Güzel düşünürsen kendine iyiyi çekersin, mutlu olursun. Olumlu enerjiyi kendine çek diyor sürekli annem. Her evden çıkışımda kesin şöyle olacak diye olumladığım ne varsa tersi çıkıyor son 1 haftadır.
Benim enerjimde mi bir problem var yoksa aynı durumdan muzdarip olanlar da var mı?
A gerçekten bende de sürekli öyle oluyor En son bir ağlama krizi geçirdikten sonra ağlama nedenimle alakalı çok güzel bir şey oldu ve bir anda kahkaha atmaya başladım.
Dünyanın abuk sabuk adaletidir ki ne zaman mutlu olsam ondan sonra da keyfimi alt üst edecek bir şey çıkıyor.
Ben her zaman diyorum, her olumlu bir durumda olumsuzluklarin olusacagi; her olumsuz bir durumdan da olumlu bir durum olusur. O yuzden hep negatif dusun ki olaylar lehine olussun.
Her karanligin icinde bir aydinlik, bir aydinligin icinde ise bin ton karanlik vardir. Aradaki fark bu. Moralini bozariz sikinti etme sen. Bak hareket problemlerini yapamiyorum diye dislerimi skip moralimi bozmustun. 1 gun sonra beyne isik geldi ve kova burcumdan olsa gerek zekam anlamaya basladi :D
Bende kova burcuyum :D. En zeki burçların başında geliyor kova burcu ayrıca
Biraz daha zaman geçince sitedeki problemlere gülmeye başlarsın sende. Eskiden siteyi sabah akşam uyumadan kullanıp, aşk, kavga o bu her şeye karışıp hayatımı neredeyse site yapmam şu an çok komik geliyor bana. Bir yerden sonra sallamazsın.
Bende farkindaysan aktif degilim zaten. Gamercookie hesabimda 1 ayda master olmusken bu hesabimda olmadim. Ama bence yazma hastaligim halen devam ediyor. Gorus bildirme ve cok soru istegi nerdeyse gelmemekte artik. Cunku bu site eskisi gibi heyecanli gelmemeye basladi bana.
En İyi Cevaplar