- Aile & Toplum konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılzor bir durum. . eğer mesleğini sana tercih ediyorsa bırak gitsin. . en azından senin emeğine saygı göstermeli bir daha üniversite okumak kolay değil sen onun karşılığını almişsin yani, manası yok bir daha okumanın. .. ABD güzel yer her insanın yaşamak istediği harika imkanları olan bir yer ama bunun için ilişkini bitirecek ya da bu fedakarlığı isteyecek kadar olmamalı. .. eğer yaşadığı şehri sevmiyorsa başka bir şehirde yaşayın mesela. . biraz bencillik yapmış. .
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence sen haklisin... simdiye kadar hic yurt disinda yasadinizmi... uzun sürekli?
O zaman yol ver gitsin. Hiiiic üzerinde durma. Demekki o seninle bir konsensüs saglamak yerine kompromis yapiyor. Onun bu restine blöf yaparak cevap ver... ya da kagitlarini ac... elinde hangi kagitlar var görsün04 Yorumla
Soran+1 yılO yurtdışında dogmus ve 13 yasina kadr yaşamış
- +1 yıl
hangi ülke? 13 yasda öyle fazla degil yani... herhalde aradan 15 yil falan gecmistir. Sahsen ona su sekilde cavap verebilirm. Sein yasin kac 24? bu yasda ögrenilen dil ile üniversiteye gitmen sana iskence gelir. O da senin özgüven modunu düsürür. Sevgilin denilen insan sadace kendisi düsünüyor, Kendisi calisirken sen evde cocuk bakacaksin... o da olsun ama... esit sartlarda olsun. Senin ve dogacak cocuklarin psikolojisini düsünmüyor. Ben su anda avrupada yasiyorum, imkanim olsa hic düsünmeden Türkiye ye yerlesirim.
Soran+1 yılYa o da var. Dilimede guvenemiyorum. 24 yaşındayim evet. Ama orada herseye nasil bastan basliycam kendime guvenemiyorum. Ben orada ev hanımı olacağım. Ve ailemde gelemez yurtdışına. Ama onun ailesi zaten gidip geliyor. Kanada da doğmuş. Bu arada bende Türkiyeyi seviyorum. Şu an 3 büyük ilden birindeyiz Doğu görevi falan asla yapmak istemiyor.
- +1 yıl
Yol ver gitsin... öyle insanlari cok cahil buluyorum... birde yapilanlara gözlerini kapatip, kulaklarini tikayan olunca hic suratlarini göresim gelmiyor. Öyle maddiyatci insanlardan nefret de etmeye basladim. Özgüveni olmayan megolaman primitif bir cahil... yolu acik olsun derim... zaten o kafa yapsinda olduktan sonra doktor olsa ne yazar. Dokturlugu human düsünce ile yapmak istemedigi belli...
+1 yılBenim babam doktor ve sana şunu söyleyeyim onun için en iyisi kesinlikle yurt dışı. Buradaki ücretlerden çok daha yüksek fiyatlara çalışıyorlar ve Türk doktorları da şu an dünyadaki en iyi doktorlardan yani her yerde saygınlığı var. Senin de bir daha okumana gerek yok, bildiğim kadarıyla. Sadece denklik derslerini alıyorsun.
*Gecen bol olsun.*16 Yorumla
Soran+1 yılYok canim biraz arastirdim her ülkenin hukuku farklı olduğu icin hicbir ülke benim Türkiye diplomama denklik vermiyor. Tekrar okumam gerekiyor. Belki avrupada okusaydim bazi dersleri vererek denlik alabilirdim ama Türk hukukunu görmüşken hele abd de hic sansim yok en zor sinavlari tiptan sonra avukatlık sinaviymis
- +1 yıl
Yoo:)
- +1 yıl
Hmm, ABD'de olmayabilir, evet ama Avrupa'da denkliği var diye biliyorum.
Detayda bazı şeyleri eksik okumuşum, kusura bakma.
Yani bilemedim zor durum gerçekten ama onun ABD'ye gitmek istemesi de normal gerçekten.
Dediğim gibi buradakinden çok daha iyi imkanları var.
Soran+1 yılEvet bende ona hak veriyorum. Cok zeki biri türkiyede ki en iyi tip fakültelerinden birini ingilizce 1. olarak bitirdi. Baslarken de hayali zaten geri dönmekmis. Ben simdi bu adama hayır Türkiyede diye diretemem. Ayrılacağız galiba
- +1 yıl
Haklısın. Hayırlısı olsun sizin için.
+1 yılTabiki bitir. Dusunce tarziniz uymuyorsa şayet bitirmenden daha mantikli bir sonuc elde edemezsin hicbir zaman
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bende doktorum sevgilin kariyer yapmak istiyor oda beni gibi iki yıl eğitim alsaydı almanya da görürdü avrupa okadar güzel bir yer olmadığını hep tv de güzel yanlarını gösteriyorlar ya diğer yanı berbat çocuklarımı oda büyütmek istemem
08 Yorumla
Soran+1 yılKendisi avrupada doğmuş zaten
Soran+1 yılBende Türkiyeyi seviyorum hatta ülkem için her yerinde calisacak kadr seviyorum ancak kendisi nefret ediyor sağlıkcilarin hicbir hakki yokmuş alması gereken degeri alamiyormus.
Soran+1 yılAdanaya asla gelmez 3 büyük ilden birindeyiz
Soran+1 yılUzmanligi bitince ozele gecmek istiyordu zaten simdide yurtdisi çıktı. Ama suda var bana söylemişti hep yurtdışı istedigini birden de cikmadi ama ben gecistirdim gidemez diye ama gdiyor.
+1 yılYurtdışında yaşayan biri olarak ona hak veriyorum çünki türkiye gitgide kötüye gidiyor ama sizin durumunuuda türkiye mantıklı duruyor
İnşallah cozersiniz sorunu
Küsme barışmayla olmaz ciddi bir konu11 Yorumla- +1 yıl
Peki sana tavrı nedir geleceksen gel yoksa ayrılalım mi?
Neden yurtdisi istiyor?
Türkiyede yaşayıp mal gibi yaşayacağına yurt dışında yaşar mantıklı olması gereken bu değil mi? İsparta'da doktorlar grev yapıyor maaş vermiyor bize devlet demişler 😒
00 YorumlaEmeğini hiç edeceksen git. Ama uzun sürmez bu iliski
07 Yorumla
Soran+1 yılEdemiyorum sadece emeklerimde değil ki bir sürü sey var ailem var mesela asla gelemezler yurtdışına. Cok zor işte bir sürü sey
Soran+1 yılBen mevki makam aşığı biri değilim. Avukatlığı meslekten men alarakta yapamayabilirim herseyi veren de alan da Allahtir. Ama bencillik geliyor bu kadarı herseyi geride birakmak , ben böyle bir hayatı bilerek tercih edemem cnku mutsuz olurum.
Soran+1 yılDenklik sart mi sizce erkek daha alt konumda bir iste çalışıyorsa olmaz mi
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılKesin kararlıysa sende okumucam orda diyorsan olmaz karar senin. Sevgilin seni sevse anlamsızca diretmez. Abd aşkı senden önde o kesin
00 YorumlaAbd usmle istiyor, en real gidecegi yer almaniya, baska avrupa ulkesinde is yapmaz, tusdan korkuyormu?
079 Yorumla
Soran+1 yılTusa girdi uzmanlığıni alacak
Soran+1 yılGireli seneler oluyor. Tusa girdi ondan sonra calismaya başladı zaten uzmanligini almayacak mi artik., tam da bilmiyorum ben doktor değilim cnku kendi diyordu uzmanlığımi alacam evlenelim artık diye
Soran+1 yılGidemez mi diyorsun ama cok emin gideceginden ki haftalardir bunun icin kavga ediyoruz biz. Hocamla konuştum oda destekliyor dedigini hatirliyorum.
Soran+1 yılPlastik cerrahi
Soran+1 yılAaa sende bir karar ver ama☺
Soran+1 yılEvet onun icin kalmak mantıksız ama benim icinde gitmek mantıksız okulum çöp olacak
Soran+1 yılTekrar okuyacak gücüm yok yani yoruldum artik. Hem ben burada yüksek lisans' a başladım. Herşeyi birakip gidemiycem. Zaten sucta benim hep gitmek istediğini söyledi ben gidemez diye umursamadim yapacak birsey yok.
Soran+1 yılEvet o üzülsün.
Soran+1 yılAma söyle de birsey var. Bende cok güzel bir kızım. Kendisi yakışıklı biri değil. Boyu uzundur sadece. Ama ben karakteri icin seviyorum mesela. Benim için yakışıklı olmasi gerekmiyor. Ha öyle hemen baskalarini bulacak bir yavsagin benim hayatimda yeri yokki zaten. Adama tasma bağlayamam.
Soran+1 yılYa sen de hep onun tarafini tutup durmasana:)) sende mi doktorsun meslek dayanismasi mi bu sen de tusu kazaninca o zmn hemen sevgilini aldat
Soran+1 yılOnun boyu da tami tamina 1.93. Ama nereye kadr gidecek ki hem zamanla bikarsin bak kadınlardan. Plastik cerrahi secme de senin sevgilin rahat etsin bari ahsgahah. Yurtdisi hayalleride kurma Türkiyede çalış işte
Soran+1 yılBelki uzmanlık bittikten sonra fikirlerin değişir. Burada özelde çalışırsin. Illa yurtdışı niye yani aileni düzenini birakip gdilir mi
Soran+1 yılEvet bunlardan hepimiz sikayetciyiz. Daha refah daha özgür bir Turkiye olabilsek. Burası bizim de ülkemiz o insanlardan daha fazla yasamayi hak ediyoruz. Herkes gide gide ülke kalmayacak her ırktan birileri dolacak uluslararası Ortadoğu ülkesi deriz artık
Soran+1 yılSiz nerelisiniz ki
Soran+1 yılNeden türkiyeye geldiniz okumak için ailenizle mi yerlestiniz
Soran+1 yılTürkçeniz de bayagi iyi. Normalde yazımdan kisinin azeri olduğu belli olur ama sizin ki olmuyor
Soran+1 yılKonusurken de mi belli olmuyor
Soran+1 yılBen azerileri cok seviyorum ama diliniz biraz kaba geliyor
Soran+1 yılTabi bir azeriyle konuştuğunda cogu dediği anlaşılıyor sadece eski türkçe dediğiniz gbi.. niye latin alfabesine gecmiyorsunuz:))
Soran+1 yılEvet simdi baktım Türkçeden farklı 3harf varmış. Sizde k yerine q varmış. Birde ingilizceyi telafuz edildiği gbi yaziyorlarmis:))
Soran+1 yılXi bogazdan h olrak mi çıkarıyorsunuz , sert h diyor nasıl oluyor ki, denedim yapamadim
Soran+1 yılBiraz baktim ama hic anlayamadim cok farkli olan sözcüklerinizde varmış
Soran+1 yılK sizde q yerine mi geçiyor
Soran+1 yılEvet youtube daki yorumlardan anliyordum ama normalde bayagi fark varmis. Bir metin okudum ve metini anlamadim ara ara bazi kelimeler sadece
Soran+1 yılEvet zor. Haklısın ne diyeyim. Aski memnu yu izledin mi hic , youtube da azeri yorumlari var bir sürü bu dizinin altında
Soran+1 yılBende yayinlanirken izleyememistim sonra youtubedan izledim sevdim de ama:))
Soran+1 yılEvet mezun oldum.
Soran+1 yılAblam hakim ama ben istemiyorum. Tezli yüksek lisansa basladim akademide kalirsam kalicam yoksa avukatliga devam edeceğim
Soran+1 yılEvet y. lisans sonrası birde doktorq yapmaliyim
Soran+1 yılAynen :)))
Soran+1 yılYurtdışına gitmeyi bir daha mi düşünsem ne:)))
Soran+1 yılAma bende çalismak istiyorum. Evde oturmak istemiyorum
Soran+1 yılEvet ama Şu an konuşmuyoruz
Soran+1 yılYani benim birini bulmus mudur korkum yok. Sen hiç aşık olmamissin:))) hemen birden vazgecilmiyor ki
Soran+1 yılMesaji atmam icin gitmeyi kabul ediyor olmam gerekmez mi, ben etmiyorum ki:)
Soran+1 yılBen aşık değilim. Ozlemedim de. Alışkanlık var
Soran+1 yılEvet , teşekkür ederim dinlediğin için
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendince hakli imkani varsa sen olmadanda gider emin ol
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet gidecek zaten. Sadece benide ikna etmeye çalışıyor. Trden nefret ediyorum saglikcilarin hic bir imkanı olmadigini düşünüyor
Soran+1 yılBen etmiyorum o ediyor yanlis yazmisim
Cevap sahibi+1 yılValla yerine gore bende nefret ediyorum avrupa daha iyidir git bence
Aile & Toplum konusunda 912 cevap paylaştı. Simdi bu yuzden bitireceksen bitir ama hiç calisma git yurt dışına calismak zorunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılbencede burda yaşayın ama abd de kim mezun olduğu işi yapıyor
00 Yorumla
+1 yılBn yurtdışında yaşıyorum ve Türkiyeyi özledim
20 YorumlaUluslararasi gecerliligin yok mu
11 Yorumla
Soran+1 yılHayir yok trde okudum
Aile & Toplum konusunda 821 cevap paylaştı. Türkiye'de çalıştın mı? Kaç yıl çalıştın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı. Pek bir fantaziksin
00 Yorumla
+1 yılbitir anlaşamıyorsanız
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılbırak gitsin dönerde colombiya birak donemesin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMk 166/1 Kolay gelsin:)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenemedikki sıra boşanmaya gelsin☺
Cevap sahibi+1 yılO zaman BTG yi dene:)
+1 yılNe yapmaya karar verdiniz acaba çok merak ettim
00 Yorumla
+1 yılBen izin vermezdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence büyük bir tercih gitme
00 Yorumla
+1 yılBen.
00 Yorumla
Detaylı bilgi