Merhaba ben bir ingilizce öğretmeniyim olay şu ben şimdi 8. Sınıflara konuyu tahtaya yazıyorum ve 2 3 çocuk aralarında fısırdaşıp kalçama bakıp gülüyorlardı bende olayı anladım tabi sizce müdüre versemmi yoksa görmezden gelip devammı ediyim
Cevabın nedir?
+1 yıl8 . sıftayız matematik hocamız Aylin kımızı nir kazak ve dar bir siyah mini etek giyiyor malum ergenliğimizin ilk yılları. Kadın afet. Her ders sesten geçilmeyen sınıf sus pus. Erkekler hocaya odaklanmış. Hoca en arkaya yanımıza doğru yūrūdū sonra geri dönerken yanımdaki arkadaşım hocanın duyacağı şekilde söyle dedi uffff bu ne severim varyaaa.. Arka dörtlū koptuk tabi. Hoca birden arkasını döndū ve gūlūmseyerek beyler biraz terbiyeli olalım demişti.. Ergenlik malum o zamanlar kafa ile cinsel organlar yer değişiyor. Ne yapacagına dair karar senin. Durumu inkar da edebilir ogrenci baska konuda fısıldastık diyebilir mesela.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 314 cevap paylaştı. abla yakma çocukları ama kızgın kızgın bak o salaklar durumu anlar sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kac yasindasin onlar kac yasinda 13 yasinda cocuklar. Ona mi dikkat ettin kafani derse yor bence subyanciliga degil
02 Yorumla
Soran+1 yılYani sana bakılınca sorun yok diorsun
Cevap sahibi+1 yılSana bakanlar daha cocuk farkindaysan. Buyuk olsa rahatsiz olurum ama kucukler takilma kendini bu kadar onemseme. Isine bak
- Diğer konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılİş hayatını neden buraya taşıdın ki? O okulun pdr falan yok mu? Ya da okulda arkadaş olduğun bir öğretmen
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
54Cevap
Hocam kalcaniz güzelse çocuklar ne yapsın :))) bence vermeyin gençlik yıllarınizi hatırlayın siz hiç bir hocanizin dikkat çeken bölgelerine bakmadiniz mi?
00 Yorumla- Diğer konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılBence uyarmalısın sınıf içinde olmasa da dersten sonra uyarabilirsin. Direkt olarak müdüre vermek hayata olan heveslerini kırabilir :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYani uyarsam nasıl uyariyim utanırım siz benim kalçama baktınız mı diyim 😑
- +1 yıl
Yaptığınız çok kötü bir şey blah blah. O sana kalmış onlar böyle bir şeyi yaparken utanmıyorlar ise uyarırken senin utanmaman lazım bence.
+1 yılHocam yapmayın normaldir.
Çocuk onlar kalçanıza bakıp tahrik olmuyordur.
Göz teması kurun, iyi davranın.00 YorumlaDiğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. dikkat çekmeyecek üstünü kapatacak şeyler tercih et.
onlar en hızlı çağlarındalar şu an.
ne olsa bakarlar..00 Yorumla
+1 yılabla bosver onlari ben de ingilizce ogretmenlik okumak istiyorum basima oyle bir ssy gelse velileriyle irtibata gecerim direk
00 Yorumla
+1 yılNe diyeceksin! Hocam bunlar kalçama bakıyorlar! Sanırım sorunlu olduğunu düşünürler.
02 Yorumla
Soran+1 yılSapıklık yaptı desem
- +1 yıl
Öyle bir tanımlama yok ve hukuki olarak suç teşkil etmiyor. Hem de ahlaki değil yaptığın. Hababam sınıfındaki Perran kutman gibi görünürsün.
Yasaklar daha tatli olur
Sooyersen ne olcak hiç bisey 2 azar yicekler. Daha sonra aaa hiç bisey olmuyor deyip bakanlar dokunmaya kalkcak. Bence başka bir yol dene00 YorumlaHiç bir şey değişmeyecek ve çocuklarında morali bozulup bunalıma girecek. Bence hiç bulaşma.
00 Yorumla
+1 yılBeyaz önlük giyiyorlar öğretmenler genelde. Kapatiyolar arkalarını o şekilde
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdilik görmezden gel bir kaç kere daha olursa veliler ile konuşursun
00 Yorumla :D püff
our öyle ergenlik şimdi pek yapacak bir şey yok gibi00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşver gülsünler not zamanı gelince de sen onlara gülersin 😂
00 Yorumla ergen çocuklar görmezden gelin ama sizde kalçanızı kamuafel edecek yelek vb seyler koruyuyn. onların en hızlı çağındalar
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol denerim 🙂
+1 yıl8. sınıf abla sen neyin kafasını yaşıyorsun. Çocukları rencide ediyorsun. Nasıl eğitimcisin.
00 YorumlaGörmezden gel knk ergen daha onlar geçer diyecem de ben ağzını burnunu dağıtırdım kendin uyar.
00 YorumlaMüdüre ne diycen sanki çocuklar böyle yaptı mı diycen. Görmezden gel
00 Yorumla
+1 yılErgen ve 13 14 yaşında çocuklar :) buna mı dikkat ettin hoca hanım?
00 YorumlaRahatsız olduğunu ve yaptıklarının yanlış olduğunu kimseye belli etmeden anlar onlara
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErgenciklerle ugrasma bosver. Sonra daha cok konusulur daha fazla ilgi odagi olur bu durum. O covuklara anlamli anlamli pis bakis atsan yeter
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIngilizce calismam gerektiğini hatirladim
Sizin ielts var mi?
Sana kalmış. Verirsen hayatları epey kararır ama sende yanlış anlamış olabilirsin.
00 Yorumlabir hoca buraya sormaz.. kendisi, ne yapacağına karar verir..
00 Yorumla
+1 yılMagbadınız çok mu buyuk?
O yuzden dikkat cekmis olabilir02 Yorumla
Soran+1 yılBoyutundan çok konuya baksan
- +1 yıl
Mudure gonderin. O uygun bir dille anlatir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHocam önlük giyin sizde bu kadar basit onların hormonları şu an karışık nasıl kontrol etsinler kendilerini
00 Yorumla
+1 yılsıdmdılk görmezden gel bırdaha yaparlarsa müdüre bıldır
00 Yorumla
+1 yılBırakın baksınlar bunda ne var sanki dışarda millet bakmıyor mu?
03 Yorumla- +1 yıl
Çocukların çok zoruna gider bu ileride sıkıntı olur onlar için
Soran+1 yılBen rahatsız oluyorum empati kur biri senin yüzüne gülüyo iyi öğrenci davranıyo arkandan ne işler dönüyo
- +1 yıl
Ama sende kendini onların yerine koyup empati kur bir karşında senin gibi narin tatlı fiziği düzgün bir hoca ne yaparsın
- Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılIspatlayamazsın ki, boşuna kendini küçük duruma düşürürsün. takma öyle seviyesizleri
00 Yorumla
+1 yılDemek ki tahrik ediyorsun çocukları önce kalçalarını kapat bence
00 Yorumla
+1 yılSanırım görmezden geliceksin hayatında böyle şeyler olacak elbet arkanı dönüp bakıyorlar malesef
00 YorumlaGörmezden gel onlarla bir abla gibi ilgilen utanırlar bende bakmıştım 8 deyken ingilizceciye ;)
00 Yorumla
+1 yılBelliki kalçaların bakılmıcak gibi değil. bırak hevesleri gitsin. hatta daha dar giy hayallensinler
038 Yorumla- +1 yıl
Neden? Kadın oraya ders anlatmaya gidiyor kendini teşhir etmeye değil. Biz kadınlar s*ks objesi değiliz sunu bir anlayamadiniz.
- +1 yıl
@Muhendisolanressam ya bırakın şu seks objesi muhabbetini. ne alaka. cinsellik kadın içinde erkek içinde olağan bişey
- +1 yıl
Olağan bir şey evet bunu inkar eden yok zaten. Fakat amaç belli. Amaç ders iken sen diyorsun ki giy seksi kıyafetler çık ergenlerin karsisina sonra renkli gecelerine meze ol. Senin bahsettigin gibi kadınlara o*ospu diyorlar. Bunun bilincindesin umarım. @Fatih_loving29
- +1 yıl
@Muhendisolanressam artık kim o kim namuslu belli değil. önceden herkes kapalıydı. bir kişi saçını açsa o. Detlerdi. şimdi ise saç açıldı vücut açıldı hatta bakireliğin bile önemi kalmadı.
- +1 yıl
Doğrudur. Lakin önemi kalmadı diye milletin altına yatmanin ya da vücudunu sergilemenin bir luzumu yok herkes işini yapacak saptirmamak lazım. @Fatih_loving29
- +1 yıl
@Muhendisolanressam napsın çocuklar cinselliği çözmeye çalışıyorlar. ne zaman öğrenecekler. bu yaşta ayıp şu yaşta ayıp. k yaşında öğrenecekler.
- +1 yıl
@Muhendisolanressam cinsellik kişiye göre değişir. belliki sen cinselliğe bayağı uzaksın. cinselliği seven bayan çok ortada. onlar kendilerini obje görmüyorlar.
- +1 yıl
Aileler ogretemiyor mu? Herşeyin bir üslubu var. Ozaman çocuklar cinselliği öğrenmek için ilişki yaşasın. Bu nasil mantık. Bir bayanin kalcasina veya goguslerine bakarak mi cinselliği öğrenecekler? Bırakın Allah aşkına. Anca sapıklığı öğrenmiş olurlar. Aileler uslubu ile anlatabilir bu tur şeylere gerek yok. Balık baştan kokarmis bir çocuk şimdiden kadınlara cinsel yönden bakarsa bayanların orasını burasını keserse ilerdede aynı şeyi yapar apaçık belli bir şey. @Fatih_loving29
- +1 yıl
@Muhendisolanressam napsın gözünü kapatıpmı gezsin. ister istemez gözü kayar. erkeklere sapık damgası vurmayı bırakın artık.
- +1 yıl
Cumlelerimi saptiriyorsun. Ben çocuk nasıl yetişirse öyle devam eder diyorum sen bütün erkeklere sapik deme diyorsun. Ayrıca gözü kayabilir evet ama sen ustte hoca hanıma dar giy hayallensin çocuklar demissin senin yaptığın ya da kurduğun cümlelere tepki veriyorum. İnsanlık hali göz kayabilir. Görmek ve bakmak arasında dağlar kadar fark vardır herkes bakar ama herkes gormez. Bakabilir ama daha dün ki velet goruyorsa sıkınti var demektir.
- +1 yıl
@Muhendisolanressam sen dar giymezsen o dar giymez açmaz frikik vermzse bu çocuk nasıl hayallencek. hayallencekki uyguşaca. yarın öbürgn evlendiğinde odun gibi karısının üstüne inip bindimide odun bişeyden haberi yok dersiniz. ne yapsa yaranamz işte erkekler😂
- +1 yıl
Yukarda da bahsettiğim gibi aileler bilinclendirir. Ayrıca internette okadar video varken bir bayan a sarkıntılık etmesini mi doğru buluyorsun? Gerekçe olarak ta evlilikte cinsel hayatı gosteriyorsun. Dediğim gibi bir çocuk resim veya video ile de gayet iyi öğrenebilir. Kimsenin namusuna göz dikmesine gerek yok. Sorsan tecavuzculere hadim ya da idam dersiniz ama bu tur cümleleri kullanirsiniz. İşine gore hareket etmek bu olsa gerek öğle değil mi?
- +1 yıl
@Muhendisolanressam sana bakmasını sarkıntılıkmı sayıyosun.
- +1 yıl
Anlatamıyorum galiba. Göz kayar insanlık hali fakat hayallenecek kadar bakması sarkintiliktir. Daha net nasıl açıklarım bilemiyorum.
- +1 yıl
@Muhendisolanressam hayallenip hayallenmediğini nerden bikiyosun. madem göz kayar diyosun. küçük cahil bir çocuğa geleceğin sapığı demeye utanmıyomusun. bir bakar iki bakar. belliki sende dikkat çekici giymişsindir. işine gelmiosa bırk o mesleği. bütn gün tahta önündesin. makenler bile o kadar podyumda durmuyor.
- +1 yıl
Hayallenip hayallenmedigi bakisindan belli olur bir insani yiyecek gibi bakmak ile normal bakmak arasında fark var bu bir, çocuğa sapik demiyorum yorumlarimi tekrar tekrar okursan senin söylediğin cümleye tepki gosterdigimi, c çocuklara cinsel eğitimi bakmak ile değil profesyonel yardım ile ya da aile olabileceğini anlattım bu iki, öğretmen değilim mühendislik ogrencisiyim bu da uç. Senden ricam yorumlarimi daha iyi anlaman için tekrar dan okuman. Zira cumelelrimi saptiriyorsun
- +1 yıl
@Muhendisolanressam ing öğretmniym dyen benmiyim. bırak artık şu erkekleri suçlamayı...
- +1 yıl
Soruyu ben sormadim ne saçmalıyorsun?
- +1 yıl
@Muhendisolanressam doğru haklısn. bende diyorum neden bu isim değişti 😀her neyse ya ben kadınları cinsel objegörüyonuz lafına tav oldum
- +1 yıl
Vala bende senin "bırak hevesleri gitsin. hatta daha dar giy hayallensinler" sözüne gıcık oldum. Ülkedeki abazalari biliyorsun kadınlara olan durumu da biliyorsun daha cocuklari azdırıp sapik bir birey haline getirilmesine karşıyım. Her neyse
- +1 yıl
@Muhendisolanressam şimdide abazalık lafına tktım 😀erkekleri abazalıkla neden suçladığını bana bir raçıklarmısın
- +1 yıl
Bütün erkekler abazadir diye bir genelleme yapmadım. Ama çoğunluğu Abaza. Yolda giderken laf atmasa bile gözleri ile bayanları soyan, otobüste kalabalıktan faydalanan, marketlerde bayanlara özel şeyler aldığımızda kasiyerlerin bakışı, yaşlı yaşlı adamların küçücük kız cocuklarinin yatakta hayalini kurması gibi bir çok sorunlar ile mücadele verirken bütün erkekler melektir dememi beklemiyorsun sanırım 😂 bütün erkekler Abaza demiyorum lakin büyük bir oranı Abaza yanlış mıyım?
- +1 yıl
@Muhendisolanressam çoğu kadınında ne olduğunu söylemeym artık. senin erkkleri kıyasladığına göre birde kadınları kıyaslaylım bakalım
- +1 yıl
Kiyaslayabiliriz hic sıkıntı yok.
- +1 yıl
@Muhendisolanressam şöyle söyleyim madem. açık saçık giyinen daha önce sevgilisi olan hatta ilişkiye bile giren kızlarda çok ortada. onlarada o.. demek lazım.
- +1 yıl
Sevgili olmakla or*spulugun ne alakası var? Sevgilisi olan erkeklere de diyelim öyleyse? Lakin ilişkiye girme konusunda haklı olabilirsin.
- +1 yıl
@Muhendisolanressam ama işte bende sana soruyorum. iki üç sevgili değiştirmiş kıza günümüzde o.. gözüyle bakıolar
- +1 yıl
O zihniyet kirliliği iste sevgili olmak kötü bir şey degil. Birbirini seven ya da beğenen iki insan bir birliktelik yaşıyor bunda kötü olan bir şey sezemiyorum. He bazı kızlarımız var önüne gelen le sevgili oluyor bunun sebebini ben de anlamadım.
- +1 yıl
@Muhendisolanressam kısaca şöyle bişey diyeyim. bir kız iki üç sevgili değiştrmişse o.. diyorlar. ama sevgilisi olmayıpta kendine bir sevgili edinmek için sağa sola bakınan arayan erkeğede abazan diyorlar. yanlışmıyım
- +1 yıl
Kız kısmı doğru olabilir lakin erkekler sevgili olmak için etrafta aranmazlar. ya da şöyle söyleyeyim, bir erkek sevgili olmak için bir kadının kalcasina, gogusune bakamaz bakarsa Abaza olur. Bunun dışında Abaza diyemeyiz.
- +1 yıl
@Muhendisolanressam ne alaka bakmayla abazalığın. belki doyumsuzdur.
- +1 yıl
Yok bizim dusunce yapimiz uyuşmuyor anlaşamıyoruz. Neyse sen kendince haklisin ben kendimce hakliyim daha fazla tartışmanın luzumu yok iyi günler
- +1 yıl
@Muhendisolanressam msjlaşalımmı.
- +1 yıl
@Muhendisolanressam mesaj atamıyorum sana
- +1 yıl
Gereği yok bence
- +1 yıl
@Muhendisolanressam lütfen desem 😊
- +1 yıl
Hayirr
- +1 yıl
+1 yıleminim seninkilerde o biçimdir yani...
03 Yorumla
Soran+1 yılYa sizin zihniyetiniz belden aşşagı galiba bir psikolağa görün derim
- +1 yıl
sorun bende yani? bu soruyu soranda değil yani? mantıken sorulacak bir sorumu bu şimdi? çocuklar kalçalama baktı ne yapmalıyım? refaranduma git bence... yok yani müdüre desen müdür napacak ki? ya soru sormak sormak için soru soruyosun...
Soran+1 yılSize cevap bile vermek istemiyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkalçan güzel demekki çocukları baştan çıkarmışsın :D
00 YorumlaMüdüre vermelisin hatalar saklanmamalidir
02 Yorumla
Soran+1 yılbir düsünüyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamanında hepimiz baktık giyiminize dikkat edin umursamayin
00 Yorumla
+1 yılErgenlik işte ilgisini çekiyor. Önlük filan giy
00 Yorumla
+1 yılGörmezden gel hocam genç onlar yazık günah 😊
00 Yorumla
+1 yılbu millet çok çekti ingilizce öğretmenlerinden
00 Yorumla
+1 yılonlara o korku yetmiştir bırak
00 Yorumla
+1 yılCocuk onlar cocuk pis subyanci seni
00 Yorumla
+1 yılBizde az bakmazdık zamanında
00 YorumlaDiğer konusunda 10,7b cevap paylaştı. E arkanı dönüyorsun nerene bakacaklar
06 Yorumla
Soran+1 yılDerse baksalar?
Soran+1 yılBu konuyla ne alakası var?
Soran+1 yılbir düşünün çocuklar aralarında ingilizcecinin kalçaları fena dese ve bu sizin ablanız olsa ne düsünürdunuz
- Diğer konusunda 18,7b cevap paylaştı.
+1 yılbence sende bak, kağıt falan yapışmış olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalem etek mi giymistin bugün?
02 Yorumla
Soran+1 yılÖğrencimmisin ben 30 yaşında ögrencim yokts
Cevap sahibi+1 yılOkuma özürlü öğretmen tipine hayranim.
Yavrum sorum Türkçe ve gayet açık.
Dön tekrar oku.
Kalem etek mi giydin dedim
Yani kalçana "ben buradayım" dedirtecek bir giyim ki seçtin dedim. Ne zor be bu insanlarla iletişim kurmak...
Büyütme olayı bence ayıp
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdilik verme müdüre.
00 Yorumla - Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılSert ol bence. Başedemezsin sonra.
00 Yorumla Diğer konusunda 23,2b cevap paylaştı. İşiniz var bizde hiç böyle şeyler yoktu.
00 Yorumla
+1 yılhay senin gibi trol hocalara ahlaksızlık yapmayın
00 YorumlaDiğer konusunda 64b cevap paylaştı. Hangi birini vereceksin disipline
00 YorumlaRahatsız oluyorsan kapat kalçanı
00 Yorumlaboşver baksın garibanlar sende de ne kalça varmış
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. devam et devam iyi böyle
00 Yorumla
+1 yılKıyma ergenlere hocam.
00 YorumlaBence sen fake sin ne yapmaya calisiorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAllahım ya valla senij gibi malları her yerde görüyorum ve gülüyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalçanı belli etme sende
00 Yorumla
+1 yılGörmezden gel
10 Yorumla
+1 yılGörmezden gel ergen azginligi
00 YorumlaYazık gariplere kıyma hocaa :)
00 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. görmek lazım nasıldı kalçaların
00 Yorumla
+1 yıldemek kı güzel kalçaların var hocam:)
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem