eski sevgilim ayrildim diye beni dovdu halada tehtit ediyo babana soylerim diye nasil kurtulurum?

İşte bak sevgilinin sonu her zaman acı ve hüsran oluyor hiç sevgili olmasaydin bunlar başına hiç gelmezdi çünkü sevgili olunca insan onun için ne yapmalıyım diye düşünüyor sürekli ayrı kalincada bunalıma girip zarar veriyor etrafındakilere benimde sevgilim vardı bıraktım ve bu dertten tamamen kurtuldum sana da tavsiye ederim. Eğer insan gibi yaşamak istiyorsan sadece yaratanı sevgili edin ve bırak bu işleri
Olum ben bu kızları döven tipleri bir türlü anlayamadım :D anlaşamıyorsan bırak gitsin. Herhalde kız bulamıyorlar bulduklarını da daha bırakmıyorlar yoksa boşta kalacaklar gibime geliyor. İstanbuldaysan yardımcı olalım ücret karşılığında lavuğu kevgire çevirelim.
Ucret karsiligi bende gelirim kanka 😂😂
@Gsliyikkanka Kardeşim bir ton masraf oluyor yoksa her şeyi para için yapmıyorum :D
Ne masrafi odun sop filan mi
@Gsliyikkanka He odun pahalı bu devir :D neyse boş ver.
Tamam 😁
Telefonuna konuşma kaydı programı indir ya da mesaj varsa elinde tehdit içerikli bunları savcılığa ver morluklar için doktor darp raporu al hapiste atsinlar
Karakollarda ve adliyede aile ve kadına şiddet bölümü var , hemen git şikayet et , uzaklaştırma al..
Cevap
25Cevap
Ayy valla bilmiyomki anne soyle boyle boyle diye anlat belki o baba na bir sekikde solesin ondanda ayril baabana soylersede onceden annen demis olsun bidahada bolelerle arkadas dahi olma
iyi olmuş mk yüz verirsen ebenide sker müstehak ayı bulmakta üstünüze yok her zamanki gibi :D..
@luciFer25 beter olsun su veren itfaiyenin hortumunu skeyim :D...
@luciFer25 birader az akıl yahu anlaşamıyorsan ayrıl dayak yemek nedir hadi yedin git kanun önünde şikayetçi ol böyle mecralardan yakınma...
Size gerçekten üzülüyoruum..! Tam insanını buluyorsunuz, Sonra bu tür şiddetlere maruz kalıyorsunuz. Çok acı çok. Bu arada ne olursa olsun el kaldıran erkek bacımızdır. Şerefsizi git savcılığa ver. Bir şey yapamaz.
ya aile bireylerine aç konuyu ya da direk polise savcılıga verecegini söyle
eğer ailen duyar diye korkup susarsan sana beterlerini yapar ki iş işten geçmiş olur
Eger resitsen neden korkuyorsun ki git savciliga olmazsada annene soyle o yapacagini bilir ama suc sende biliyor musun bu yere gelmiycekdi
Savciliga verecegini soyle bu cagda dayak olurmu nerden buluyinuz bu manyaklari akilli efendi adamlar varken nasil yardimci olabiluriz sana
Hemen gidip şikayet etmen gerekir yoksa o mal senin hayatını bitirir..
Kız yok mu biraz büyük erkek azına sıctırsana orduda olsan seve seve sıkerım onun azını yüzünü yaa o. c kıza gücü yetiyor arkadaşım kurusu
Yiyorsa gel soyle de. Git hemen polise tutanak tuttur
Sevgililer hem döver hem sever.
Git elini öp, barışın..
ondan daha manyak birini bul sende onun ağzını burnunu kırdır
polise git belasını bulsun kesin git ama gitmezsen seni yine döver ve senin gibi başka kızlarıda döver.
Darp raporu al polise git mahkemeye ver hapse attır
Niye susuyorsun yanlış bı hareket yapmadiysan ailene karşı önce ailene sonrada polise şikayet et bence
tanıdığın birisine dövdür..
başka birşeyden anlamaz bu tipler..
Gücü sana mı yetmiş. Git şikayet et. Korkulcak birşey yok sen susdukca daha da abartır
e cok arıyosunzuz ölelerınıı bır ön önce savcılıga git babananda söleyeısın ne söyluycekse polıse gıt bır an önce
savcılığa ver bir bok yiyemez ailenin de haberi olmaz reşit isen
sevgilinin telini ver bak yemin ederim daha aramıycak kardeşim ya
Söylesin pezewenke bak sen ya şerefsiz sende tehtid etti polise ihbar edicem seni de
ankaradaysan 300 liraya hallederim
Bu bildiğin sivilce. Üçkağıt yapma
Annene anlatmani oneririm
Polise ver. Dava aç. Ağzına sıç onun!
Yuhh ya hangi devirde yaşıyoruz piskopat mı bu
Dovecek kadar ne oldu
İyi dövmüş helal sağlam işçilik
Polise git ya da ondan once sen anlat ailene..
Yeminle erkek olmaktan utanır hale geldim
polise neden gitmiyorsun
Ya ailene anlat ya da polise şikayet et
İyi yapmış dayaktan anlarsınız ancak
@eds27 babandır kal tak
Akşama kadar gtnü ver şereften bahset orspu
Kardeşim milletin derdi seni mi geriyor sonuçta kız senin ailenden değil di mi? Kızın anası var babası var sana laf söylemek düşmez ki bizede düşmez yarın bir gün seninde evladın olucak büyük konuşma derim kınadığın şey başına gelir ayrıca kızın öyle yaptığını gözünle görmediğin günahını alma
Biri de demiyor ki böyle şerefsiz insanla nasıl arkadaş oluyorsun
Senin gibi kopuklari dövmek gerekir !!!@@@!!!
Savcılığa vericdm seni
Vermeyenin a mk
S git yorum yapma burdan
Aptal babandır
@deryadmrtss büyük bela aldın başına şimdiden ailenle vedalaş
Baban adi ki senin gibi terbiyesiz kız çıkarmış meydana
Kaybol
Şu korku nelere kadir😁
Bekle beni derya
Iyi guldurdun beni aksam aksam 😂😂😂
Bakalım yarın da öyle gülecek misin😂😂😁
Korkudan engelledin 😂😂😂
Gülücem ben 😂😂😂
Versen kac yazar kac kisiyle baş ettim ben
Gül gül içinde hissedince ne yapacaksın😁
Korkudan engellemişmiş miş senin gibisiyle muhattap olmamak icin engelledim şiddet yanlısı
Tamam sana son sözüm yarına kadar bu hesap iptal olmasın
Seni tehditten iceri attiririm
Tamam sen hesabı iptal etme atırırsın😂
Kaybedecek neyim varr sanki😂😁
Sen çok hesap iptal ettirmissin belli
Ettirdim ya önce gülüp sonra hesabı iptal edenleri çok gördüm🤣
Çok boş ve zır cahil bir insansın anneler ne bos beleş evlat doguruyor yazik!!! Senin gibilerin koku kurusun
Senin baban belli değil anladığım kadarıyla
Böyle konuşmaya devam et bakalım ne olacak avukat hanım
savcılığa suç duyurusunda bulunman şart
Sivilceleri ekleme bak yara olmuslar
Elinde foto filanmi var ne soyliyecek babana
Şikayet et
tehdıt konusu nedir
Takma
Sikayet et be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar