Öğrenciye kredi veren banka biliyor musunuz? Çok değil 1000 tl için sadece. Hani normalde sigortalı iş istiyorlar ya bunlar maaş bordosu falan ona gerek kalmadan veren bir banka biliyor musunuz? Garanti, iş bankası, ing bank bunlar kredi veriyor mu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖğrenciye Faizsiz Kredi Veren Bankalar Hangileri?
Öğrenciye kredi veren birçok banka var aslında. Öğrenciye kredi kartı veren varken, kredi de verirler. :)
Garanti Bankası, Akbank, Ziraat Bankası bunları araştırdın mı? Ziraat bankası 36 ay vadeli, Denizbank 48 ay vadeli, İş Bankası 48 ay vadeli, Garanti bankası 48 ay vadeli kredi veriyorlar. Öğrenciye kredi veren bankalar 2018 yılında daha da artacak gibi geliyor bana çünkü eğitim kredisi çok önemli bir hal aldı artık. Öğrenci kredi başvurusu da daha kolay olacak. Örneğin şu an istenen şeyler bunlar:
-Öğrenci belgesi
-18 yaşını doldurmuş olması
-Varsa gelir belgesi (part time çalışan öğrenciler) gibi belgeler. Yani oldukça kolay. Öğrenciye ihtiyaç kredisi her banka vermeli. Gelir belgesi olmasa da artık veriyor birçok banka.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Para & Ekonomi konusunda 321 cevap paylaştı. üniversitedeysen evet alabılıosun benım 500 limitli kredi kartım var :) malesef maksımum 750 lımıt alabılıosunuz
02 Yorumla- +1 yıl
evet ünideymde hiç vermiyolarmış hepsine başvurdum muhattap olmuyolar zaten direk krediniz olumsuz yönde sonuçlanmıştır die cevap yapıştırıyolar suratına :)
- Para & Ekonomi konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılİş, deniz, ziraat, garanti, ak bank veriyor
10 Yorumla
Ben bir ara part time çalışmıştım 2011'de garantiden kredi kartı aldım limit 900'dü düzenli alış veriş ve ödeme yaptığım içi limiti 4 bin oldu 2-3 ayda bir limit artıyor tabi benim bahsettiğim kredi kartı. Kredi çekebilmen için sigortalı bir işin olması gerek, aksi takdirde varlıklı birinin kefil olması lazım sanırım.
01 Yorumla- +1 yıl
hmm bak o olabilir onu bir deneyebilirim
Para & Ekonomi konusunda 4b cevap paylaştı. iş bankası aylık 500 lira limitli kart veriyor. ve borcunu kesim tarihinden önce verirsen faiz işlemiyor. tek kötü yanı sadece alışveriş yapabiliyorsun nakit çekemiyorsun. daha yüksek limitli de bulman imkansız gibi bişey
13 Yorumla- +1 yıl
Kredi kartı değil kredi arıyorum zaten :)
- +1 yıl
Muhtemelen. d
+1 yılZiraat bankası, iş bankası, deniz bank, garanti bankası, akbank... kredi puanın yeterli ise birçok banka verir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
111Cevap
+1 yılhttps://ogrenciyekrediverenbankalar.blogspot.com sitesinde bu konu ile ilgili detaylı bilgi bulabilirsin. Öğrencilerin ihtiyaç kredi alma şansı düşük ancak bir takım kredi kartları ile nakit ihtiyacını karşılıyabilirsin.
https://ogrenciyekrediverenbankalar.blogspot.com. tr/2015/03/ogrenciye-kredi-karti-veren-bankalar. html konusunda öğrenciye kredi kartı veren bankalar yer alıyor. Şu an için en yüksek limite sahip kredi kartı Yapı Kredi PlayCard'tır.
Dediğim gibi siteyi incelersen birçok konuda bilgi edinebilirsin.01 Yorumla- +1 yıl
Öğrenciye kredi kartı veren banka listesi:
ogrenciyekrediverenbankalar.blogspot.com/.../ogrenciye-kredi-karti-veren-bankalar.html
Git Play Card Al 1000 - 2000 TL Limitli Kullan Çok Fazla Telefonla Arayıp Rahatsız Ediyorlar Tek Sorun O Aşırı Süre Ödemeyince Gerisinde Sorun Yok Tavsiyem Hiç Bankaları Tek Tek Dolanıp Uğraşma Herhangi Banka Kartın Varsa Direk Kredi Kartı Başvurusu Yap Onun Üzerinden Gönderiyorlar Şahsen Denemedim Ama Alan Arkadaşım Çok Fazla ;)
011 Yorumla- +1 yıl
play card olayını anlayamadım bildiğin nakit avansmı bide hangi bankanınki o play card hiç duymamıştım. iş bankası var normalde bende bde ziraat iş bankasının kredi kartı var zaten. anlayamadım play card olayını
- +1 yıl
kefil lazımmış ona usta yoksa 500 tl limit veriyolarmış oda benm hiç bir işime yaramaz benm. ynede saolasın
- +1 yıl
valla hsbc hariç hepsi olabilri hsbc yi söyledin sende :) onlarla benm kötü bir geçmişim var onlar bana kredi kartı vermez çnkü zaten kapattırdım bir tanesini :) onun haricinde hepsi olbilir 1000 üzerinde limit veren veya nakit avans işi için. 1000 veya üzeri herşeye razıyım :)
- +1 yıl
eyvallah usta saolasın :)
- +1 yıl
başvuru yaptım bakalım nolacak
Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yok sanırım ben bir ara sadece deneme amaclı ( kredi verecekler mi diye ) 1.000 tl kredi çekeyim dedim hesaptada 7-8 bin felan vardı ama vermediler öğrenci oldugumdan daha dogrusu sabit bir gelirim olmadıgından.
bu arada senin soruların neden bana bildirim olarak geliyor :D12 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum :D Ben yinede gitcem bankalara. Belki alabilirim..
+1 yılVermez. verirse teb verir arada oyle cilginliklar yapiyo teb. o bordrosuz kredi olayinada inanma. gittiginde direk bordro istiyo. sigortasiz elemanada bordro vermezler. yani bankalari bir dolas belki sansa bisey cikar
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 3,8b cevap paylaştı. Gelirin yok ne kredisi. Öğrenci halinle krediyle ne işin var yahu. Daha meslek bile edinmeden batacaksın anlaşılan. Vaz geç bu gibi risklerden. Arkadaş çevrenden toplarsın. veya Ailen-Akrabalarından temin et.
00 Yorumla
+1 yılHımm neyi göstericeksin bankaya düzenli bir ödeyici olabildiğini göstermen lazım mezun olurduğunda diplona el koyar galiba ödemezsin 😂😂😂 öyle bir banka yok kredi kartı limitini bile düşük açıyor batar öyle kazanamaz 😊
10 YorumlaBursu gelir olarak kabul etmeyebilir. Eğer önemli bir içinse konu hakkında konuşabileceğin bir yakınından ya da daha iyisi doğrudan ailenden yardım alman daha iyi olur.
02 YorumlaÖğrenciye kredi veren banka daha duymadım.Kefil isterler.Senin yapacağın en temiz iş tebden üniversiteb 1000 tl limitli kredi kartı açtır nakit avans çekebiliyorsun.Birde işbanktan açtır orda nakit çekemiyorsun ama
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 484 cevap paylaştı. hsbc bankası kredi kartı alanlara faizsiz 1000 lira kredi veriyor başvur kredi kartını alıp krediyi kullandıkan sonra kartı iade edersin bide bunu dene yoksa öğrencilik zor be aga :)
03 Yorumla- +1 yıl
hsbc den yaptım ben onu daha önce aklımı aldılar benm :D hsbc nin önünden geçmem daha çok yapışkan onlar :)
- +1 yıl
sağlam planın varsa bana uyar her türlü :D ama sağlam kaldırcaksak olur 300 - 500 bine uğraşmam :D bikere yapıcaz sağlam yapıcaz hawai sahillerine sonrada :D
1500 tllik olmaz belki ama daha fazla vardir zannetmem yani
10 Yorumla
+1 yılYok diye biliyorum. Aylık daimi bir gelir olmadan vermezler.
10 Yorumla
+1 yılYapı Kredi ve Türkiye İş Bankası öğrenciye kredi vermiyor.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 513 cevap paylaştı. yapı kredi veriyor geri alternatifleri de gayet güzel
15 Yorumla
Gizli Sorandaha once cektınız mı bıraz bılgı alabılırmıyım
Gizli Sorancokkk saolunnnn cok cok tesskkurlerrrr
Kredi olaylarına girme kardeşim boşver bankalarla iş olmaz.
10 YorumlaGaranti bankasına başvuru yapmanı tavsiye ederim, olabilir...
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılSgk şartı ödeme gücü sabit gelir istiyor bankalar. Fakat fiba bank ile görüşün. Şart aramıyordu
00 Yorumla Burslar falan var da, öğrenciye pek kredi vermezler ya hiç bir banka vermez bunu :[
00 YorumlaVerirler ama babanin ya da annenin sigortalı calisiyor olması gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılOcaktan sonra üniversite veriyor istersen
Ilerde de maaşından kesiyorlar02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet bana simdi lazimdi hallettim ama sag ol :)
- +1 yıl
Biliyorum ama genede aklında bulunsun
Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Burs yoksa nah alirain ne ile odicen onu babam odicekmi dicen
012 Yorumla
Gizli Soran+1 yılaylık kazancım 2 milyar?
Gizli Soran+1 yıluygulama yazıyorum, youtube ile çalışıyorum, web site tasarlıyorum.
senin gibi sıradan değilim yani
Gizli Soran+1 yılfikir değil, bilgi
daha önce alan veya bu konu hakkında bilgisi olan var mı? diye sordum, maalesef beynin bunun farkını bile anlayamıyor.
Gizli Soran+1 yılee sen nerde çalışıyorsun fabrikada mı akjflaskmfa
Gizli Soran+1 yılhelal kardeşime :)
Gizli Soran+1 yılhaydi iyi geceler :)
+1 yılöğrenciye borç veren arkadaşımı varki banka kredi versin :D
10 Yorumla
+1 yılKirediye girme bacm zaten glirin yok Allah yardimcin olsun.
10 YorumlaZiraat bankası geri ödemeli veya ödemesiz olarak burs başvurusu yaptıgında sonuca göre veriyo.
10 Yorumla
+1 yılHsbc veriyordu bir aralar ama faizi epey yuksekti
10 Yorumla
+1 yılİşbankası ve yapı kredi veriyordu bir zamanlar. Hala veriyor mu bilmiyorum. Ama kefil istiyorlardı.
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYapi kredi veriyor galiba cok sag ol :)
finansbank veriyor olabilir.o vermiyorsa hiç bir banka vermez
00 Yorumlaen iyi nakit kredisi anne babadan sıfır faizle çekilir :) gerisi yalan
02 Yorumla- +1 yıl
bi anda 1500 lira verebilcek olsalar düşünmeden onlardan alacam zaten :D
Öyle bir banka bul bir 3000 de ben vereceğim sana :)
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 13b cevap paylaştı. Hiçbir banka vermiyor. Sadece ailen senin adına eğitim kredisi alabilir en fazla.
00 Yorumla
+1 yılKredi almak kredi karti almaktan daha zordur. Bunun icin sigortali ve bordrolu cali$an olmak gerekir.
15 Yorumla- +1 yıl
Bu şartları aramayan bir banka yokmu?
- +1 yıl
Olabilecegini sanmiyorum , cunku prosedurler gecmi$te ya$anan kredi ve kredi karti magduriyetlerinden dolayi epey sikila$ti. Ama sen yine de bu konuyu bankalar uzerinden bir ara$tir derim ben.
- +1 yıl
Peki. Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Ben de begenin icin te$ekkur eder , iyi $anslar dilerim :-)
- +1 yıl
Saol :)
+1 yılenayi bank diye bir banka açılırsa verir ama şimdilik yok
istersen son 50 kuruşum var onu verebilirim
cayırt00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRezerved , o özel görüşlerde ne yazılıymış merak konusu :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl yurt çıkmıyor sana veya devlet burs vermiyor baban çalışmıyorken ya
14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTorpilliler girmis diyorlar hep. Anlamiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnnenin işi ne ve maaşı ne kadar
Cevap sahibi+1 yılEviniz arabanız var mı
Gizli Soran+1 yılAsgari ücret yok
Öğrenciyim kredi istiyom de bütün banka görevlileri sana kahkahalarla gulerler😂😂😂
00 Yorumlagit ziraata 500 tl lik kredi karti veriyolsr diye biliyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Kredi lazım kredi kartı diil.
- +1 yıl
Tamam saol :)
Hayır yok🙄 bir kyk var onuda biliyosunuz ziraat.
10 YorumlaSigortan varsa olabilir. En az 6 aylık sigortalı çalışan olman gerekir
00 Yorumla
+1 yılKyk başvurusu yapabilirsin o da ekimde başvurursun ocakta almaya başlarsın ziraat Bankası'ndan
10 Yorumla
+1 yılinternetten senin için arştırmamı istermisin.. yoksa problem çözüldümü (:
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHallettik simdilik teşekkür ederim cook sag ol :)
- +1 yıl
iyi bakalım
Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kredi kartı alabiliyr üniversiteliler. Kredi alabilirler mi bilmem.
00 Yorumla
+1 yılhalkbanka git canim ayakkabi kutunu getir doldururlar ya da
bank asyaya git ac takkeyi faizsiz doldururlar valla00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen ing den almistim. Ama sen alma odemek zor oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnörecaannnn gııı o kadar parayı ogrencııı halinle vermez kımse
00 YorumlaÖğrenciye kredi vermeyebilirler ama kredi kartı alıp nakit avans kullanabilirsin
10 YorumlaZiraat Bankası kredi veriyo üniversiteye geçtin heralde sen ondan soruyon
10 Yorumla
+1 yılSanırım ihtiyaç kredisini herkes alabiliyor diye biliyorum. 2,3 binlira kadar
13 Yorumla- +1 yıl
Sen ne kadar istiyorsun
- +1 yıl
Banada aşağı yukarı o kadar lazım..
- +1 yıl
Odeo bak, Deniz bank, İng bank, finans bank ve hspc
+1 yılBankalar veriyor ama 1500TL kadar vermiyorlar sanırım.Finans Bank 1000TL veriyor.
03 Yorumla
Gizli Soranbıraz bılgı alabılırmıyımdaha detaylı
Bu kadarını biliyorum.Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alırsan daha faydalı olur.
Gizli Soranteşekkür
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılIs bankasina başvurabilirsn. Öğrencilere uygun kredi veriyorlar
00 Yorumla citi Bank a bir danismanizda fayda var, simdi Denizbank oldu hepsi.
00 Yorumla
+1 yılfinansın öğrenciler için kartı vardı galiba 500 tl faizsiz bizim okulda zorla veriyolar :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılöğrencinin düzenli geliri var mı ki çalıştığı maaş aldığı işyeri de kredi versinler diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılo krediyi çekecek göz varda. krediyi ödeyebilecek g... t var mı?
00 Yorumla
+1 yılÖğrenciye kimse kredi vermez sigortan olcak 6 aylık işin olcak
11 Yorumla- +1 yıl
Alanlar olduğunu duydum..
+1 yılBu devirde ogrenciye afedersin bok bile vermiyolae
40 Yorumla
+1 yılGeç mi oldu bilmiyorum ama bende baya aradım googla'dan gelenlere belki faydalı olur belki. Buyrun:
00 Yorumla
+1 yılKykya başvuru yap kredi alırsın
35 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBasvurular ekimde
- +1 yıl
Şimdi lazımsa ne yapman gerektiğini bilmiyorum ben genel söyledim 😕
Gizli Soran+1 yılTesekkurler :)
- +1 yıl
Ricalar, ben de teşekkür ederim 😄
Gizli Soran+1 yılRicalar 😄😄😄🐒
Gizli Üye(36-45)+1 yılFindeks notun 1700 üzerindeyse verirler yoksa başvuru yapma sakın daha da puanın düşer
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılO ne oluyor ki?
Cevap sahibi+1 yılAraştır internetten kredi başvurunda bankalar bu puanına bakıp kredi veriyorlar , bu puanını öğrenmeden başvuru yapma 1700 Ün üzerinde olması lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılvermiyorlar diye biliyorum ikizler burcu erkeği :):)
09 Yorumla- +1 yıl
ynemi sen :D bak herkes açık bir sen gizlsin ayıp ayıp
Cevap sahibi+1 yılevey yine ben :):) Neden ayıp olsun ki hiçte ayıp değil.
- +1 yıl
uzun zamanır gözükmüyodun ortalıkta :) ama bence çok ayıp :D
Cevap sahibi+1 yılMaşallah seninde hiçbir şey gözünden kaçmıyor hani ikizler burcu erkeği :):)
- +1 yıl
dikkatliyimdir :p
Cevap sahibi+1 yılbelli :):)
- +1 yıl
senin bir kaç gündür ortalıkta olmama sebebin okuldan dolayı olabilirmi lisedesin sen kesin
Cevap sahibi+1 yılÜniversite okuyorum. Bir yerlerinden salladın ama tutmadı
- +1 yıl
zaten sallarken herkes bir yerlerinden sallar :D
bençok baktım da vermiyolar ya
01 Yorumla- +1 yıl
bazıları yazmış forum sitelerine verdiler falan die şansına denk gelmesi gerekiyo sanırım.
+1 yılHayır yok maalesef 😒
10 Yorumla- Devamını Gör (82)
Devamını Gör(127)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026