ve tesettürü reddetmişler amenna ya tesettürü katledenler nasıl hesap verecekler. Ya biz buna göz yumdugumuz için nasıl hesap vericez.
kafamda bir bez parçasıyla dolaşıyor olma düşüncesi daraltıyor beni
üstünüze alınmayın sizlik bişey yok burada ,
siz öyle görebilirsiniz , bidefa bu ifade ilk önce bunu diğer kapalı bayanlara hakaret olarak algılarlar
o halde sizinde bazı bez parçaları taktığınızı filan bahsederler , tabii buda hoş olmaz
orasını burasını meydana çıkarmaklada insan olunmaz yanii
İyi ki takmıyosun onu kafana senin gibileri layık değil ona!! O bez parçası dediğin tesettüre de kurban ol!! Bir gün hepiniz o bez parçası için diz çökeceksinz!!
Neden başımda örtü var die makyaj yapamaz mıyım? Sen o bez parçası dediğine laf atamazsn!! benm makyaj yapmam senin buna laf söyleyecegin anlmaına gelmez güzellik! Herkes kendi kabrine girer
Sana sakal bırakmak cübbe sarık kullanmak neden zor geliyor ise o yüzden
Ayrıca önemli olan örtünmek değil kadının evden çıkamaması hadiselere göre
Zorunlu olamasada kuvvetli sünnettir mekruh bile sayılabilir peygamber beni seven sünnetime uysun diyor ama sana ona buna zor geliyor madem zor geliyor Kadınları eleştirmeyi hak görmeyin olabiliyor demekki ayrıca sakal zorunlu..
Ve evet hadislere göre kadının zorunlu haller dışında çıkması yasaktır kocasından izinsiz de çıkamaz ve cennete ki kadınlar bir ayette çadırlara hapis edilmiş diye tasnif edilir buradan önemi anlaşılır herhalde
Teşekkürler
Cevap
0Cevap
bence hiç zor değil.
Nasıl yani?
İyi de bizene bndan herkesin kendi kararı..
Oyle diyenin agzına tükürürm👊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar