Senin için demiyorum ama benim şahit olduğum çok sinir bozucu bir olay vardı:
Bir kız vardı dershaneden. Gezi olayları sırasında o da ordaydı. Polislere çok hakaretlerde bulunurdu. Faşist diktatörlerin köpeği derdi. Ertesi sene faceten bu fotoya benzer bir foto paylaşıp, "Off şu polislere aşığım 😍" demişti...
İzmirli öküz, adamsan engellemeyeceksin laf söyleyip sonra o*ospu gibi kaçmayacaksın. bu cevap sanadır yaşın kaç senin canım da bana ergen diyorsun. Balık baştan kokmamalıysa sen o zaman sekreterleriyle metres hayatı yaşayan milletvekillerine tepki vereceksin. Ayrıca polis kimsenin cinsel organının bekçisi değil. Zina yapmanın yasak olmadığı kanunen suç olmadığı bir ülkede polis ne namusu koruyacak angut. gece gece sinirlendirdin beni. büyük ihtimalle de hesabımı kapatacaklar
siviller hariç üniformalı polisler heleki pöh ler çevik kuvvetlere hastasiyim hayalim çevikkuvvet olmak pöh bayan alimi olsa oda olur ama yok diye biliyorum sivillerden nefret ediyorum 2 kere denk geldik ayrı bir havali oluyor bu siviller
tıpkı burada ve özel haytta kadınlığını kullanan bayanlar gibimi? yani sen gibimi? senin paylaşımlarına baktım da verdiğin yorum cevaplara falan asıl ya*şak sensin.
@polisbey03 sen beni mi sorguluyon kimsin sen demek ki oylesin ustune alindin ben herkes icin demedim yaran var gocunuyosun yorumlarimda bir sey yok olsaydi duvarim acik olmazdi bos yapma kaybol
@polisbey03 g. zekali misin anlaman mi kit orda 'BAZILARI' demisim heosi oyle demedim sen nasil bir algi yaratiyosun okudugunu anlamakta gucluk cekiyosan bir doktora gorun
Benim verdiğim cevabın olgunluğuna ergen zihnin 3-3 kelime hazneli beyninin verdiği cevaba bak, neyse cevapvereyim sana da zahmet edip 😂 Polis bir insan... Toplum içinde evlilerin başkaları ile ilişki yaşaması normal değilse toplumun bir ferdi olan ve toplum düzeni ve ahlakını korumada yardımcı olan polislerin de o kurala uyması beklenir. Balık baştan kokmamalı.
nasıl bir duygusallık bekliyorsun? cinayet mahalline vardıklarında maktül yakınlarıyla oturup ağıtmı yaksınlar istiyorsun? Sen kaç defa kazada parçalanmış adam, tecavüz edilip öldürülmüş 6 yaşında çocuk cesedi, yakılmış, hunharca katledilmiş insan cesedi gördün? Tüm bu durumları yaşayan polisten nasıl bir duygusallık bekliyorsun söyle?
Öyle hobi olarak sevmem. Hiçbir sicil kaydım olmadığı halde onlarda beni sevmiyorlar sanırım eywallah demediğim için ;) Kimlik sorana bende önce sen kimliğini göster de görelim bakalım diyorum alıp resmini güzelce inceliyorum o mu değil mi diye?
Sen ne rahatsin siyah atli prens 😂 milleti guldurcem diye aklı sira polise kimlik sordum diyosun gelde gulme simdi 😂 hayal gucune hayran kaldim 😂 uniformalilara sor bakim seni bas nas bagirtmiyorlar mi 😀
Üniformalı polislerle abim olanlar dışında muhattap olmadım. Mesela yunus gördüğüm yerde durmam :) bir şekilde gelip yapışıyorlar. Hayatım boyunca karakola bir kere girdim o da abime telefon vermek için ;) sevmememin sebebi de görevini kötüye kullanan kibirlenen kişilerdir. İğneyi kendine çuvaldızı başkasına demişler. ha bu arada kimseyi güldürmek gibi bir amacım yok gbt için kenara çeken sivili yarın görsem yine kimlik sorarım ;)
hayır anlamıyorum ya, öğretmen her b*ku yer hatta öğrencisini taciz eder istismar eder, v. s, sağlık çalışanları kılık kıyafet serbestisi var diye sakal bıyıkla kirli sakalla uzun saçla gezer küpe takar falan onlara kimse bişey demez, bu ülkede tek memur polis anasını sattığım.
kıvırma ya, az önce onlar sivil onlara bişey demiyorum dedin şimdi anında 180 derece değiştin. Madem başlık istiyorsun sen aç o zaman biz de yazalım doktorlarla ilgili bildiklerimizi.
En İyi Cevaplar