Lütfen empati kurarak cevap yazın.
Gözlerim benim istemim dışında bayık..
Gözlerim benim istemim dışında bayık..
Bence bunu umursamamalısın keşke sadece güzel bir kızımda kalsaydın ve ama gelmeseydi güzel bir kızsan emin ol o bayık dediğin gözler senin nazarın veya her neyse her güzel de bir kusur vardır dert etme seni beğenen böyle beğensin kendini sev bayık denilen sana bahşedilen o gözlerinide..
☺️☺️❤️
Ksjsj hasta mısın diye soran çok oluyordur, benimkiler de öyle çünkü
Aynenn yaaa ://
Cildini gerdirecek şeyler kullanabilirsin ama doğuştan öyleyse yapacak fazla bir şey olduğunu zannetmiyorum estetik cerrahi'ye gidebilirsin.
Teyzem mesela gözkapağı ameliyatı oldu geçenlerde, öyle çok düşük gözkapaklaro yoktu hemde; ama pahalı bir ameliyat şu an 19 yaşındayım bir gelirim de yok ://
Benim kadar kullanan yoktur 😄
İvit 🙂
Az önceki soru soran kızmısın sen 3 tane foto vardı
Hayır
Cevap
11Cevap
Güzel bir kızsan gözlerinle beraber güzelsindir... herkez o şekilde güzel bulmuştur.. bırak öyle kalsın
guzellegin o kusuru kapatir artik takma o kadar 😉😂😂
Danla bilicin de öyle makyaj yapabilirsin belli olmayacak şekilde açık renk far kullanabilirsn
Makyaj uygulayabilirsin
Öyle de makyajsızken çirkin hissediyorum 😔
Bosver biz makyajsizken coku guzeliz yoo
Yerim seni kız ☺️
Ye gız😀
Duygusal kişilik yansıması
Neye dayanarak bunu söylüyorsun
Gözler kalbin aynası derler hacı bir çok duygu ve düşünceyi rahatlıkla tespit edebildiğin organ
Bunu inkar eden yok. Sorduğum soru çok başka.
Göz bayıklığının duygusallıkla bir ilgisi olduğunu nereden çıkardın diyorum. Hiçbir alakası olduğunu sanmıyorum.
Öyle yorumluyorum kendi fikrim bu bilimsel veya sağlıkla alakalı bir bilgim yok
Yanlış bir yorum öyleyse. İnsanların simasının karakterini yansıttığını inkar etmiyorum fakat herkes insan sarrafı değil nihayetinde. Bana kalırsa bunun başka bir anlamı var.
Sağlık odaklı ne ifade ettiğini bilmiyorum
Sağlık odaklı demedim ben de zaten
Ne duymak istedegini anlamadım hacı
Bayık derken aşağı mı bakıyorsun?
Hayır.. Nasıl anlatsam ki
Gözkapaklarım biraz daha düşük. Poz verirken falan daha açık göründüğü olabiliyor ama genelde uykulu gibi gözükebiliyor.
Anladım. Bir cisim al eline biraz uzaktan, sağ, sol, ileri, geri, aşağı, yukarı hareket ettir. Cismi dikkatlice takip et. Bunu sık sık yap
Bunu okumuştum sanki bir yerde
Bir dene bence :)
güzel olsaydım gözlerim umrumda olmazdı :D
kedi gözü makyajı yap
anladın dmi dediğim makyajı
Ayik ol bayikkende ayik bakar gozlerin
Anormal birşey görmedim
Fotoğrafla paylaşsaydn ya
Bayhan 'la evlen.
Annem bana bayhan diyor zaten.. Bir eve iki bayhan fazla.
makyajla kapatcan başka çaren yok şimdilik
Balans ayarı şart
Ne demek o yahu 😞
Araba kullandıysan bilirsin direksiyon sağa veya sola kaydığında lastiklerin balans ayarlarında sorun var demek.
Hmm 🙂
neden öyle acaba
İyi işte
hic bise
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar