Hem arkadaslik konusunda olsun hemde aşk konusunda olsun en ufak bir şansım yok. 20 yasindayim, bu zamana kadar bir kere olsun ne sevgilim oldu ne bisey. Zaten hoslanan olsa bile asla söylemiyorlar. Arkadaşlik konusuna gelirsek kimse beni sevmiyor. Insanlara kötü davranmıyorum ama nedense sevilmiyorum. Hep bir ezmeye calisiyorlar beni. Kısacası kaybedenler klübü yani. Ne yapmalıyım sizce? Cevremdeki insanlar hep bu şekilde.
Cevabın nedir?
Bende böyle hissediyordum. sürekli insanlarla haşır neşir ol. düzgün birileri çıkıyor arkadaş olarak.20 yaşımda banada öyle davranıyorlardı şimdi 24 oldum. insanlar olgunlaştıkça akıllanıyor illaki düzgün bir kaç kişi oluyor. diğerlerini ise salla. seninle dalga geçenleri, ezenleri sil hayatından. moral bozmaktan başka işe yaramazlar.
Aşka gelince tam bir muamma. dua et allah nasip etsin yoksa ne yapsan boş. galiba allah bizide böyle sınıyor. artık evlenmek istiyorum bende ama ne yazıkki düzgün kendini ortamlardan korumuş kız bulmak imkansız gibi bişey. ayrıca kendini beğenmiş gününü gün eden olmazsan ciddi biriysen oturaklı biriysen ben gibi şansın hepten zorlaşıyor. ama yapacak bişey yok. zamanı bekliceksin. insanlar akıllanıp evlenme çağı gelince illaki düzgün insanlara yönelicekler. o zaman kazanan sen olacaksın.13 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca şunu söyliyim senin gibi kızlar değerlidir. ben şimdiye kadar kimseyle çıkmamış kız bulmak imkansız bari yiyişmemiş olsun diye bakıyorum. sen şu an altın gibisin bir erkeğin gözünde. yeterki doğru kişiyi bekle. bir erkeğin aradığı kadında sen gibidir gençlik gidipte ciddi düşününce değerini anlayacaklar
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim cidden çok guzel konuşmussun😊 evet bende senin gibi ciddi oturaklı biriyim bundan kaybettigimi iyi biliyorum 😔
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok haklısın herkes kibir dolu Bir de hoşlananlar zaten söylemiyo demişsin Erkekleri de kibirli kızlar bu hale getirdi
418 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklisin evet erkekler ondan öyle oldu hepsi o yüzden tedbirli bu kadar. Kızlar var ya resmen seyran hepsi. Erkekler onlardan iyi yemin ederim. Erkekler sadece kiz konusunda pisler, ama Arkadaş lik dostluk konusunda cidden iyiler. Ama kızlar her alanda pislik
- +1 yıl
Ben senin bu dediklerini erkeklere bile anlatamiyorum Günümüzün kızları erkeklerden kat be kat daha igrenç ve kibirli Öyle bir noktaya geldim ki cinsel cekim hariç kızlardan igreniyorum artık ve inan ki birçok erkek böyle düşünüyo bir kızdan hoşlan8yosun gidip masumca hislerini söylüyosun inan ki kibirli bir insan değilse bile egosu bir şişiyo ki bambaşka birine dönüşüyo Alay etmeler, küçük görmeler falan igrendirdiler cidden
Soran+1 yılValla çok haklisin yazık valla yazık.. çok üzülüyorum var ya bu olanlara. Ben kibirli değilim amA. Biri kalkıp hoşlandığını dese yakışıklı ya da cirkin fark etmez. O insanı küçük dusurmem sadece kabul ya da red ederim o kadar. Ama yoldan biri kalkıp birsey derse ister cirkin olsun ister yakışıklı her türlü kizarim ona çünkü alakasız bir yerde benimle muhattap olmuştur o kişi. Bende erkeklere artık birsey hissedemiyorum biliyomusun. Hatta bir ara kendimden suphe ettim aseksuelmiyim acaba diye. Meğersem erkeklerin karakterleri yüzünden hoslanmadigimi anladim
- +1 yıl
Mantıklı yorum görmemen normal Bu sitedeki erkekler sanal seks için, kadınlar da abazalara kendini övdürtmek için burada :)
- +1 yıl
Ben de cinsel istek yönünden bir sıkıntı yok ama dediğin gibi karakter açısından iğreniyorum kızlardan
- +1 yıl
Soran kişi beni takip etme şansın var mı bu konularda dertleşmek istiyorum biraz Merak etme amacım başka bir şey değil :)
Soran+1 yılPeki ederim. Kendimi ovdurtmek için burada değilim yanlış anlaşılmasın. Gerçek düşüncelerim bunlar
- +1 yıl
Tamam bekliyorum takip etmeni Aynı şekilde benim de gerçek düşüncelerim
- +1 yıl
Murat amacın başka bir şey değil ama 85 tane kızı takip ediyosun 1 tane erkek yok be bro. 😅
- +1 yıl
Mesajlastıgım kişiye sor bakalım sapıjlık falan yapmış m8yım Gelip salca olma laf olsun diye
- +1 yıl
Kardeş ne fark eder ortaya bir laf atıyosun erkekler sanal seks için burda diye kendin 80 küsür hatunu takiplemişsin ne hikmetse bir tane erkek yok listende. Muhtemelen karakterli kibarım ayağına kızlara sanaldan yürüyen amacını gizleyen abazanın tekisin.
- +1 yıl
Mesajlaştığım onlarca kişi var bu sitede Biri de çıksın desin ki bana sapıklık yaptı Sırf takip ediyorum diye tanımad8ğın insana iftira atiyosun
- +1 yıl
Eyvallah. Sapıklık etmiyosundur tamam. Edeplice cevabını da verdin zaten. Sağolasın. Ama ben bu sitede 80-100 kişiyi takipleyip sosyal mesaj verenlere ayar oluyorum. Ondan yazdım böyle.
- +1 yıl
Ben öyle bir insan olsam emin ol sana böyle cevap vermezdim İnsanların seviyeleri eleştiriye verdikleri cevaplarla anlaşılır
- +1 yıl
Emin ol derdim sosyal mesaj vermek değil Ne yaziyosam öyleyim
- +1 yıl
Sana mesaj atamıyorum soruyu soran ne oldu?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde hiç arkadaşım olmadı yaşımiz hemen hemen ayni arkadas bulsamda alisik olmadigim icin yanlarinda cok sıkılıyorum hep kendini begenmis tipler denk geliyor zaten😔😔😔
011 Yorumla
Soran+1 yılBenimde öyle. Burdaki biri bana yok sen sorunlusun bilmem ne dedi. Halbuki öyle şey yok. Bütün insanlar hepsi çok kibirli. Onlara uyum saglayamiyorum diye kötü olan ben oldum yine
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi anliyorum hep ego peşindeler onlarla arkadaş olanlara bakıyorum hep yalaka davraniyorlar. uyum sağlamak zor hep kendini övüyor sen konuşunca bile kendisinden bahsediyor bütün hevesini kaçırıyor hayatları sahte onların yanında bütün enerjin kaçıyor
Soran+1 yılSon cumlene katılıyorum. Hep kendilerinden bahsediyorlar ve enerjin dusuyor hepsi sahte ! Bir çocukla tanışmıştım oda aynı bu dediğin gibiydi. Hep kendisini övüyor hep kendisinden bahsediyor du resmen enerjim gitmişti. Erkekler bile böyleyse dedim, yandik biz yani dedim
Cevap sahibi+1 yılDiğer yorumlara baktım ama kimse bu durumu anlamadığı için oylesine cevaplamiş
Soran+1 yılOnlarda o kibirlilerden olduğu için bizim gibileri asla anlamazlar doğal olarak. Onlar hayatlarini iyi geçiriyor tabiki rahatlar ne anlasinlar senden benden
Cevap sahibi+1 yılSeninde aile yetistirilme tarzından dolayimi
Soran+1 yılEvet aile yetistirme tarzim yüzünden sıkıntı çekiyorum
Cevap sahibi+1 yılKimse bu duruma anlayış göstermiyor ama kendimden biliyorum kısa ve gerekli olduğunca konusurum senin gibi 😐hele o ağzını yayip herbiseye siritan kizlar yok mu iyyy ama nasil oluyorsa herkes onlari seviyor
Soran+1 yılAynen öyle gerekli olduğunda konusurum. Kendilerine acayip bir güvenleri var. Benim kendime guvenim hiç yok sıfır. Bazen onlarin güvenlerine ozeniyorum. Ama simarikliklarina değil. Sadece özgüvenlerine. Ben hep kendime sordum neden bu kadar ozguvensizim diye. Hep ailem yüzünden 😔
Cevap sahibi+1 yılBakıyorsun milletin kızına oyle bir özgüvenle yetistirmislerki bide kendimkine bakiyom ne desem beceremezsin diyorlar zor zor deniyorum ortamlara alismayi ama yas olmus 18 bu saatten sonra degismek zor gibi neyse seninde istedigin hersey iyi olur insaaallah 😊 uzun uzun yazdim kusura bakma
Soran+1 yılÖnemli değil uzun uzun yazan insanları severim. Evet bu yaştan sonra değişmek cidden çok zor. Allah hayırlısini versin
+1 yılYalnızlığı sevmelisin ya da kendini değiştirmelisin.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
21Cevap
bendede var aynı dert bacım hep yanlızım yanlzıız :/
11 Yorumla
Soran+1 yılOf offf aynen
Diğer konusunda 403 cevap paylaştı. Napican ya fazla arkadaş iyi değil. Aşk konusunda sınıfta kalanlardanim. Takmıyorum artik
14 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle kaybedenler klubuyum
Soran+1 yılBende utangacim
+1 yılAşk konusunda çok şansızım bende 23 yaşımdayım hiç sevgilim olmadı. Arkadaşım yok a sosyalim çevrem geniş değil. Sosyal fobi var bende. 3 - 4 tane anca samimi olduğum.
17 Yorumla- +1 yıl
@lighten iyi mi kötü mü bilmiyorum ama bir kere denedim tadına bakayım aşkın dedim red edildim 4 aydır çok acı çektim çekiyorum da ikinci birini isteyeeğimi sanmıyorum çünkü aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum hem de kabul edilebileceğimi sanmıyorum bu tiple kim niye kabul etsin beni yalnız geldim yalnız gideceğim bu dünyadan
- +1 yıl
Sağda solda sürtmemişsin ona iyi dedim kardeşim. yoksa kadın açısından yalnız kalmazsın. bak 2 çeşit kız tipi vardır.1. si hayatını yaşamak isteyen birine bağlanmayan veya daha iyisini bulursa diğerini unutan kız tipi.2. side senin gibi ilk defa olacağı için herşeyi yoğun hissedeceğini bildiğinden seni isteyen biri.2. si zor bulunur ama bulursanda ömür boyu geçirilir. bende sen gibiydim. ama böyle biriyle tanıştım yıllar geçirdim. ama aşamadığımız yerler oldu, olmadı. ama anladımki o kadar kız yüzüme bile bakmazken doğrusunu gerçekten buluncada bir ömür geçireceğime inandım. yani sabret. tipe çok bakmayan adamlığa bakan bulunur. zor bulunur ama bulunur. ailenden yardım iste onlarda yardımcı olabilirler
- +1 yıl
@lighten o yönden iyi tabiki ilkim karım olacak ve bir ömür onunla birlikte geçecek hayali bile çok güzel. Beni sadece ben olduğum için sevecek. Bana bakarken gözlerinin içi gülecek hayal bile olsa çok güzel cidden. Ben sürekli sevgili değiştirmek istemiyorum. Sadece bir kişi olsun istiyorum. Red edildikten sonra fena halde dağıldım. Psikolojim bozuldu. İlaç kullanıyorum. Prozac ve citoles. Buda Allahtan geldi hayırlısı böyleymiş buna şükür. O kadar acı çektim ki bir ara intiharı düşündüm. Aklımdan bir kere bile geçmemiş olan bir şeyi. Kafayı yeme noktasına geldim. şu an daha iyiyim ama tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Onun içinde ikinci birini istemiyorum. Hayatıma yalnız devam edeceğim. Allah nasip ederde bir gün evlenirsem ilkimde sonumda karım olacak. Nasip etmezsede yalnız yaşamaya devam edeceğim. Yapabilecek bir şey yok. Aileme söyledim ama erken daha okulumu bitirmem lazım. Askerlik var. şu an tek istediğim her şeyi unutup eskisi gibi mutlu ve huzurlu olmak.
- +1 yıl
Birşey daha dikkatimi çekti. o kadar temizsinki reddedilince bile dağılmışsın. işte anlatmaya çalıştığım olay bu heryerde. ama kadın erkek o kadar içli dışlı ve herkes artık her haltı yapıyorki evleneceğin insana karşı hissedeceğin hiçbir "ilk defa" hissiyatı kalmıyor. ne güzel. bulacağın insanda sen gibi ilk defa o hisleri yaşayacağından birbirinize bağlanırsınız ömür boyu inş
- +1 yıl
- +1 yıl
Dağıldım cidden çünkü ilk olunca hayatımda ondan oldu aynı sınıftayız tek kötü yanı bu ama umrumda bile olmayacak artık.
+1 yılAynı şanstan bende de var şeytan tüyü sürmemiz lazım kendimize
10 Yorumla
+1 yılben de aynı durumdayım intiharı düşünmeye başladım artık
12 Yorumla
Soran+1 yılBende intiharı düşünü yorum ne yapcam artık vala çaresiz kaldım 😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa helal sana öyle bir okulda okuyup da tertemiz kalabilmişsin
112 Yorumla
Soran+1 yıl😊😊
Cevap sahibi+1 yılOranın çoğu bozuk tanıyorum istisnalar hariç
Soran+1 yılMarmara üniversitesinimi diyosun. Göztepe kampusundeyim😊
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum geçiyorum ordan
Cevap sahibi+1 yıl🙂🙂🙂
Cevap sahibi+1 yılAma seni göremiyorum😅
Soran+1 yılMarmaraya mi bozuk dedin
Cevap sahibi+1 yılEvet çok bozuk var
Cevap sahibi+1 yılİstisnalar hariç
Cevap sahibi+1 yılMesela sen hariç 🙂
Soran+1 yılBen herkesten çok farkliyim evet
Cevap sahibi+1 yılNe güzel maşallah 😊
+1 yılBen senin gibi kişilerde psikolojik sorun görüyorum. Bence kendini yenilemelisin
19 Yorumla
Soran+1 yılYok sorunlu değilim. Yetişme tarzimdan kaynaklanıyor. Farkliyim biraz sebep o
- +1 yıl
Ben geçen babası varken yanında fotoğraf kursunda bir kıza fotoğraf gösterdim böyle çekeceksin diye yaklaşma fazla dedi. Babası varken kızdım sonra babasıda kıdı. Gelip benden özür diliyordu. Kısaca arada duvarların olması ömür boyu seni sadece yalnız yapar. Az duvarları indir ve masumane yaklaş herşeye
Soran+1 yılÖyle diyosun ama duvarları indirdiğim zaman insanlardan sadece zarar görüyorum. Insanlarla konuştuğum zaman bana genelde sen çok safsin diye ezmeye calisiyorlar. Bunu hep kızlar yapıyor hemde.
- +1 yıl
Demekki eksiklerin varmış. Kişisel gelişim olarak kendini geliştir. Biraz sosyalleş ve insanları tanımaya odaklan. Kurslar kitaplar videolar yazılar neler neler var bu konularda. Kişisel gelişim gerçekten önemli. Saf ve temiz olman ise çok harika bir şey. Sadece hayatına alacağın arkadaş dost sevgili vs kavramlarında çok dikkatli olmalısın. Bir sözle bitireyim. 10 tane 10 kuruşta 1 lira yapar 2 tane 50 kuruşta. Kısaca hayatında kaliteli az ve öz insan olmalıdır.
Soran+1 yılBen saf değilim. Kızlar ezmeye çalıştığı için öyle söylüyor anlamıyorsunuz.
- +1 yıl
Kızlar diyorsa safsın. Az şeytan ol sende
Soran+1 yılOnlar kiskandiklari için o şekilde konuşuyorlar. Senin yüzüne kötü bir laf eden asla seni sevmiyodur. ya da seni kirmamak için demez. Ama onlar öyle değil. Ayrıca herkes saf demedi. Bir kişi filan dedi
Soran+1 yılKizlarin hepsi pislik kiskanc bunu bilmeyen yok. bemde saf degilim. Kiskandiklarini seziyorum
- +1 yıl
Anladım. Dediğim gibi boş ver o kişileri. Hayatına az ve öz ama kaliteli insan al
Güzel değilsin seni istemiyolar bence dış görünüşüne dikkat et malesef insanlar böyle
068 Yorumla
Soran+1 yılHayır onunla alakası yok. Insanlar beni çok beğeniyor
Soran+1 yılErkeklerde bir tuhaflasmis artık çünkü
Soran+1 yılErkeklerde çok kibirli
Soran+1 yılHoslansalar bile söylemiyorlar
Soran+1 yılOralardan yazan çok oluyor elbet. Ama gerçek hayatta birileri yok
Soran+1 yılSınıf kiz dolu ne yapak😂😂
Soran+1 yılBende sıkıntı yok. Yetisme tarzım farkli. Sıkıntım yok
Soran+1 yılHayır yurtta kalmıyorum
Soran+1 yılHayır modern açığım
Soran+1 yılAhlakli olmanin tesettürle ne ilgisi varki. Kapalilar ne haltlar yiyolar orada burada
Soran+1 yılOrası öyle evet
Soran+1 yılAma aşırı açık giyinenler öyle. Her açığa pislik diyemem. ya da kapalı olanlara
Soran+1 yılPardon kardesim boy ne alaka Allah aşkına kurban olayim ya !
Soran+1 yılGözünü seviyim artık şu boy olayarindan bir vazgeçin
Soran+1 yılAbicim salakmisin sen. Ben güzel kizim boyla ilgisi ne bunun yani Allah aşkına sacmalama ya? Kısa kizlarinda güzel güzel cevresi var arkadaşlıkları var Allah akıl fikir versin!
Soran+1 yılBizim okul kısa kiz dolu kimsenin de bir sorunu olmuyo bununla ilgili, çok çevrede yapıyorlar sevgilide çok alakasız alakasız konusuyosun
Soran+1 yılHepside güzel kizlar
Soran+1 yılYa ne yapiyim birşey bilmiyosun konusuyoruz seninle bişey bil diye. Hiç öyle sandığın gibi durum yok yani. Kısa kızlarda sevgili yapıyo gayet , cevreleride var saçma sapan konuşma yani. Boy nedir ya? Alakaya bak. Insanlar bir birinin karakterine bakar boyuna posuna değil.
Soran+1 yılYa bizim okulda uzun bir çocuk var 1.87 boyunda var? 1.63 boyundaki kizlarla sevgili oluyo alakası yok yani anlyacagin
Soran+1 yılKiz arkadaşlarım benim boyuma bakacak halleri yok heralde salakmisin kardesim
Soran+1 yılTamam ama yinede 1.87 ye gore kisa değilmi? E çocuk sorun cikarmiyo bakiyo yani. Bu kişiyle alakali bir durum. Benim boyda 1. 63 var
Soran+1 yılLafı cevirme bence.
Soran+1 yılTerbiyesiz ve seviyesi dusuksun yani. Ne yani uzun boylu olmak ortak noktami oluyo ahahaha 😂😂😂
Soran+1 yılBenim arkadaşlarım tabiki var az ve oz. yok mu sandin.
Soran+1 yılÇok salaksin kardesim seninle ne arkadaslik ederler nede başka şey. Fiziksel özelliği bile ortak noktaya soktun ya ne diyim sana. Halbuki kızların kendi aralarında öyle saçma sapan dertleri yoktur. Hep senin kendi uydurman
Soran+1 yılKısa boylu olunca da cirkin olmuyosun kisa lik çirkinlik degildir. 1.60 zaten turkiyenin ortalaması, ne bekliyosun ki boy olarak biz turkuz turk kısa boyluyuz çok uzun boy bekleme. Sadece tv de gördüğün insanlar öyle uzun oluyo onlardan başka yok. Onlarda azınlık bir grup kimse öyle uzun değil
Soran+1 yılBoyum uzun değil boyum 1.63. Lafı neden cevirdin. Uzun boylulari övuyodun sanki?
Soran+1 yılBir daha kufur et görürsün sen pislik sapık!
Soran+1 yılKimse kimseden kısa veya uzun diye uzaklasmaz saçmalık yani
Soran+1 yılA*ina koyim diyosun gerizekali!!! Dedigin laftan haberin yok pislik!
Soran+1 yılSorunlu gerizekali!!
Soran+1 yılBir s*ktr git ya. Boyla alakası ne onu bir şöyle? Niye boya takintilisin bu kadar niyeee!!!
Soran+1 yılYok sadece bir etkenmis yok bilmem ne. Mal mal konusuyosun
Soran+1 yılBu sebeplerde boy alakasız anladin mi?
Soran+1 yılSensin erkek o*ospusu
Soran+1 yılDış görünüş olarak değil ama? Zaten uzun boylu çok yok. Kisalarda bana yaklassin o zaman mantığa bak ya
- Diğer konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlarda hoşuna giden birşey olduğunda iltifat edermisin? Var mı böyle bir alışkanlığın
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet var ederim. Kiskanc degilimdir
- +1 yıl
Soruyu ve yorumları tekrar okusumda lise 1. Sınıfımı hatırlattı. Çevrende hem karakter anlamında hem de düşünce anlamında o kadar boş insan olunca kendini aralarında öyle garip hissediyorsun.
Sana önerim önce etrafını izle aralarında düzgün karakterli birkaç kişi bulup arkadaşlık kurabilirsin, ha hiç bulamasanda önemli değil. Öyleleriyle arkadaş olmaktansa tek takıl daha iyi.
Bir diğer önerim de kendinde eksik bulduğun yanlarını (öz güven gibi) araştır ve kendini bu konuda eğit. Bunların ne olduğunu sen kendin daha iyi bilirsin.
Diğer türlü o ortamda sen kensini yanlış gibi hisseder ve zamanla öyle olmaya başlarsın.
Ha bu arada bende Haydarpaşa da okumuştum sanırım o bölgedeki insanlarda bir sorun var 😄
Soran+1 yılHmm. Gerçekten sorunmu var. Ben Marmara üniversitesi göztepe kampusu nde okuyorum ama
Soran+1 yılEvet garip ve tuhaf hissediyorum
Soran+1 yılNeden iltifat etme aliskanligin var mı diye sordun
- +1 yıl
Yok ya şaka amaçlı söyledim ama malesef öyle insanlardan çok var.
Yanlız çok olmaları önemli değil, sen kendinin gerçekten doğru olduğuna veya o yolda gittiğine eminsen diğer insanların ne kadar acizce davranışlar sergilediklerini görüp umursamamaya başlıyorsun.
Yanlız sana: birçok düşüncelerini geliştiricek kitaplar okumanı öneririm, özelden yazarsan aklıma gelen birkaçını yazarım.
O iltifatı sormamın nedenide dün okuduğum bir kitapta şöyle diyordu: Yapılan araştırma ve deneylere göre yeni tanımadığın insanlara karşı davranışlarında hangi duygularını yansıtırsan onlarda sana istemsizce o duyguları hissetmeye başlar diyorlar.
Yani sevgi sevgiyi, beğeni beğeniyi, saygı saygıyı, nefret nefreti oluşturuyormuş.
Bede pek iltifat etmeyen biriydim de ondan sordum, iltifat etmememin sebebi de kıskaçlık gibi ıvır zıvır şeyler değil. Kendime derdim ki zaten herhangi birşeyi güzel, hoş ise kendi de bunu biliyordur birde biz niye aynı şeyi söyleyip duralım diyordum 😂 - +1 yıl
İltifat etsende boş. çok gördüm insanlara pislik gibi davranıp el üstünde tutulan. bence şöyle bir durum var. insanlar yönetilmeyi severler içten içe. eğer güçlüysen ve insanları psikolojik olarak domine edersen sana saygı gösterirler. ama eğer değilsen ne kadar iyi davransanda onlar için bişey ifade etmezsin. insanlar severim der ama yalan genellikle korkarlar veya saygı duyarlar karşıdakine. çünkü böyle davranmasalar alacakları tepkiden çekinirler. senden korkmuyorlar çünkü iyisin. üzgünüm ama benim yaşam deneyimim bana bunları gösterdi gerçek bu bence
- +1 yıl
@lighten @lighten Dostum, ister bir grubun alfa insanı olarak insanları domine etsin ister etmesin farketmez. Karşısındaki insanın hem pislik davranışlarına maruz kalıp hemde iltifat edip yanında takılıyorlarsa bu onların kişisel yetersizliklerinden ve kendilerine olan saygısızlıklarından dolayıdır başka birşey değil.
Ayrıca ha evet bazı insanlar yönetilmeyi de sevebilir ancak insanın genel yapısı gereği özgür olmaktan mutluluk duyar.
Burda asıl önemli nokta bizlerin nasıl insanlarla beraber olduğudur. Şöyle ki karakteri, kalbi, düşünceleri iyi olan insanlar cevremizde bulunuyorsa bu bahsettiklerini yaşayamazsın.
Eğer ki öyle insanlar çevremizde yoksa da yine çevremizi onlardan oluşturmamız gerektiğini söylememe gerek yok sanırım. - +1 yıl
Kardeş hepimiz özgürlüğü sevdiğimizi söylüyoruz ama nasılki bir ülkenin lideri oluyor, bir sınıfın başkanı oluyor vs, bir arkadaş grubundada sözü dinlenen kimseler oluyor. ne yazıkki sen gibi düşünebilsem ama bence insanoğlunun kısır döngüsü bu. hepimiz özgürlüğü seviyoruz belki ama bazılarımız biraz daha fazla seviyor
Soran+1 yılYalnız ben o pislik olan insanlara iltifat etmiyorum kazanova
- +1 yıl
Sana demedim zaten arkadaşın kastettiği kişiler için dedim
Çok mesafeli biri misin
019 Yorumla
Soran+1 yılHayır değilim. Ama onlarla konuşulmuyor bile hepsinin uzerinden kibir akiyor
Soran+1 yılKadikoyde okuyorum. Marmara üniversitesinde
Soran+1 yılDeğilim hayır. Cevredeki insanlar aşırı özgüvenli bu beni korkutuyor
Soran+1 yılBunlar nasıl bu kadar rahat. Ve çok aşırı şımarık geliyolar. Ama kibirli olduklarıda bir gerçek
- +1 yıl
Çok fazla var kibirli, başkalarını hiç düşünmeden gagasını açan gerçekten de. Ama mutlaka başkalarını rahatsız etmeyi sevmeyen, ikiyüzlü de olmayan birilerini bulabilirsin :) Ben de senin gibiydim herkesten rahatsız oluyordum, sonra baktım bazı insanlarla konuşma şansımı kendim yok etmişim
Soran+1 yılHaklisin bak bu olabilir. Belkide arada iyi insanlar var ben göremiyorum dur
- +1 yıl
Özgüvenini insanlarla konuşarak onarabilirsin, pratik yapmazsan sürekli daha çok gerer seni. Bizler basit insanlarız kendine yüklenme o kadar, rahat bırak kendini. Fazla otokontrollü birisin muhtemelen, mükemmelliyetçisin de. Kötü özellikler değiller ama kendine zarar verecek kadar ilerlemezse :) Lütfen.
Soran+1 yılÖyle ama onlar sanki insan değilse başka varliklarmis gibi çok mükemmel davranmaya çalışiyorlar benim anlamadığım şey bu
Soran+1 yılOnlarınki özgüven değil. Onlar aynı zamanda terbiyesiz ve şımarık. Aileleri özgüvenli yetistiriyim derken yanlış yetistirmisler
Soran+1 yıl20 yaşındayim
+1 yılReddedilme korkusu yasiyoruz abla
011 Yorumla
Soran+1 yılDiğer güzel kizlarin hep sevgilisi var. Onlara yaklaşanlar niye yasamiyo bu korkuyu merak ediyorum
- +1 yıl
Bilmiyorum ki abla :/ mesela biri gelse cok yakisikli deyil hoslandim felan dese tersler misin
- +1 yıl
Yani sana sordum ama kizlar tersler mi hoslandigim bir kiz var da yaklasamiyorum
Soran+1 yılBende öncelikle tersleme huyu yok. Ister yakışıklı cirkin olsun. Sadece kabul etmem o kadar. Ama kalkip ta yolun ortasında biri gelip yanima söylese yakışıklı cirkin bakmam terslerim
- +1 yıl
Yok ya yolda deyil bir ortamda gelmis medeni insan gibi kendini ifade etmeye calisiyir
Soran+1 yılO zamAn olur ne olacak. Kız terslersede onun ayıbı olur takılma
- +1 yıl
Anladim abla kimseye yaklasamiyorum 19 yasindayim hic sevgilim olmadi :(
Soran+1 yılBenimde olması seni gayet iyi anlıyorum
- +1 yıl
Bende seni anliyorum abla Allah gönlüne göre versin :)
Soran+1 yılInşallah seninde 😊😊
- +1 yıl
İnşallah 😊😊
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence sende bir ibbnelik var..
012 Yorumla
Soran+1 yılAğzını topla güzel konus.. cevremdeki insanlar çok kibirli
Soran+1 yılSeviyesi düşük terbiyesiz... sokak agizli... asıl senin gibi küfürbaz birini kim sever ki.. Hiç asil olamıyorsun yazikkkk
Soran+1 yılHerkes benim gibi asla olamaz değil zaten canım 😉
Soran+1 yılAyhhh bir yerimin kenarı
Soran+1 yılYani ama yinede kufur etmedim dimi? Sapık pislik ya!!!
Soran+1 yılDefol gitt
Diğer konusunda 379 cevap paylaştı. Aynı ben kendimi gördüm sende
10 YorumlaBana gel sende, sohbet muhabbet ederiz.
00 YorumlaHocaya gitmelisin kız ayool
01 Yorumla
Soran+1 yılSende hep aynı cevap bıktık ya
+1 yılİnsanlara seni sevmeleri için ne sunuyorsun?
023 Yorumla
Soran+1 yılMenfaat olarak diyosun galiba
- +1 yıl
Hayır. Sormak istediğim asıl şey şu: Eğer bu kadar insanın arasında istediğim şeyi konuşabileceğim, bolca zaman geçirebileceğim, ve birlikte geçireceğim bu zamandan mutlu olabileceğim birini arıyor isem neden seni seçmeliyim? Bana ne sunuyorsun? Kimsin sen? Bana kendini anlat. Bana bir sebep ver.
Soran+1 yılBu dedigin bildiğin menfaat ışte. Bana ne sunuyorsun, mutlu olabileceğim kişi vs. Diyosun. Kusura bakma bildiğin menfaat yani. Zaten insanlarda insanlardan faydalanmaya çalışıyor sadece
- +1 yıl
Tamam. Biraz daha açık konuşmaya çalışacağım. Mutlaka ilgili olduğun şeyler vardır. Nelere ilgilisin mesela?
Dışarı çıkıp, rastgele birisine "Merhaba, ben bir insanım! Benimle olur musun?" diyemezsin. Seni diğer insanlardan değişik kılacak bir şeye sahip olmalısın. Bunu soruyorum. Seni diğer insanlardan değişik kılan şey nedir?
Soran+1 yılHerkes değişik olamaz ki.
- +1 yıl
İnsanların sana ilgi duyması için onlara daha önce karşılaşmadıkları bir şeyler sunmalısın. Şaşırtmalısın yani.
Mesela çok değişik bir hobiye başla. Kaligrafi gibi! Günümüzde her şeyi her yerden öğrenebilirsin zaten. Farklı ol ki, insanlar senin var olduğunun farkına varsınlar.
Bir milyon tane siyah noktanın arasında, gri bir noktayı bulmak zor. Beyaz bir nokta ol ki rahatça görülebilesin. Anladın mı? - +1 yıl
Herkes değişik olabilir! Fakat bazıları uğraşmak istemiyor. İstediğini elde etmek istiyorsan buna uğraşmalısın!
Soran+1 yılAman be kardesim bu dünyada herşey yalan. Istedigime ulassam ne olacak sanki. Insanlar beni arasına alacak yüzüm e gülecek ama arkamdan yine bir ton laf edilecek. Zaten sosyallikte çok bos bir olay baktigin zaman herşey yalan yani.😊 Sosyallik sahte olmaktan geçen birsey. Ikiyuzlu üç kağıtçı olacaksin ki insanlar seni oyle sever anca
- +1 yıl
Sorduğun şey bu değil miydi? Neyi elde etmeye çalışıyorsun burada? Bize sadece şanssız olduğunu mu söylemek istiyorsun? Kimseyle arkadaş olmak istemiyor musun? Anlamadım.
Soran+1 yılEvet öyleydi ama boşver. Hiçbir şekilde insanlar birbirini sevmiyo zaten. O yüzden artık önemli değil benim için
- +1 yıl
Sence ben de mi öyleyim?
- +1 yıl
Sence ben üçkağıtçı mıyım? Herkes gibi?
- +1 yıl
Ben birilerini sevmek istiyorum. Birilerinin beni sevmesini istiyorum ama üç beş tane insanın umrunda olmadığım için pes etmiyorum? Sen neden pes ediyorsun hemen?
Soran+1 yılPes ediyosun demişsin ama ne yapiyim kaç yillardir bu sorunum cozulmuyor biktim artık bende. Sen öylesin demiyorum. Sen doğru kişileri bulmussundur o yüzden benim gibi sıkıntı cekmiyosundur sadece
Soran+1 yılKeşke üç beş tane olsa. Çoğunluk öyle. Sadece çok az arkadaşım var
- +1 yıl
Bilgin olsun diye söylüyorum, doğru kişiyi bulmadım henüz. Fakat henüz bulmadığım için olmadığını söylemiyorum. Eminim ki o da beni arıyordur şu an. Bakalım ne zaman tanışacağız...
Her neyse, konu bu değil. Yıllarca bu sorunu yaşıyorsun ama çözüm için uğraştın mı? Mesela çevrenden başlayalım. Çevrendeki insanlardan memnun değilsin. O zaman çevreni değiştirmeyi dene. Bunu yaşadığın yeri değiştirmekle eşanlamlı düşünme. Hiç olmazsa bakış açını değiştir. Şu ana kadar tanımış olduğun hiç kimseden mi memnun değilsin? Eğer öyleyse, bu bir sorun. Bu sorunu çözmek için de elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim. - +1 yıl
Bunu diyeceğini biliyorum. Üç beş tane dedim, çünkü tanımadığın insanların sayısıyla karşılaştırırsak üç beş fazla bile.
- +1 yıl
Bir dakika! Çok az arkadaşın var, ama var! Arkadaşın var. Memnun değil misin arkadaşlarından? Kaç tane arkadaşının olmasını istiyorsun ki?
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊 cevremdeki insanlar çoğunluk olarak sahte ve kibirliler. Kızlarda hep bir aşağılama ezme çabaları var. Yok ışte sen niye bu kadar safsin, ışte sen niye hep aynisin ışte sen niye boylesin bilmem ne gibi sorular soruyorlar. Resmen karakterim yüzünden eziliyorum. Bende diyorum ki benim kötü huylarim varsa söyleyin varsa düzeltirim dikkat ederim diyorum. Ama bakıyorum yinr yok. Yine aynı hareketleri yapmaya devam ediyorlar. Yani bilerek eziyorlar beni. ya da beni dislamasalar bile ben aralarina tam olarak almadıklarını hissediyorum
- +1 yıl
O zaman böyle insanları öneme alma. Seni üzen, rahatsız eden insanların sana faydası ne ki? Düşüncelerini neden öneme alıyorsun? Önce kendine bunu sor. Defalarca kez sor bu soruyu kendine.
- +1 yıl
Nerede karşılaşıyorsun böyle insanlarla? Hangi mekanlarda mesela?
Soran+1 yılGenel olarak okullarda oluyor. Ama heryerde dolu bu insanlar aslında
- +1 yıl
İnsanlara bunu yapmaları için bir sebep verme o zaman. Eğer ne dediklerini önemsemezsen boş yere konuştuklarının farkına varıp susarlar bir süre sonra. Konuşmaya devam ederlerse de kendi kendine konuşanlara ne denildiğini biliyorsundur. Mutlaka seninle aynı kafada olan insanlar vardır. Mümkünse bu insanları bul ve tanış onlarla. Dikkat! Tanıştığın insanlar, yine kaçmaya çalıştığın insanlardan olabilir. Sorun değil, bir başkasıyla tanış. Kim bilir belki de senin için doğru olan kişiyi de bulursun bir müddet sonra. Tanış, tanış, tanış! Seni mutlu edecek birilerini bulana kadar tanış. Çünkü çok insan var! Çok değişik insanlar var. Bunu da kimseyle tanışmadan bilemezsin. Tek yapman gereken "Merhaba!" demek!
+1 yıltakılma
10 Yorumlaİstersen sana arkadaslık ede bilirim
00 Yorumla
+1 yılÇirkinsindir
04 Yorumla
Soran+1 yılGörmen lazim ama değilmi
- +1 yıl
aynen
Soran+1 yılTakip edeyim sizi
- +1 yıl
Takibe karşıyım
+1 yıl18 sene oncekini