Merhaba arkadaşlar. 20 yaşındayım. Eşim de 36 yaşında. Çok severek evlendik.
Hem evliyim aynı zaman da üniverste okuyorum ve bunca dert kederin arasında derslerime nasıl yükleneceğim bilemiyorum.
Eşimle 3 senedir evliyiz. Kendisi Hataylı bir aşiretin çocuğu kültürlerimiz çok farklı ben de tekirdağlıyım. Kültür problemlerinden oluşan sorunları da artık bıraktım düşünemiyorum.
Eşim zina ediyor tek gecelik ilişkiler yaşıyor. C*nsel bir problemimiz de yok üstelik.
Boşanmayı istemiyorum evliliğimi toparlamak istiyorum. Zaten boşanmak istesem de boşanabileceğimi hiç zannetmiyorum.
Evliliğimi toparlamaktan bşka bir çağrem yok anlayacağınız.
Allaha inancı çok yüksek olan 5 vakit namaz kılan bir kadınım. Bana okumamı önereceğiniz dua, zikir var mı evliliğimi toparlamam için?
Bu konuda tecrübesi fikri olan arkadaşlara soruyorum gereksiz yapmayın :) <3
Hem evliyim aynı zaman da üniverste okuyorum ve bunca dert kederin arasında derslerime nasıl yükleneceğim bilemiyorum.
Eşimle 3 senedir evliyiz. Kendisi Hataylı bir aşiretin çocuğu kültürlerimiz çok farklı ben de tekirdağlıyım. Kültür problemlerinden oluşan sorunları da artık bıraktım düşünemiyorum.
Eşim zina ediyor tek gecelik ilişkiler yaşıyor. C*nsel bir problemimiz de yok üstelik.
Boşanmayı istemiyorum evliliğimi toparlamak istiyorum. Zaten boşanmak istesem de boşanabileceğimi hiç zannetmiyorum.
Evliliğimi toparlamaktan bşka bir çağrem yok anlayacağınız.
Allaha inancı çok yüksek olan 5 vakit namaz kılan bir kadınım. Bana okumamı önereceğiniz dua, zikir var mı evliliğimi toparlamam için?
Bu konuda tecrübesi fikri olan arkadaşlara soruyorum gereksiz yapmayın :) <3
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıl öyle böyle diyip muhalefet olmayı kesin rica ediyorum. Soru net.
Yardımı dokunacak olan yazsın.
Yardımı dokunacak olan yazsın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar