Damlalıkla azına su damlatman lazım. Eğer damlalık yoksa şırınca ucuyla oda yoksa parmağınla olmuyorsa çay kaşığıyla. Eğer içerse yarı yarıya su yerine sulu süt verirsin. Belirli sonra yemesi düzelirse mısır yiyebilir, bulgurda biraz zorlanabilir ıslatıp vermeyi deniyebilirsin. Sıcak suda bekletip yumuşatır verirsen bulguru yer. Zaten kendine gelince baya düzelir normal kuş yemide yiyebilir.
Kuyruğu çatal gibiyse ebabil kuşudur. Ben de denk geldim böyle birşeye. Yere düştükten sonra bir daha kanatlanamazlar. Ve fazla yaşamayabilir. Benim bulduğum ölmüştü
Alışveriş & Hediyeler konusunda 332 cevap paylaştı.
Kuşlar, bulundukları ortama alışasıya kadar yemek yemez, su içmezlermiş. Babam, kardeşime kuş aldı doğum günü hediyesi olarak. 2-3 gün bir şey yemediler. Yani yememesi gayet normal.
Kenarda duruyorsa resimdeki durduğu gibi hiç sorun yok. Eğer kafasını geriye doğru çevirip uyur gibi duruyorsa, o zaman bişiler vermeye çalış. Çünkü sabaha çıkmıyorlar öyledurursa söyliyim. Serçelerde daha çok oluyor bu yaşta kargada bişey olmaz ama bellide olmaz.
Üstteki resimde serçeyede benziyor, alttaki resim kargayada benziyor tam karar veremedim :) Seçe yavrusu baktım daha önce çok ama kargaya denk gelmedim. Karga anası sorunlu biraz
En İyi Cevaplar