Evet, digelimki kocanizin kucaginda oturmussunuz, ve bu an babaniz/kayin peder/ anneniz/ kayinvalide odaya girdi. Tepkileri ne olur? Ne yaparsiniz?
Erkeklerde cevaplaya bilir.
Erkeklerde cevaplaya bilir.
Valla yakalanmayı bir kenarı bırakın. Kocam otururken ben bizimkilerinde onunkilerinde yanında kalkar kucağınıda otururum, yanağındanda öperim. Bunda ne var ki? Yaptım da :) Sorun yok, masum bir yanaktan öpücük ve sarılıp kucağına oturmak. Yani ileri derecede birşey değil ki? O kadarını zaten kimse yapmaz.
Başkaları beni ilgilendirmez, daha evvelde söyledim.Dışarıdaki insanalr kapılar kapanınca kapının dışında kalırkar bizim için.Benim ne yaptığıöı sormuşsunuz, bende söyledim.Herkesin hayata bakışı farklıdır.
yakalandık bir şey olmadı herkes suçlandı:))
bişey olmaz istifini düzeltirdin sonuçta karı kocasın utanılcak bir duurum olmaz , 3 . şahıs olan kişi ilk olarak çekinmesi lazım bir an için
ben utanıırm. karımı bilmem ama. herşeyin bir yeri ve zamanı var.
Cevap
3Cevap
kocamsa sorun yok kızarırım bir ama
sevgilimse gece gece sorma böle korkunç sorular :D
gerçi hiç denemedim bana uygun değil bu hareketler ama düşünmedim babam benı öyle görse pufff :D
bişey demezdi ama ben yerin dibine geçerdim sanırım :)
neden? kocan bile
kocam sonucta ne varki burda -_- onlar geldiginde hicbisey olmamis gibi yanina soku veririm kendimi :D
Utanırım:D Babam, annem de bir öksürür "toparlanın " dercesine ters bakış atar sonrada bişey yokmuş gibi davranır diye düşünüyorum.
Sinirlenirim. Ne diye lap diye giriyorsun lan odaya derim. Eşinden sonra ana baba yalan hacı :)
babamla aynı evdeyken kocamın kucağına oturmam zaten o ne öyle yakalanma oyunları varya onun gibi hahahahahha.tamam sustum.
kız arkadaşımla yatakta basılmışlığım var.Kadın ne içersiniz diye soracağına pişman oldu
Yaz Kızım 200 Torba Çimento
Soruya bak, ayran iç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar