Diğer Sana kalbimi versem bana kalbini verir misin? diye girsem nasıl olur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İş yerinde birinden hoşlanıyorum galiba. Nasıl açılacağımıda bilmiyorum. Sıfat tip bu. Ne yapmalı kızlar? Yardımcı olun Sana kalbimi versem bana kalbini verir misin? diye girsem nasıl olur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hatunnnzadeee Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Ergen romantizmi olur :// 1 3 Yorumla Soran +1 yıl öyle mi olur 😇😅 bencede öyle olur aman ne bilim en iyisi hiç açılmamak Yorumla Hatunnnzadeee +1 yıl Hic acilma bosver allasen boyle acilsan kiz kacicak 😂 Yorumla Soran +1 yıl bencede açılmayıp boğulalım derinliğimizde Yorumla
esensurucu Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl O ne be gülme krizi geçirir kız 1 5 Yorumla Soran +1 yıl amaç kızı mutlu etmek zaten :) bırak geçirsin Yorumla esensurucu +1 yıl Tamam işte sinir olur ben olsam dalga geçerdim Yorumla Soran +1 yıl o yüzden senden hoşlan mamışımdır 😇😅 O başlık dikkat çekmesi için zaten 😇 öyle demiyeceğim tabiki Yorumla esensurucu +1 yıl Hee iyi o zaman ksjskdkd Yorumla Soran +1 yıl heee sağol bacım 😇 profiline de yüzünü koy bence hjssklslsbsksşsb arkandan konulmak zorunda kalmayalım 😇 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Direkt öyle girilmemeli. Bence önce tanışın. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl nasıl tanışacağız Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ergen romantizmi olur ://
öyle mi olur 😇😅 bencede öyle olur aman ne bilim en iyisi hiç açılmamak
Hic acilma bosver allasen boyle acilsan kiz kacicak 😂
bencede açılmayıp boğulalım derinliğimizde
O ne be gülme krizi geçirir kız
amaç kızı mutlu etmek zaten :) bırak geçirsin
Tamam işte sinir olur ben olsam dalga geçerdim
o yüzden senden hoşlan mamışımdır 😇😅 O başlık dikkat çekmesi için zaten 😇 öyle demiyeceğim tabiki
Hee iyi o zaman ksjskdkd
heee sağol bacım 😇 profiline de yüzünü koy bence hjssklslsbsksşsb arkandan konulmak zorunda kalmayalım 😇
Direkt öyle girilmemeli. Bence önce tanışın.
nasıl tanışacağız