Ay çok şükür ya cidden çoğu erkek ne var sanki diyo ev islerinde onlar isleri tek süpürge saniyorlar herhalde 😏 Evet buyur :) yok yok sen dokunma ben hallederim sohbet edecek biri olsun yeter 😅
Sohbet her daim var.. çenem düşüktür sonra kovarsın bak ama neyse bıktırmadan sohbet ederiz :D
ev işi varya nesi kolay, hazırda yapan varsa herkes kolay der, yapan bilir derler :) ben tek başıma yapamam hepsini inanki zor :) ben işteyim ama bütün gün ama evdeki kadar yorulmuyorum :D ev işi asla bitmez :)
Çok konuşma öyle çok konuşanları sevmem 😅 Kesinlikle öyle bitmiyo ya kendimi agir isci gibi görüyorum üstüne ne maaşım var nede sigortam bu is sahibi kurallara uymuyo 😂 aksam görür o 😅😅
Makinalı tüfek gibi konuşma demek istemiştim 😂 bir tanıdık var öyle ya yeter artik sussun diye dua ediyorum ben normalde öyle konuşkan biri değilimdir ondan çok sevmemem Yardim eder etmesinede ben begenmiyorum yaptığı isi bu ev islerinin arasında bide çalışma hayati yok yok kalsın istemem 😅
Tabiki jeep olacak bmw bide oh gel keyfim gel az kaldı kavusmama arabama 😌 ne hayaller kuruyorum bir bilsen esim aklımı kacirdigimi dusunuyo bazen ama olsun 😂
Ohhh süper sevindim bak senin adına; ozaman daha çok ev işlerine devam.. daha napsın arabayı sana alacaksa :) bak bütün kadınlar seni kıskanacak sonra burda bile nazar değmesin hayırlısı olsun şimdiden.. eee artık sohbet arkadaşını da gezdirirsin azda olsa :P :P?
Banane soz vermeden önce düşünseydi 😅 1 poz yeter eskir mazallah 😂 Ay inşlh o günde gelir ya ne heyecanlandım ya düşünsene arabayı aldığım gün sevincten kalp krizi geçirip oluyorum kullanmak nasip olumyo yine ne komik olurdu ya 😂
Aman dur allah korusun.. İyi günlerde kazasız belasız kullanmak nasip olsun.. olur olur inşallah neden olmasınki hatta seneye bu zamanlar araba eskimiş hevesin geçmiş bil olur :D ilk zamanlar öyledir sonra rutine döner temizlemek bile zor gelir :D
Sende o iplikleri almakta haklısın:) ben daha ucuza veririm diyeceğim ama buradan oraya gelinceye kadar kargo parasıyla zaten katlar :) sem en güzeli oradan al
En İyi Cevaplar