Abimin eşi ile aramız bozuldu ve doğru mudur bilmem o birinin bize büyü ya<ğptıgını söylüyor sizce?

abim 2 yıllık bense 1 yıllık evliyim eşi ile aramızda 1 yaş var ve çok iyiydilk 10 aylık da bir erkek yeğenim var. Geçenlerde kızdıgım bir konuda kendisine laf sokmuştum çünkü samimiyetsiz bir iki hareketini görmüştüm. Sonra kızılca kıyamet kopğru meğer ne çok şikayeti varmış benle alakalı.
Annem vefat etti o nedenle bizim düğün nişan vs. olaylarda kayınvalidem hep yengem ile muhatap oldu abimin eşi ile yani. O nedenle kaynanamla yengemin de arası çok iyidir. Yengem bana kzıdgı için benle alakalı abi, me ağza alınmayacak şeyler söylemiş, kayınvalidemi arayıp seninle alakalı şunu demişti bunu demişti , seni hiç sevmiyor falan demiş. Bu arada benim hakkımda atıp tuttuğu içim abimden dayak yedi ve annesinin evine gitti, annesi de beni ve yazık suçsuz babamı arayıp neler dedi neler kapıma bir daha gelmeyin bu kızı almaya , hepinizi gebertcem şudur budur yani nasıl bir lanetin içindeym anlatamam ve sessiz kalmyı tercih ettim onun ailesi gibi çamur çi, rkef yapmadım asla...
Konuşmadık bir süre geçen gün yazmış bize sizin aileden biri büyü yapmış demiş. Seni çok severdim biliyosun ama şşimdi biri adını söylesin tüylerim kalkıyor , nefessiz kalıyorum falan demiş. cuma günü yani yarın dan için tanıdıgı çok iyi bir hoca varmış büyü bozdurmaya gi, decekmiş. Bu hocayı çok iyi tanıyormuş ve görümcende (bende) de büyü var evliliğinde huzursuz o da gelsin demiş.
Sizce saçmalıyor mu doğru mu söylüyor?
Abimin eşi ile aramız bozuldu ve doğru mudur bilmem o birinin bize büyü ya<ğptıgını söylüyor sizce?