Alışveriş & Hediyeler Lütfen! Japon Akita Inu fiyatları ne kadar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Uzun zamandır bir köpek arayışı içindeyim ne cins alıyım bilemiyorum? Akita Inu almayı düşünüyorum fiyatı kaç bilen var mı ya da sahip olan? Lütfen! Japon Akita Inu fiyatları ne kadar? Cevapla Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
naamah0 Takip Et Xper 5 Yaş: 85 , eic 45% +1 yıl Hayvanlar satılık değildir diyecem ama anlamayacaksın empati kurarak anlatmaya çalışıcam belki anlarsın. Soru sorangizlinin fiyati ne kadar bir bilgisi olan? 0 1 Yorumla mert26 +1 yıl Soran kişinin de fiyatı 150 gram altın +5 i bir yerde düğün vs diğer şeyler. Yani modern başlık parası 😉 Yorumla
Bla_bla_blaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Of bu da tatlı ama ben bundan da korkarım kesin 0 0 Yorumla
sadevatandassh Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı. 3000-4000 dolarcık :) geçen sene öyle bir fiyat almıştım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yalan söyleme o kadar değil iyi salladın git başkalarına yuttur yalanlarını Yorumla sadevatandassh +1 yıl sokak köpeği satın alınca görürüm ben seni :D Yorumla
Tiginnim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl 3 milyar milyon milyar lira bunların fiyatları kız ayool 1 1 Yorumla Soran +1 yıl tovbe tovbe Yorumla
En İyi Cevaplar