insan hangi duruma üzülecegini bilmiyor evlilik disi dogacak olan o bebegemi, kizlarinin üniversite okudugunu düsünen aileye mi yoksa kizi gibi gördügü birinin esinden hamile oldugunu bilmeyen kadina mi...
hadi evli adamin ve karisina nede cocuklarina saygisi var ki, calisani olan bir genc kiz ile iliski yasiyor ve hamile birakiyor ama kiz bildigi halde neden Kabul ediyor böyle bir durumu? Adam ne Kadar sahip ciksa da karisini bosayip onunla evlenmez, gayrimesru cocugu ile kalir öyle maddiyat ile mi göz boyaniyor bilmiyorum artik
iki tarafin da sucu var tabi kizin sucu kendisine is vermis biri ile iliski yasamasi, karisinin ona kizi gözüyle bakmasina ragmen Adam ise Adam olsa zaten böyle birsey yapmaz
Valla bilemedim çok zor bir durum. Ama o adamın o kıza ev açması ile bu işler dönmüyor. O kızın geleceği ne olacak, ailesinin haberi de yok. Sıkıntı büyük. Bu durumda en iyi yol bu çocuğu aldırmak olmalı idi. Böyle olunca kızın durumu adam çocuğu kabul bile ediyor olsa metresi oluyor. Kızın yerinde olsa idim zaten yasak aşk söylemeye bile gerek yok direkt gider aldırırdım ve bitirirdim bu işi.
Ya başkasında gözün varsa boşan kardeşim. Niye gizli saklı işler dönüyor. Kızı daha az suçlu buluyorum belki de para için yaptı. Hem okuyup hem çalışıyormuş belli ki paraya ihtiyacı var mecbur kalmış olabilir. En büyük suç adamda açıkçası. Boşan sonra ne halin varsa gör. Niye bunu yapıyorsun? Daha doğmamış insanları etiketlemeyin. O doğacak çocuk sen de olabilirdin unutma bunu. Kimse annesini babasını seçemez.
millet kızına zengin koca diye aşılayınca millet patrona müdüre zengin kimi bulursa kendini yamıyor. öyle oluncada bir ev bir araba arada da çiftleşiyor. hooop milletin emekli olana kadar kazanamadığını milletin altında kazanıyor. sonrada fa. şelik yapmamış oluyor... bide utanmadan kadını kandırmanın yollarını falan soruyorlar...
En İyi Cevaplar