Arkadaşımın Sevgilisine Uygunsuz Yakalandım Arkadaşımla Aram Bozulur Mu?

İzmir'de yaşıyorum ama Ankara'da üniversite okuyorum. Normalde yurtta kalıyordum ancak yurt henüz açılmadı ve okulda İngilizce sınavına girmem gerektiği için yurt açılana kadar kız arkadaşımın evinde kalacaktım. Normalde evde 2 kız kalıyor ancak ev arkadaşı memleketinden gelmediği için bir oda boşmuş. Bende orada kalıyorum. Dün öğle gibi arkadaşımın sevgilisi geldi eve ben de tanıyorum iyi bir çocuk. Akşama kadar kaldı ben akşam gider diye düşündüm ve 23.00 gibi uyudum. Bu sabah uyandım 8 gibi kahvaltı hazırlayacaktım malum hava sıcak gece sütyen ve kısa şortla yatmıştım. Arkadaşımın sevgilisi gitmiştir diye de üzerimi giyinmedim. Mutfağa giderken sevgilisiyle karşılaştım tabi çok şaşırdım şok oldum ama ani bir tepki vermek istemedim. Çocukta şaşırdı ama tepki vermedi. Günaydın naber filan dedi ben de günaydın kusura bakma gittin zannettim dedim o da sorun değil filan dedi ben de üzerimi değiştireyim dedim odaya kaçtım. Ben arkadaşıma bunu anlatamam ama sevgilisi anlatır mı ya da anlatırsa aramız bozulur mu?
Arkadaşımın Sevgilisine Uygunsuz Yakalandım Arkadaşımla Aram Bozulur Mu?