Öyle mi? bana istatistiklerle gelebilir misin kıyaslayarak?
Biri de çıkıp bunların nedenlerini araştırmıyor. Aldatma oranlarına bakmıyor. Sosyal olarak neden bu hallere düşmüşüz konuşan yok...
Ondan sonra cinsel açlığın Afrikası diye laf vuruyorlar. tamamen erkekleri paylaşmışsınız iyi güzel hepimiz abazayız uçkurumuz beynimize hükmediyor. Tamam? konu kapamıştır.
Yabancı arkadaşlarım var Facebook'ta ara ara bakıyorum profillerine, arkadaşlarının arkadaşlarının profilleri de düşüyor ara sıra yorumlara bakıyorum misal bakın;
Bu durum çok acıklı Ama asıl acıklı olan Hala erkeklerin böyle saçma sapan tacizlerine gülerek eğlenerek ortak olan kadınlar Bu sitede bile memesini orasını burasını koyup nasılım sizde diye soran milyonlarca kadın var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkeklerimizin kalite seviyesi işte. Resmen köpek gibi havlamış
Kadinlar bu ulkede yetenekleriyle degil, her tarafini teshir ederek konum elde etmeye calisiyor. Prezentabl altinda satis temsilcileri adeta memelerini ve bacaklarini biz musterilere daha fazla acarak is yapma derdinde. Bu ucuzluk nedir ya. Tum erkeklere sadece cinsel actir bu diye davranan ey basit disiler. Sizin bu ucuzlugunuz nedir peki. O zaman biz de transparan boxer ve pantolon giyip penislerimizi sallayalim ulu orta. Bayilirsiniz.
Bisey olmaz klavye erkekligi yapicak ya da tartiscak degilim ama hepsi ayni falan seninde baban var kocan olcak belki var oglun olcak belki analar adam yetistirir ana olacaksin sen bilirsin ben kendimi biliyorum sonucta
@Dubuyon bu sınıfa babamı bile katıyorum ki zaten... Hepiniz aynısınız. Ha babami sevmiyorum anlami çıkmaz burdan. Hepinizden daha adamdir lakin hepiniz aynisiniz!
Degilim kadin var sevdigin herseyini paylastigin ugruna karakollara dustugun yandigin sondugun olume ramak kaldigin oldu diye biraktiklari ve herseyini koydugun ortaya sonra mi sonra bir bakiyorsun aldatiyo seni bende tum kadinlar ayni mi diyeyim sende aynisin mi diyeyim
En İyi Cevaplar