Misal;
"Geçen hafta bacaklarımı sergileyen giyinmiştim çünkü ... olmasını bekliyordum."
"Bu gün göğüs dekoltesiyle çıkacağım çünkü ... gerek" gibi net cevaplar.
Açılıyorsun, salt nedeni ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer cevaplarım tabi. bu ilgi çekmek için yapılan ortamdaki populerliğini kaybetmemek için hep göz önünde olmak vb sıralayabilirz. benim geçmişteki kız arkadaşım için söylüyorum yakanı açma açık giyme dediğimde salağa yatıp yaa kendiliğinden açılıyor derdi bende inadına takip ederdim neyse yaa ben kapattırıyorum aradan yarım saaat geçiyor o gömlek yakası tekrar açılmış neyse tayt giyme, giydiğin penyeden için sütyenin görünme3sin sakın hoş olmuyorsun göze batıyorsun bulunduğun ortam tatil bölgesi olsa giy sorun değil ben senin giydiğin objeden ziyada bulunduğun ortamın kaldıramamasından dolayı rahatsız oluyorum derdim dinlemez direkt gözler onda olurdu haliyle neyse annesi bir gün bana ya sen bu kıza karışmıyormusun nedne izin veriyoresun falan dedi bende hayır ben kızdığımda annem izin veriyor sana ne oluyor demişti diyeceğim şu ki kızlar bu konuda bu amaç uğruna herşey mübah mantığıyla yaklaştıkları için bu mücadelelerrinden hiçbir zaman vazgeçmeyeceklerdir ne yaparsan yap boşuna uğraşma çok kavga edersiniz kardeşim. canım yanıyordu ama ne yapalım bunu sevgiyle falanda kıyaslamak istemiyordum kıyasladığımda ise kafayı yiyordum neyse sonuç olarak ya bu şekilde kabulleneceksin ya da ...
Ben kabullenmiyorum, kabullenmem için de sevgi felan boş şeyler. Ne kadar seversek de bu sıkıntılar dönüp fazlasıyla bana kaçacak. Resmi olarak ilan etmesem de kalbimden ayrılıp, onları yok sayıyorum yeni sevgiliye bakıyorum. Ayrıca söğlediğin gibi salağa yatmayı çok iyi beceriyorlar, farkında değildim açılmış muhabbeti. Bu konudaki asıl merakım medenice bayanların bu hislerini paylaşmaları ve onları daha iyi anlamaya bizi yönlendirmeleri. Ama maalesef bir bayan bile zahmet buyurup cevaplamadı:)
aynen olaya bayanların gözünden bakmayı bende çok isterim çünkü sne ben ve diğer bütün erkekelrin muzdarip olduğu bir konu bu nedne bu nedneler zincirine bir çözüm bulunmuş değil hala kızlar neden kedinizi basit bir kız gözüyle bakılmasını istiyorsunzu hiçmi kafanız basmıyor anlamıyorum ki. haklısın kardeşim sonuna kadar canımız yanıyo la ne yapalım aladatalım mı bunumu istiyorsunuz yoksa kıskandırıp cezalandırmak mı amacınız yapmayınn artık :(
Yüce rabbim onlara doğuştan değerli ziynetler vermiştir..Aslında bu değeri yaratan arz değil taleptir:)Yani hala erkeklerin egemen olduğu bir dünyadayız..Dekolte giyinen kadın işte bu dünyada ilgi alaka ve itibar görüyor..Yani bence kilit noktada erkekler var bence..Erkeklerin kurguladığı bir düzen içinde dekoltenin rantı var...
Ben yurtdışında yaşıyorum. Bulunduğum şehirde ve ülkede erkekler belirli doygunluğa ulaştığı için bayanları ve giyimlerini pek sallamıyorlar. Senin söylediğinin aksine kızlar umursanmadıkça iyice açıyorlar. İlgi alamadıkları için hergün daha da çok uğraşıyorlar. Bu konuda bayanlarda konuştuğunda hep samimi olmayan gerçek hislerini söyleyemeyen cevaplar alıyorum. Bu nedenle gerçekten, "Bu gün şu yerlerimi açıp çıkayım çünkü ..." gibi bir cevap veremiyorlar.
Aslında yazdıkların hipotezimi onaylamıyor mu anlayamadım..Umursanmadıkça iyice açıyorlar demişsin:)Birde lokal olarak bakmamak lazım çünkü bu kurgu binlerce yıldır böyle çalışıyor bence..
Birde bayanlar daha değerli başka şeyler keşfettikçe vücutlarının o kadarda önemli olmadığını farkediyor olabilirler...
O kurgu da şüphem var çünkü tersini düşünsek, bayanlar açılan erkeklere talep gösterseydi biz açılıp saçılır mıydık. Bu onların tabiyatında olan birşey. Aslında söylemek istediğim net cevaplar ve hisler bekliyorum ama istediğim doğrultuda cevap alamadım bayanlardan. Misal;
"Geçen hafta bacaklarımı sergileyen giyinmiştim çünkü ... olmasını bekliyordum."
"Bu gün göğüslerimi gösterip çıkacağım çünkü ... gerek" gibi net cevaplar."
Açılıyorsun, salt neden ?
Aynen katılıyorum. Söylediklerin doğru. Ben de hep öyle idarelik cevaplar aldım durdum bunun için burada paylaştım belki öyle bir bayan çıkar da net bir cevap verir diye ama yok.
makyaj ve acık giyinmek kadının kendını güzel görünmesı iççin degil ilgi çekmek içindr mesala acık giyinen kadınlar a inat erkekler bakmasa onlara umursamasa umursadgı tipler kapalı sade giyinenler olsa yüzde 100 kapanırlar sade olurlar çünkü bakıyon erkekler hep acık giyinen ve makyajlı kızlarla takılıyo kapalıda acılıyo demek istedgım kendıne kriter koy ve asla vazgecme acıklardan hoşlanmıyosan öyle kişilerle sevgılı olma hem sevgılı olp hem kapan demek dogru degıl hemde mantıksz
Ben yurtdışında yaşıyorum. Bulunduğum şehirde ve ülkede erkekler belirli doygunluğa ulaştığı için bayanları ve giyimlerini pek sallamıyorlar. Senin söylediğinin aksine kızlar umursanmadıkça iyi ce açıyorlar. Cılkı çıkmış durumda, hatta her gün ister istemez çok iç çamaşırı görüyorsun, gösteren de umursamıyor, gören de. Sevgili olup kapatmak değil mevzu, sevgili olduktan sonra tanırsın, işine gelmezse ayrılırsın bu başka konu. Sorudaki amaç bayanların içindeki bu hislerini öğrenmek ve tanımak.
giyenlerin amacı ilgi cekmek içindir galiba. bakan da cok oluyordur bu da acık gıyınmeyı sevenlerı kendını ıyı hıssettırıyordur.
ilgi cekmek isteyenlerın ıcın sence yok mu? ilgiyi cekiyorlar sonucta
İlgi çekmek için bir cevap başkasına atılmış. Eğer ben şöyle sormuş olsaydım sen kendi hislerinle cevaplayabilir misin. "İlgi çekmek için sen neden vücudunu göstermeyi tercih edersiniz ve bu şekilde aldığınız ilgi beklediğiniz ilgi mi?"
Reisaga'ya cevap: Evet elbette güzel bir bayan cinsel duygularımızı kullanıp ilgimizi çekebilir. Sıkıntı da bu ya. :) Kendi eşimiz başkalarının ilgisini bu yolla çekebiliyor.
böyle bişi yapmadgımdan soru otomatık olarak bnden dusuyor. ama yapanları bılıyorum o yuzden soyledım. bazı kızlar goz onunde olmaktan hoslanır olay bu yanı
ilgi çekiliyor işte gorungu gıbı..
gorundugu
yanlıs anlasılma var ortada her kız aynı degıldır herkesın ıstedıgı seyler bazıları ılgıden hoslanır. ilgi olsunda nası olursa olsun. o kadar basit ilgi ilgi ilgi.. mantıksız belkı ama oyle
Cevap
5Cevap
Herkes yeteneğine göre davranış sergiler. Yeni gelen bir futbolcu nasıl ki topla şov yapıyorsa. Örneğin bir bilardocu Semih Saygıner mesela bilardo masında şov yapıyorsa ya da bir otomobil ya da motosiklet yarışçısı bunlarla şov yapıyorsa daha bunların örneği çoğaltılabilir dans, ses, bodyci vb. vücudunu teşhir eden birisi de kendisini bu şekilde gösteriyor yani bir bakıma kendini kanıtlama isteği. Fiziken güzel olmayan biri mesela çok fazla bu teşhir işlerine girmez çünkü altyapısı yok. Bir canlı neyine güveniyorsa onunla kendini kanıtlamak ister bunu da ruhunu doyurmak için yapar insani bir içgüdü. Kimi insan da sohbetiyle aklıyla yapar bunu.
Aynen oyle evlenince daha da vahim. Gerci esimin annesi beni uyarmisti :) Acsin sorun degil, en nihayetinde baskalarinin gorebilecegi en cok bir iki firikik. Ama bazen arkadas ortaminda vs olunca huzursuzluk yaratiyor. En son is arkadaslari ile piknige gitmistik, arkadasinin gozu hep asagidaydi, sonradan uyandim ki bizimkinin ic camasiri acilmis haberi yok. Soyledim cok utandim ya dedi.
Bu konuda ben de dertliyim. Esim de acik giyinmeyi seviyor. Kilot ve meme ucu kontrolu yapmaktan yoruldum. Ayrica kislari giyilen taytin arasina kacip insanlara goz ziyafeti sunmasi da yordu beni.
Yorgunluk konusunda ben de öğle. Artık uyarmaktan da yorulduğum için son sevgililerime 1 kere uyarıyorum ve sonra ayrılıyorum. Hanım olsa ayrılmak da kolay değil.
aynen erkeklerini düşünmeyen kadınlardan nefret ediyorum.
Dikkat çekmek için, kendileri için giyinmiyorlar
ilgi çekmek için neden olsun.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar