Babam bizimle ilgilenmiyor hatta takmıyor?

şimdi benim babam var anneme vurup küfür ediyor bana küfrediyo ihtiyaçlarımızla ilgilenmiyor akrabalarını bizden önde tutuyor herşeyimizle annemiz ilgileniyor kadın tekbaşına aileyi ayakta tutuyor ama babam bizim takmıyor sadece para veriyor annemi aldatıyor eve gelmiyor hatta cocukken duymustum annem babama dedi ki bizi neden sevmiyorsun onun sözü ise şu oldu ben sizi sevmem sadece para veririm dedi. Kuzenlerimi benden cok seviyor mesela benim küçük bir kardeşim var mamasını sütünü vs. Almıyor ama kuzenime gelince onlara poşet poşet mama veriyor arayı karıştıranlardan biri de babannem babam sözünü tutmuyor mesala nayram da para istiyoruz kardeşimle yaklasik 12 yasindayiz bize 1 tl para veriyor baba neden diyoruz kucuksunuz diyor ama küçük kuzenlerime gelince 50 tl veriyor ben okula giderken yırtık ayakkabi ile gidiyorum ama onun 250 liralık 10 tane filan ayakkabısı var marka giysilerle dolu dolabi var kuzenlerime 250 tl para veriyo ustunuze basiniza bisiy alin diye bayramda bize 3 kardeş 50 tl para veriyor. Yani anlamıyorum ailesi zengin diye kendini bisi saniyor babamın kardeşi her gün pavyona gidiyor yqklasik 1.5 trilyon borcu oluyor ama hep biz ödüyoruz kendi ailesi yüzünden bizi unutuyor.
Babam bizimle ilgilenmiyor hatta takmıyor?