Yuva yiktim yuva kurdum Rabbim beni affeder mi?

Bundan 3 sene oncesi evli adamla tanistim inanilmaz sekilde hem duygusal yonden hemde her konudan baglanmistim seviyordum deli gibi asiktimda ama evliydi. Tabii bakireydim o zamanlar herseyi bu adamla yasamak istedim o bunu kabul etmedi gunahini alamam dedi ne yaptiysam ikna oldu sevdigim adama ait olmak istiyordum ve oldum sonrasinda tabiikide pisman oldum evli adam sonucta kullanilmis gibi hissettim kendimi o gun gercekten cok kotuydum 1 aya yakin hic konusmadik bitirmistik herseyi ortak kararimizdi daha sonralarinda o pesimi birakmadi seni cok ozluyorum seviyorum gunahini aldim vicdan azabi cekiyorum gibisinden soylenmeye basladi tekrardan birlikteligimiz oldu. Yuvasini yikmak istemedim sevgime yenik dustum asla benim ollmayacak bir adami sevdim yanimda uyumucak uyanamicak diyerek gecelerce agladim Şu an evliyiz yanimda uyuyor yanimda uyaniyor yaptigim sey dogru degildi biliyorum ama cocugu yoktu evleneli 1 sene oldu 1 senedir aklimda hep bu dusunceler var pismandim acikcasi yaptigim kotu biseydi Rabbime cok yalvardim cok tovbe ettim kapandim namazlarimi kilmaya basladim gecmisimde kotu olan ne varsa tovbe ettim Şu an 1bucuk aylik hamileyim Rabbim beni affeder mi?
Yuva yiktim yuva kurdum Rabbim beni affeder mi?