Ya ben bazen kendimde olamıyorum o zamanlar da kendime zarar veriyorum. En sonunda nasıl bir fantazi bilinmez koluma silikon tabancasından sıcak silikon damkattım ve kolum delik deşik oldu. Ama bunu ailemin görmemesi gerek. Kapatıcımda bitmiş sizce ne yapmalıyım?
Bunlari yaparken ayikmiydin ne kullaniyosun bir soylesene.
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesinlikle ayıktım hiç birşey kullanmıyorum ama bazen bir şeylere sinirlendiğimde ya da birisi bana vurma benzeri şeyler yaptığında istem dışı yapıyorum bunları
Sürekli değil arada bir dediğim gibi istem dışı oluyor bir şeye çok sinirlendiğimde çok üzüldüğümde ve bana darpta bulunulduğunda oluyor bu. Şimdiye kadar en fazla 5 kere yapmışımdır
Ya bir şey sorucam yanlış anlama sigara içenleri aşağılamıyorum sadece meraktan ama ben bir kere denedim ve boğazımı kül etti sizinkinide acıtmıuo mu ve neden içiyorsunuz?
Yok kanka açıtmıyo ilk başta bende öyle oldum ama yaşadığım durum daha kötü olduğu için hic hissetmedim Neden ićiyorum çünkü ailem terk ettiğinde alkol vermediler bana bende sigar içtim
Ya seninde mi ailevi sorunların var. Takma kafana diyeceğim ama gereksiz ve işe yaramaz bir sözken ailevi bir konu karşısında iyice yitiriyor işlevini. Benimde sorunlarım var belki seninki kadar ağır olmasada ama yinede çok içme sigarayı alkolü. Ben bedensel zarar veriyorum o kadar önemli değil ama alkol ve sigara çok önemli. Daha farklı yöntemler bulabilirsin bulabiliriz. Kendine bunu yapma. 😕 benim babamda içerdi neredeyse ölüyordu. İnan bana sürüm sürüm süründü. Sende öyle olma
Birincisi mazoşistim ikincisi biz bunları fantaziler için hapmıyoruz ruhsal acılarımızı fiziksel acılarla bastırmaktır amaç fakat yatak fantazisi kullananlatda vardır içimizde ama bunun mazoşistlikle alakası yok.
Ya ben kesiği hiç yapmadım ama yanık ve bide şey oluyo bazen elime lastik benzeri şeyler takıp saatlerce morarana şişene kadar çekip çekip bıraktığım oluyo. En sinirimi bozanda bua dur diyememem.
Ya yok be parayla alakalı değil param var ama dışarı çıkamıyorum şu an nedense bir aile baskısı içerisindeyim ve hiçbir yere tek başıma göndermiyolar. Sargı bezi sardım şimdilik ama çok dikkat çekiyor. :(
Galiba evdeki dolapta vardı ama tariji geçti mi bilmiyorum o yüzden cesaret edemedim. bir yandanda kabuk bağladı ve , ltşhao kapmaması lazım. Sence kremi sürmeyi göze almalı mıyım?
En İyi Cevaplar