Geçenlerde kazı alanını ziyarete gelen Koreli turislerle arkadaşım yüzünden konuşmak zorunda kaldım ve ufak bir boş boğazlık yapıp 'Koreliler' ı sevmiyorum çünkü her yerdeler artık sıkıldım' deyiverdim. Biliyorum bu biraz ayıp oldu ancak ne yapayım birazcık dobrayım. Tamam hadi Koreli kızlar neyse de erkekleri beni öldürüyor. Hele bir de onları yerlere göklere sığdıramayan 'Korecanlar' yok mu? Onlar biraz kiza benzemiyorlar mı? Neyse herkesin görüşüne saygı duyuyorum ancak bu iş biraz abartıldı gibi gibi... Sizce de sıkmıyor mu?
Bende Koreyi seviyorum. Bir kere yaratıcı bir ülke. Dizilerimiz bile onlardan alıntı. Şarkıları gerçekten güzel. Görsel açıdan da iyi işler yapıyorlar Ayrıca çok samimiler. Türkleri çok seviyorlar ve bizim kültürümüze çok yakınlar. Korece biliyorum aile dostumuz ve koreli arkadaşlarım var. Üni okuduğum şehirde de sürekli gelirler ve konuşurum benimle kendileri foto çekmek isterler. Egosuz ve samimiler dediğim gibi. Sevilmeyecek yanları yok. Siz suriyeli görmeye alışkın olunca tabi sevmemek normaldir.
Aksine her yerde Amerikalı ünlüleri görüyoruz cidden onlardan sıkılmadınız mı? onca ülke varken Amerikayı sevmeniz diğerlerini kabul etmemeniz bana fazlasıyla mantıksız geliyor. Neden bunlar batmıyor normal oluyorda Koreliler her yerde sıkıldım diyebiliyorsun? Dikkat edersen bir insandan, ırkından bahsediyoruz
Sen seviyorsun diyen kim? bunu mu çıkardın? :D İkinci olarak ülkene gelen bir ziyaretçiye Türkiyeyi kardeş bilerek gelmiş bir ziyaretçiye bu şekilde konuşman dobralık değil terbiyesizliktir başka bir şey değil
Bunu demenede şaşırmadım açıkçası çünkü yaklaşımın bana çok cahilce gelmişti. Bu dediğinde onun bir getirisi. Seninle insan gibi konuşuyorum sen anca konudan uzaklaşarak kendini kurtarabilirsin. Sen devam et içini kirletmeye
Kız turistlere öyle denmez biber sürcem ağzina☹ Ama iyi demişin 😜😂👍 Bana da Korede pek erkek yok gibi gelmiyo diil hani😂😂 Onlardaki erkekleri görünce Türk erkeklerine bakıp 😑 çok şükür diyesim geliyo😂✌
En İyi Cevaplar