sizce bu kucuk benler gunestenmi oldu eskiden yoktu ve aynaya baktmda gozlerm onlara kayiyo hic sevmiyorum nasil kurtulablrm bide cokmu itici sizce
link
link
bi git işine ya nolmuş hiç bişe yok tertemiz cildin var. bende bir tane ben var et beni, bilgisayardaki reset tuşu gibi renkli ve büyük kafamda :) benim reset tuşum diyorum ona ben rahatsız olmuyom sen ne takıyon :)
yok be itici değil tatlı olmus :)
saol :)
TANIDIĞINIZ Bİ SÜNNETCİ VARSA YADA HEMŞİRE KOTERLE YAKICAK İŞİN 2 DAKKİKA BASİT
bırazcık ıtıcı fazla takılma bence..
benlerinı sev ^_^
Cevap
9Cevap
bence güzel siz kendi kendinize itici buluyor ola bilirsiniz ama önemli olan karşıdakının sizi nasıl gödügü hem bide size birşey sölim benim yakın bir akrabamda da ben çıktı aldı aradan biraz zaman geçtikten sonra kansere yakaln dı kenser süreci 2 yıl devam eti gecen günde vefat etti kesinlikle yapmayın ama beninde iki çeşidi var iyi huylusu ve kötü huylusu test yapmaan kesinlikle aldır mayın ...
Aksine ben çekici buluyorum..ama sonradan cıkmıs olmaları dusundurucu..estetık kaygılarını bır yana bırak..bi doktora gorun mutlaka..onemlı bır sebebı olabılır..gecmıs olsun..
sonradan cikmasi kotu biseymi yani:? belki vardi daha kucuk ve azdi ama cok gunesli bir yere tasindik ondan sonra oldu bukadari galiba
hm saol gidicem galiba
ufak tefek beni olan hatunlar her zaman çekici olmuştur ;) bence gayet normal ve güzel görünüyor ama çok dert ediyorsan bir cildiyeye görün derim
gercekten oylemidir ben nokta bile olmasin istiyorumda
hmm evt eskiden kalemle falan ben yapiolarmis :D
saolun :) umarm oyledir
aslnda bir seneden fazla oldu buyumuyolar baskada cikmaz umarm
yok yahu ne iticisi, sırayla öpülecek noktalar gibi görünüyor, ardı ardına hoş görünüyorlar :)
haha kalemle hepsini birlestrsim geldi
x-intercept yazsam daha ii olur :p
Aslında itici değil ama et benleri alınabilir sadece bilgin olsun.
Yavv ufacık 2-3 tane ben tüm sorunun bumu? Her güzelin bir kusuru vardır demişler salla yaaa...
ama ben takinti yaptm galiba herkesin boynuna bakiyorum kimsede gormuyorum bukadarini :(
çiğ ette herşey olur der eskiler bence çok güzelsin.
ameliyat ol ark oldu zeytinburnunda kurtuldu
kucuk kahverengi benleridemi amelyatla aliyolar
oda dogru bakcaz artik :)
çok kötü durmyor sanırım bence .s
evet iticide onlardan kurtulamazsın
Bence güzel
saol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar