Sürekli bitleniyorum nasıl kurtulacağım bu illetten?

Benim harika saçlarım bitleri çok seviyor. Sürekli bit oluyor kafamda. En son mayısta felaket bir bitlenme yaşadım annemle zor temizledik. Sonra oleyy kurtuldum derken temmuz başlarında kafam tekrar kaşındı. Bu sefer bir şey yoktur belki cilt hastalığıdır diye düşündüm. Doktora gittim bir şey yok dedi. Ama kafam deli gibi kaşınmaya başlayınca daha önceden aldığım bit ilacından çıkan sık dişli tarakla taradım. İki tane falan bit çıktı. Bende gittim bu sefer bit şampuanı aldım. (Önceki spreydi.) Sürdüm bunu ve düzeldi saçlarım. Ama son günlerde kafam tekrar kaşınmaya başladı bâya da bir kepek var benim kafamda. Neyse işte ben kepektendir, hava değişikliğindendir diye geçiştirdim. Bu gün banyodan çıkınca saçımın düğüm olduğunu gördüm. O sık dişli tarakla taradım ama tarağa bit geldi bir tane. Sonra telaşlanıp anneme gösterdim yarın saçını kestirelim dedi. Bir kaç kere daha tarayınca 2 hareketsiz bit geldi. Neyse yarın saçımı kestireceğim de, bir daha bitlenmemem için ne yapmalıyım? Saçım biraz uzadı mı hemen geliyor bu lanet böcekler. ( Ha birde kaz tüyü bir yastık almıştık ilk bitlendiğimde o yastıkta yattım acaba bitler ona yuva yapmış olabilir mi? Her o yastıkla yatınca oluyor çünkü.)///
Sürekli bitleniyorum nasıl kurtulacağım bu illetten?