Her zaman hayalim olmuştur motor kullanmak ama bir türlü başlayamadım düşerim diye korkuyorum 😹 eğer bir gün öğrenirsem resimdeki kız gibi poz verecem bende 😏😏

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
vitessiz scooter tipi motorlar basittir bir kadının rahatlıkla kullanabileceği şekilde bu resimdeki motorlar racing bu baya bir tecrübe ister zaptetmek sıkıntılı :) ama illaki öğrenicem diyorsan küçük motorlar başlayıp işi çözdükten sonra racinge geçebilirsin
Motor Kursuna gitmeyi hiç düşündün mü? :D
Kurs ücreti ne kadar olur ki
Bilmiyorum Şehrinde araştırabilirsin. Büyük ihtimalle Ben çok iyi motor kullanırım. Babamın motoru ile duvara toslamıştım çok eğlenceliydi :D
Ölmediğine dua et bence 😹
Ölmedim motordan atladım yara almadım. :D Bana motor süren bir kız çarptı. Yani kızlar motor sürmesin tabi o hariç :D
Ben çok dikkatliyimdir diğer kızlara benzemem :D
Tabi tabi en son bunu okuldan karşıya geçerken ayağımı ezen bir abla söylemişti daha önce dikkatliyimdir ben felan demişti ama okadar kişi varken ayağımın üstünde durdu :D
Ilk elektrik ki motorsiklet le başla istersen o çok hızlı gitmez ondan sonra 125 ss 150 ss diye artırsın
Erkeklere yakışıyor motor. Sırf bu yüzden ben niye erkek değilim diye moral bozukluğu yaşamıştım
Cevap
21Cevap
Motor benim ögreteyim istersen

Eğitim al.
Motto akademi ya da Yamahanın eğitim okuluna git.
Gel öğretiz ağbiiii abğlaaaacı tek tekerci çakallardan uzak dur.
Motor almadan önce eğitim al.
Scooter la öğren yenisin çünkü dengeyi kavradıktan sonra vitesli bir motora geçersin. Ayrıca motorsiklet ehliyetin yoksa al.
Ogrenmede ne var ya bin motora yavas yavas sur oyle boyle oluyor bisiklet surmeyi ogrendigin gunleri hatirla
bende yamaha r1 vardı , sana basit sorudan sğır sorulara kadar sormam lazım. bisiklet sürmesini biliyon mu temel denge ilkelerini biliyon mu?
Bisiklet kullanıyorum tabiki
k bakma küçümsemiyorum temel ilkemdir basitten karmaşığa geçmek vitessiz motorsiklet sürdün mü gibi? https://www.neoldu.com/d/other/vespa-gts.jpg
Önce küçük scooter' la başlamasının sonra A2 ehliyeti alman gerekiyor bir süre sonra istediğin motoru kullanabilirsin 😉
Motoru olan birini bul sür öğren sonra gö*tüne vur tekmeyi.
2 motorda birbirnden güzel bence sağdaki daha sağlam duruyor
Düşe kalka öğrenecen biraz yetenek güç dikkat ister çok sakinlik ister 😂
Düşersem ne olur ki 😐
motor kullanma boşver ben seni sırtımda taşırım :)
Dusersin kullanıp ne yapacan
bisikletten başla öğrenmeye..
kursa giderek öğrenirsin muhtemelen
Bisiklete binmeyi biliyorsanız düşmezsiniz
Bir başlasam birakamazsin
İyi bilen birinden yardım iste
Ben öğretebilirim istanbuldaysanız
Sen onun kadar güzel sinmi
Bisiklet kullanmayı biliyorsan onuda kullanırsın.
sürüş eğitimleri var
Ihhh emmi çok Zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar