Babam beni üniversiteye göndermiyor ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar,
Benim son zamanlarda hayatim çok karışık. Konuyu anlatayim. Ben başka bir şehirde üniversite okuyordum. Ailem İstanbul'daydi ben orda annanemlerde kalıyordum. Memleketimde okuyorum. Burda iğrenç bir şey yaşadım teyzemin kocası bana tacizde bulundu. Ben bunu kaldiramadim. Anneme anlatmak istemedim ama anlattım dayanamadım. Annem beni koruması gerekirken o şerefsizi korudu. Annanemler bana tehtitde bulundu bana iftiralar atıldı konu kapansın diye ben dayanamayıp evden kaçtım 4 gün arkadaşımda kaldım vicdan yaptım geri döndüm suanki aklım olsa dönmezdim. Okulu bıraktım İstanbul'a döndüm istemeyerek. A 101 de ise basladim. Başka ise giremezmisim sadece market olacakmış diyor babam. Ömrüm markettemi surunecek. Benimabamla oldum olası aram kötü sürekli tehtid şiddet falan bı gün annemle kavga ettiler bizi topladı annesinin evine getirdi. Bende hangi salak kafayla gittiysem o eve o kadar iftira attılar. Benim amaç okula devam ederim diyeydi. Butunlemelere girdim geçtim. Babam kızlarımi gönderin hepinizi kurşuna dizeriz diye tehtid etmeye başladı. Annanem de beni sevmez. Annemi dolduruşa getirdi gönder bunlari babası uğraşsın diye gönderdi bizi. Geri geldim İstanbula. Babam ilk zamanlar tabi iki gezdirdi aklınca gönlümüzü alicak sonra tabi burnumuzdan getirdi. Şiddet başladı tehtidler başladı. ha bu arada annem evden kaçtı ama bütün olay bana kaldı herkes beni kötü bildi her zaman ki gibi. Ya kendi istediğim hiç bir şey olmayacak hep o yönetecek beni. 20 yaşındayım kardeşin olmadan biyere gidemezsin diyor. Ben gezmicem eve misafir de gelmicek. Sadece eve temizlik yemek. Kuruntulu bide hiçbir şeyden de memnun olmuyor. Dün herkes okula gitti ben arkalarından ağladım tek kurtuluşum oydu çünkü benim şimdi tekrardan üni kazanmaya calissam kazanamam imkanı yok. Babamda tekrar orada okumamı istemiyor açıktan oku diyor. Açıktan okumayla normali birmi. Allah askina bana akil verin lütfen ama lütfen dalgaya almayın gerçekten bu konu psikolojimi fazlasıyla bozdu.
Babam beni üniversiteye göndermiyor ne yapmalıyım?