Sokakta dövüş kazanmanın püf noktası nedir dövüşcü arkadaşlar bir fikir verirse iyi olur?

1.75 boy 69 kiloda biriyim. Spor yapmayı severim haftada bir halı saha maçı ve 2 gün falanda barfiks şınav mekik gibi egzersizler yaparım. demire çıkınca nizami 10 barfiks cekebiliyorum mesela. ama pek bilmiyorum dovusmeyi 2 gun once büyük bir markette 10 yaşında bir çocuk bana alışveriş arabasi ile çarptı bende dikkat etsene diye kızdım. sonra çocuk bana tükürdü bende çocuğa tokat attım. Babası geldi arka reyondaymış neyse ben hemen gard almaya çalıştım ama yemedi 2 tane yumruk alınca sersemledim kendime olan güvenim ve azmim sarsıldı. Toplamaya çalıştım 2 tane direk yumruk birde tekme salladım ama adam bana bir sağlam yumruk indirdi çay reyonuna düştüm. O ara güvenliğin biri adamı tutuverdi bende kaçtım marketten çıktım. Bir daha böyle rezil olmamak için iyi dövüşen arkadaşlardan yardım istiyorum. Fizik olarak iyi sayilirim örnek vermek gerekirse 60 dakikalık bir halı saha maçında maç boyunca performasimi koruyorum.
Sokakta dövüş kazanmanın püf noktası nedir dövüşcü arkadaşlar bir fikir verirse iyi olur?