E-devlet'ten taahhütnameyi falan onayladım. WiFi'a bağlanıyor ama oturum aç sayfası gelmiyor. Sadece wifi bağlı olduğunu gösteriyor fakat interneti kullanamıyorum. Kyk wifi bağlanma sorunu asıl halledebilirim? KYK WiFi nasıl bağlanır?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer E-devlet'ten taahhütnameyi falan onayladım. WiFi'a bağlanıyor ama oturum aç sayfası gelmiyor. Sadece wifi bağlı olduğunu gösteriyor fakat interneti kullanamıyorum. Kyk wifi bağlanma sorunu asıl halledebilirim? KYK WiFi nasıl bağlanır?

KYK’da ilk kez kalacak olan her öğrenci yurt wifisine bağlanma aşamasında sorun yaşar. Bu sorunları aza indirebilmek için bir araştırma yaptım. Araştırmam da KYK internet aktifleştirme, GSB wifi bağlanma, GSB wifi bağlanma sorunu gibi konuları ele aldım. Umarım size faydam olur. :)

Yurda geldiğinizde arkadaşlarınıza genellikle ilk ‘’yurt internetine nasıl bağlanılır , hızlı çalışıyor mu?’’ gibi sorular olur. :)
Bunun için öncelikle e-Devlet’e giriş yaparak şifrenizi belirlemeniz gerekiyor. Aşağıdaki adımları inceleyerek kolay bir şekilde şifrenizi oluşturabilirsiniz.

Yurtta kalan her öğrenci ara ara sistemsel sorunlardan dolayı KYK wifi bağlanmada sorun yaşar. Fakat bu problemler tabii ki her zaman sistemsel sorunlardan kaynaklı olmuyor. Eğer wifi simgenizde ‘’sarı bir ünlem’’ varsa aşağıdaki adımları uygulamanız gerekiyor.

Yurt wifisine bağlanma sırasında ‘’ kullanıcı aktif değil’’ sorunu ile karşılaşabilirsiniz. KYK internet aktifleştirme işleminizi idareye başvurarak kolay bir şekilde yapabilirsiniz. İdare tarafından hesabınız aktif bir hale getirildikten sonra tekrardan giriş sağlayabilirsiniz.
Evet, araştırmalarım bu kadar! Umarım size faydam olmuştur. Başarılar. :)
Bilgisayardan KYK wifi bağlantı sorunu yaşıyorsanız telefonunuzda mevcut olan oturumunuzu tarayıcı üzerinden kapatmanız gerekmektedir.
-Bilgisayarım kyk wifiye bağlanamıyorum sorunu için mobil cihazınızdan http://portal.kyk.gov.tr/ adresine gidiniz ve buradan oturum kapat yapınız.
-Daha sonrasında bilgisayarınızdan KYK wifisine tekrardan bağlanmayı deneyiniz.
Telefondan mevcut oturumunuzu kapattıktan sonra bilgisayardan wifi bağlantı sorununu kısa sürede çözmüş olacaksınız.
WiFi'ye bağlı görünüyor ama oturum açamıyorsan sistemde henüz onaylanmamış olabilirsin.
Ya da farklı bir cihazda oturumun açıksa ondan da kabul etmiyor olabilir.
Farklı cihazlarda oturumun açıksa onları kapat.
Kullanmış olduğunuz cihazdan wifi seçilerek giriş yapılmaktadır. Giriş yapıldıktan sonra öğrenciler, herhangi bir tarayıcıdan ikinci bir giriş yapmak zorundadır. Bunun için KYK portal ekranına erişmek için, Wifi’ye bağlandıktan sonra otomatik olarak bir yönlendirme yapılmazsa http://portal.kyk.gov.tr/ adresine gitmeniz gerekmektedir.
Tarayıcıya giriş yaptıktan sonra bir ekran gelmektedir. Bu ekrana kullanıcı adı ve şifre girilmelidir. Kullanıcı adı öğrencinin T.C. kimlik numarasıdır. Şifreler ise e-devlet üzerinden oluşturulmaktadır. E-devlet sisteminde kredi ve yurtlar kurumu sekmesinden ilgili taahhütname onaylanmalıdır ve şifre oluşturulmalıdır. Şifre işlemini oluşturduktan sonra, direk kullanıcı adı ve şifreyle giriş sağlanamamaktadır. Giriş yapmak için en az bir gün beklenmesi gerekmektedir. Kyk internet şifreleri kullanmakta olunan mail adresine gelmektedir. Bir günün ardından kullanıcı adı ve şifre girildikten sonra internet kullanılabilir
İlk yurda başladığımda ben de aynıydım :) Önce WiFi'yı unut diyorsun, sonra gene bağlanıyorsun. Ama hiçbir şey yapma, otomatik gelmesi lazım. İlk olduğu için uzun sürebilir. Ya da yurttaki görevlinin birinden, müdürden falan kyk.wifi.org olması lazım onu al, tarayıcıya yaz. Bir dahakine hep otomatik gelecektir.
Ağı unut dedim yine bağlanmadı. Tarayıcı da nereye yazacağım? Oturum Aç sayfası gelmiyor
Deniyorum
Olmuyor..
Tamam deneyeceğim. Senin dediğin adresi yazıyorum biraz bekliyor bekliyor ve web sayfasına baglanilamadi falan diyor
Gördüğüm şeyi yazıyorum yahu nasıl ben yapamayayim:F
Proxy ayarı nedir? Hiçbiri diyor bende. Alakası olabilir mi
nasıl yapıyon bilmiyomki iki hem chrome hem tarayıcı komple geçmişleri sil wifiyi kapat telefonu kapat aç wifiye bağlan wifi ekranında bekle otomatik gelmesi lazım bir kapatıp aç. ya sen yanlış yazıyon ya kyk ya bağlanınca direk başka wifiye geçiyo heralde ondan emin ol kendi internetini kapat bu arada
Cevap
18Cevap
KYK wifisine bağlanmak için ilk yapmanız gereken e devlet hesabınıza girip kyk wifi diye aratmak. Daha sonra çıkan sayfadan işlemlerinizi halletmeniz gerekiyor. E devlet işlemlerinizi hallettikten sonra kyk. gov'a gidip diğer işlemleri halletmelisiniz.
Arkadaşlar kyk wi-fisine bağlanıyorum. İnternet yok diyor. Odamdaki arkadaşlar tamir takir kullanıyor tiktok YouTube her türlü yere giriyorlar falan. Bende bağlanmıyor. Bağlanmamasi dışında şöyle bir şey oluyor. Bağlanıyor iki saniye sonra bağlantı kopuyor bidaha kendiliğinden bağlanıyor. Bidaha kendiliğinden bağlantı kopuyor sinir oldum. Var mı bir çözüm?
Telefondan dolayı ya, bağlanabilen birinden giriş yapacağın sayfanın linkini iste.
Bilgisayardan da olabilir bak, bilgisayarda da açılmıyorsa KYK ağının DNS ayarlarını sıfırlayın.
herhangi bir tarayıcı açıp mesela google. com yazdığın zaman seni otomatik olarak oturum aç sayfasına yönlendirmesi lazım
Google. com yazınca tarayıcıya otomatik giriş sayfasina yönlendirmesi lazim
İnternet yoktur o yüzden kullanamıyorsundur veya ping çok yüksektir
Var internet arkadaşım kullanıyor
Ping nedir
Gecikme
Hahah 1 modeme 30 kişi girerse anasını nikahını CD olmadan görür
Ahh ne çektim ondan üst katlarda hep iyi çekerdi illet
Ne yazık ki giderilemez kardeşim buna alışsan iyi edersin
internet hesap ayarların yanlış veya daha sana port açılmamış gelip kurmuyorlar mı?
Merhaba arkadaşlar KYK yurdun da karantina dayım internete bağlanıyor m telefon da da yok yardımcı olun kullanıcı adı ve şifre paylaşacak biri varsa
Görevlilere sorabilirsin
İphone mu kullanıyorsun?
Oda arkadaşlarınla superbox alın
şifre falan ve kullanıcı adın olmalı
Yurda internet erisimi için izin verilmemiştir
KYK wifi yaz internete
telefon tarayıcısına gırınce sayfa acılmıyormu
İfadene gitsene
O bir beladir ya
Oradakiler sor
sor gorevlıye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?