Böyle 10 metre uzaktan kokum gitsin. Yumuşacık olsun çamaşırlarım. Var mı bildiğiniz ve önerdiğiniz? Lütfen kalıcı olsun 😊Kokusu Kalıcı, En İyi Yumuşatıcı
Bana kalıcı güzel bir çamaşır yumuşatıcısı önerir misiniz?
Bana kalırsa çamaşır yumuşatıcı da en az çamaşır deterjanı kadar önemli. Kıyafetlerimizin uzun ömürlü ve mis kokulu olması için çamaşır yumuşatıcı kullanmak şart diye düşünüyorum. Ben kesinlikle her yıkamada kullanırım, sana da kullandığım yumuşatıcıyı önermek isterim.
En iyi yumuşatıcı hangisi?
En iyi yumuşatıcı
Ben konsantre yumuşatıcı kullanmaya özen gösteriyorum çünkü onların kokusu daha yoğun daha kalıcı oluyor. Yasemin kokusuna bayıldığım için tercihim Rinso Konsantre Yumuşatıcı Bodrum Yasemin oluyor genellikle. Tabii Rinso'nun tüm yumuşatıcıları misler gibi kokuyor ve kokuları çok kalıcı. Çamaşırlarımı balkona asıyorum güzel havalarda, kokuyu üst kat komşum bile fark etmiş, geçenlerde bana sordu :D ''Sen çamaşır asınca koku bize kadar geliyor'' dedi. Hoşuma gitti açıkçası :D
En güzel kokan yumuşatıcı
Yoğun dediysem öyle rahatsız edici bir koku değil, baya kalıcı ve ferah. Üstelik çamaşırlarım makineden çıktığında yumuşacık oluyor ve ütülemek de daha kolay hale geliyor. Siz zevkinize göre farklı kokuları da tercih edebilirsiniz :) En kalıcı yumuşatıcıyı arıyorsanız, tercihiniz Rinso'dan yana olmalı.
Yumuşatıcının çamaşırlara faydaları neler?
Yumuşatıcının çamaşırlara faydaları
Çamaşırların uzun süre misler gibi kokmasını sağlar.
Yumuşacık doku kazandırır.
Kolay ütüleme sağlar.
Yumuşatıcı kullandığınızda çamaşırlarınız daha kısa sürede kurur, böylece zamandan da tasarruf edersiniz.
Lekelerin daha kolay çıkarılmasına destek olur.
Çamaşırları yumuşatarak yıpranmanın önüne geçer, çamaşırlarınızın ömrünü uzatır.
Çamaşır yumuşatıcının çamaşırlarımıza birçok katkısı var. Ancak yumuşatıcı her kumaşta kullanılmıyor. Kıyafetlerinizin yıkama talimatına mutlaka bakmanızı öneririm. Özellikle mikrofiber bezlerinizi makinede yıkıyorsanız yumuşatıcı kullanmayın derim.
Yazılmamış ama bir spor salonuna yazılmanızda çok fayda var. Hem bu sayede evden çıkmış olursunuz, hem de yaptığınız sporla beraber kendinizi daha fit ve daha mutlu hissedersiniz.
Tam olarak teklif nedir? Beni köle mi yapmak istiyorsun, sahip mi? Bir de küçük bir sorun var! Sıfır deneyim. Bu benim için adını duyduğum ama hiç bilmediğim derin sular.